Selamlar bugün diyetisyene gittim ölçümleri yaptırdım. Hiç ekmek yemiyorum dedim. Hayır öyle yaparsan ilerleyen zamanlarda karbonhidrat patlaması yaşarsın dedi. Mineral oranım düşükmüş ve kemik oranım düşükmüş. İdeal kilom 59.90 imiş. Ve sol kolum az çalıştığı için sağa göre biraz yağlı imiş. Orantılı çalıştırmalısınız dedi. Ben ekmek ye dediği için akşam pirzola salata ve beyaz susamlı ekmek yedim zaten özlemiştim

tam buğday ekmek kullanacağım hanımlar. Hiç yememek sağlıksızmış. Yumurta için de az önce haberlerde şöyle çıktı. Amerikada 270 bin kişiden araştırmışlar ve sarı olan kısmı yumurtanın çok yağlıymış ve tüketilmemeli diyorlarmış. Haftada üç dört yumurta yiyenlerde kalp damar rahatsızlıkları görülüyormuş

ne yiyeceğimizi şaşırdık yahu. İki sene önce ben herşeyden yedim ama porsiyon olarak dikkat etmiştim ve 62 ye düştüm ve o kiloyu 1 yıl boyunca geri almadım dikkat etmesem bile. Çünkü sağlıklı verilen kilolar geri gelmiyor çok abartmazsan. Yine öyle yapacağım. Bir de BİM den aldığım tartıdaki ölçümler ile diyetisyenden aldığım ölçümler pek örtüşmüyor sanki geri iade etmeyi düşünüyorum