Protein ağırlıklı besleniyosun ve az besleniyosun halsizlik olacak haliyle de kan şekerine dikkat et o da düşerse zor olur. Gerçi meyve falan yiyorum dedin ama yine deBenim iyi gidiyor su anda diyete devam .Ama biraz gucsuzlesmeye başladım .Su 10 gününde atlatırsak biticek inşallah.Canim hiç bir şey de yemek istemiyor.

iki gündür aynı kilo .
 iki gündür aynı kilo . 

basaricaz ben inanıyorum.Ben o hedeflere ulasamazsam kendimi çok rahatsız hissederim .Kafa takılan bir şeyi yapmam gerek çünkü .Bu kilo olayını acaip taktım kafama ve o 60 i görmek istiyorum.Mucadele Edip gorucem.Ayrica ne insanlar ne kilolar veriyor .Biz neden yapmayalım .Bizimde irademizi nefsimiz var sonuçta yeterki kendine inan bak gör nasıl olucak .
basaricaz ben inanıyorum.Ben o hedeflere ulasamazsam kendimi çok rahatsız hissederim .Kafa takılan bir şeyi yapmam gerek çünkü .Bu kilo olayını acaip taktım kafama ve o 60 i görmek istiyorum.Mucadele Edip gorucem.Ayrica ne insanlar ne kilolar veriyor .Biz neden yapmayalım .Bizimde irademizi nefsimiz var sonuçta yeterki kendine inan bak gör nasıl olucak .