• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece zayiflayalim

Geldim geldim..
Ben hala 65lerdeyim.. umarım bir süre böyle gider..
Yemek yiyorum sürekli yiyorum çünkü hep açım 😁😂
Şekerli şeyler zaten yemiyorum,midem almıyor. Aslında genel olarak midem hiç birşeyi almıyor ama doyana kadar yiyorum...
Başım dönüyor midem bulanıyor,..
Şimdilik iyiyim şükür 😍😍

Geldim geldim..
Şekerli şeyler zaten yemiyorum,midem almıyor. Aslında genel olarak midem hiç birşeyi almıyor ama doyana kadar yiyorum...
Şimdilik iyiyim şükür 😍😍
Hoşgeldin canım özlettin kendi ni.😘

Merhaba hanımlar
Bende aranıza yeni katıldım. Yaklaşık bir, bir buçuk ay once diyete başladım. Boy:166 kilo:83 dü. Şimdi ise kilo:76
Şimdi ramazan dolayısıyla diyet yapamıyorum ama yine cok yememeye calisiyorum. Ramazandan sonra tekrar devam etmek istiyorum. Hoppa
Umarım destek motivasyon tam olur. 🙂
Hoşgeldin aslında ramazanda daha güzel kilo veriliyor dikkat edince .Ben bayaram sabahı 64 u görmek istiyorum.😁

Geldim geldim..
Şimdilik iyiyim şükür 😍😍
Hoşgeldin 😘

Bugün mutfak temizliği yaptım çamaşır suyu ile makine dolap altlarına falan da temizledim.Spor olmuş oldu.😂😂Bir regli olsaydım çok iyi olucak acken bile sisim

Bugün mutfak temizliği yaptım çamaşır suyu ile makine dolap altlarına falan da temizledim.Spor olmuş oldu.😂😂Bir regli olsaydım çok iyi olucak acken bile sisim
ooh masallah bayram temizligi hazirliklari gibi :D biz de bu aksam iftara misafirlikteyiz.gunduz az yedim aksama da corba salata dusunuyorum :)

Çok şükür orucumuzu açtık.Allah herkesin orucunu kabul etsin.Valla bugün iki lahmacun, patates ve biber kızartması ve iki tane lokma tatlısı karpuz yedim.Simdi çayımı içiyorum.Doydum hamd olsun.Sonra tartildim .Tam 66.8 geldim.Tokken 😀
Afiyet olsun canm 😊

Çok şükür orucumuzu açtık.Allah herkesin orucunu kabul etsin.Valla bugün iki lahmacun, patates ve biber kızartması ve iki tane lokma tatlısı karpuz yedim.Simdi çayımı içiyorum.Doydum hamd olsun.Sonra tartildim .Tam 66.8 geldim.Tokken 😀
Afiyet olsun canım

Sahur 12 ye doğru
1 kase kiraz,3 hurma içlerine toplamda 7 8 çiğ fındık, 1 salatalik

İftar
1bardak su 1 hurma
1 kase mercimek çorbası
2 patlıcan ( karnıyarık) , 1 kase yoğurt
2 dilim buğday ekmek

Buda benim menüm kızlar 😊😊

Ben şimdi tahinli lokma tatlısı yedim .Sanırım regli olucagim için tatlı istedi canım .Uzun zamandır yemiyordum.Keske yemeseydim demiyorum.Cunku midemde artık 😁😁😁Biraz ara vericem tatlıya .

Back
X