• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece zayiflayalim

Günaydın kızlar.. bende tartildim 65.8geldim.. bu bir süre böyle gider..
Şu hamilelikte beni en zorlayan şey nefes darlığı., Randevu da düşmüyor göğüs hastalıklarına.. ilaç almam lazım mecburi..
Bakalım. Dualarinizi eksik etmeyin..
Geçmiş olsun canım ALLAH şifa versin inşallah.

Bugün iftara kepekli,yoğurtlu kıymalı makarna salata,yaninada domates çorbası .Tabi ekmek ve tatlı olmuycak .Canım çok makarna istedi .Ufak bir kaçamak yapicam bugün .😁

ben de sadece çorbayla geçirsem?
Olmaz yani zayıflamak için sağlığını bozamazsin . Fatsecret kalori programı yükle ve günde ne yersen ye en fazla 1200 yada 1300 kaloriyi geçme .Hızlı kilo vermek için 1000 kalori .Ve kesinlikle spor mutlaka yürüyüş ne kadar yapabilirsen yap.

Sahurda bir tane muz ve bir hurma yedim. Eve gidince yemek yapıp yatacağım. En az bir saat yatsam yetecek. Her gün bir saat uyuyordum ama dün gündüz uyumadım. Bir saat bile gündüz uykusu yetiyor.

Ancak yarım kg vermişimdir bu sabah tartılmadım. Zaten oruçta iftardan az önce tartılmak daha doğru sanırım.

Kızlar ben liste yapmayı bilmiyor.Mirac yapıyordu .Oda bı sıralar giremiyor.İcinizde yapan varsa iyi olur.Yoksada artık ne yapalım sadece kilolarimizi yazarız.İftardan yarım saat önce 😂

100 kiloyum açıkcası ne yapıcam edicem hiçbi şey bilmiyorum o yüzden sıfırım
meraba hosgeldin :) yout.bda leslie 1 mil 2 mil 3 mil gibi videolar var.baslangic icin hamurisi ekmek abur cuburdan uzak durup bu videolardan hergun yapmak iyi olucaktir.100 kilo icin leslie 1 mil 15 dk ile baslamak pes etmemek acisindan iyi olur.alistikca 45 dk olan videolara sonra da daha zorlayici cardio workout gibi videolara gecilebilir :)

meraba hosgeldin :) yout.bda leslie 1 mil 2 mil 3 mil gibi videolar var.baslangic icin hamurisi ekmek abur cuburdan uzak durup bu videolardan hergun yapmak iyi olucaktir.100 kilo icin leslie 1 mil 15 dk ile baslamak pes etmemek acisindan iyi olur.alistikca 45 dk olan videolara sonra da daha zorlayici cardio workout gibi videolara gecilebilir :)
hoşbuldum :) teşekkür ederim deneyeceğim :super:

hoşbuldum :) teşekkür ederim deneyeceğim :super:
koştum hemen yaptım 15 dakikalık ilk gün için güzeldi :KK71:

Slm kızlar bn sahurda biraz abarttim sonra karbonatlı su ve kekik çayı içtim biraz spor yaptım öyle uyudumm Sabah ta 15 dj lik bı spor yaptım akşama da nohut pilav salata var bn pilav yemiycem esime göre ypcm sadece

Slm kızlar bn sahurda biraz abarttim sonra karbonatlı su ve kekik çayı içtim biraz spor yaptım öyle uyudumm Sabah ta 15 dj lik bı spor yaptım akşama da nohut pilav salata var bn pilav yemiycem esime göre ypcm sadece
Bizde merak ettik nerede gözükmüyor diye çok yedin demek😀

Back
X