• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece zayiflayalim

Evet ya bir de kadınların o durumu var. İnşaALLAH (c.c) iftardan sonra olursun.
Ben birazdan spor yapmayı planlıyorum. Kızım uyuyor. Kilom 58.4 ü görmüştüm. Bu ara iştah açık tekrar 58.7 yi gördüm. Dur dedim kendi kendime. Zor veriyorum hemen alıyorum.cumartsiye kadar tartışmak istemiyorum. Senin nasıl gidiyor. Güncel kaç kilon?
zaten zor veriliyor ama kolay alınıyor güncel 55.01 ama regli olacagım 1 kilo oynarmı bilmiyorum.zaten 54 en son olmak istediğim ve koruma yapmak istediğim kilo yüzüm çok zayıfladı herkes kötülemişsin diyor bilmiyorlar ki zayıflamak için neler yaptıgımı :KK45:

zaten zor veriliyor ama kolay alınıyor güncel 55.01 ama regli olacagım 1 kilo oynarmı bilmiyorum.zaten 54 en son olmak istediğim ve koruma yapmak istediğim kilo yüzüm çok zayıfladı herkes kötülemişsin diyor bilmiyorlar ki zayıflamak için neler yaptıgımı :KK45:
Bilmezler 😂😂
En güzeli de zayıflamışsın diyenlere '' aaa öyle mi farkında değilim gibi şaşırmış gibi yapmak 😂😂😂 oh hedefe az kalmış senin kaç kilo ile başlamıştım?

2268325

Back
X