sadeceee merakk

Oooo o çirkinlik değil de ben arkadaşınızın samimiyetinden tırstım sanki eşinize yazma potansiyeli var gibi.Yani kimseye suizan yapmak ii değildir günah da ama yerinizde olsam ikisini bir araya getirmem ne gerek var o sebepten söylüyorum.

zaten pek bi araya gelmiyoruz farklı şehirlerdeyiz ama istanbula geldiğinde bizde kalıyor.

benle resmi varken neden tek resmi begenir bi kadın
yok arkadaş hiç benlik degil
seninn yerinde olsam o gacıga saç baş dalmıştım yolup eline vermiştim
herkes haddini bilsin
şunuda söyleyim kıskanç degilimdirsadece etkiye tepki benimki

ahahahha alemsin :)))))

ama ben şimdi ousa sölemek istiyorum
benim ağzımda bakla ıslanmıyor yaaa
sölemesem içim rahatlamıcak
ama ne diyeceğinide biliyorum, paraoyaksın sen sana göre bütün kadınlar sfingirdek ve hepsinin tek bir hedefi var BEN

Ous burayı okumuyo umarım:)) Adama MAL dedin yaaa:)))

kıyamam size...gelsin-- hiç gitmesin diyecem ama size uzak kalmak iyi geliyor bence:))

havada aşkk kokusu vaaaarrr:))

bence söyleyip havaya sokma ousu
bırak bilmesinde havayada girmesin
belki farkeder sana kendi söyler
eger öyle bi salaklık yaparsa (kusura bakma enişteye salak dedim ama) o zaman istedigi yapar söylersin

Ous burayı okumuyo umarım:)) Adama MAL dedin yaaa:)))

kıyamam size...gelsin-- hiç gitmesin diyecem ama size uzak kalmak iyi geliyor bence:))

havada aşkk kokusu vaaaarrr:))

ben zaten kendisinede diyorum ki öle

bilmiyorum, bazen şüpheleniyorum okuyor diye ama kesin kanıtım yok :|

Son düzenleme:
bence söyleyip havaya sokma ousu
bırak bilmesinde havayada girmesin
belki farkeder sana kendi söyler
eger öyle bi salaklık yaparsa (kusura bakma enişteye salak dedim ama) o zaman istedigi yapar söylersin

sölermi acep? bence söylemez
gerçi bi keresinde söylemişti :26:

ben olsam karşı tarafın art niyetli olduğunu düşünürüm. bence dikkat etmeliydi. değil evli sevgilisi bile olan erkek arkadaşlarıma yorum yaparken, ya da bir şeyi beğenirken kırk kere düşünürüm. hayatında ki insanı rahatsız etmemek adına. ayrıca eşle ilgili yapılan yakışıklı, boylu poslu ya da kendi eşiyle kıyaslamalardan hoşlanmam. yapmam kimseninde yapmasını istemem. herkes kendine özel nihayetinde gerek yok böyle yorumlara. nitekim bakın yorumları sizi rahatsız etmiş. madem uzaktasınız geleceği zamanlarda da aklınızı kullanıp mesafe koyabilirsiniz ya da bir şekilde siz de kalmasını engelleyebilirsiniz. yerinizde olsaydım eşime de söylemezdim. onlar çok anlamıyorlar ve kendilerini bir şey zannediyorlar.

bende kırk kere düşünürüm
mesela ben onun eşinin hiç tek olduğu bi resmini beğenmedim. sadece ikisinin olduğu resimleri beğenirim.
kendi ailemdekilere bile. görümcemin eşinin resimlerini bile beğenmem.
ne bilim bazen sanki sırf onu kolluyor gibi geliyor bana.
bak eşin sana bakıyor dio, bak eşin seni seviyo diyo
eee bunları biliyordum zaten

valla canım bir kadın hisseder bence. bende senin gibi rahatsız olurdum açıkçası. ama hadi de ki yanlış düşünüyoruz. bu sonucu yine değiştirmez bence nihayetinde seni rahatsız ediyor, iyi hissettirmiyor. bu kısa ömürde beni sıkacak insanların çevremde fazla dolaşmalarına gerek yok

kimse canımı sıkmamalı tabii
ben kimsenin kocası hakkında yorum yapmıyorum

sen bu kadar hassasken karşındakiler de hassas olmayı öğrenmeliler. öğrenmiyorlarsa da mesafe koy gitsin. ben seni çok haklı buldum arkadaşım.

sağolasın ama dediğim gibi bi derdim daha var
eşimden hoşlandığını şüphelediğim başka biri eşimin kardeşiyle çıkmaya başladı
onu nasıl halledicem?

onu nasıl halledicem?

hööönnnnkkk??? Ya seninn koca çok afilli,ya sen hakkaten kıskançsın yahu?
Bu kadar tesadüf olur mu? Rahatla biraz...
Onu da bırak kaynın düşünsün gerçekse durum...
çok sürmez,harbiden sen birilerini yolarsın:))
iyi ki adamı memlekete yolladın...gözden ırak,karantinaaaa.))

onu nasıl halledicem?

bence bu daha önemli bir dert. nihayetinde daha yakında:) ama şu an sadece çıkıyorlarmış bence hiç kafana takma. en önemlisi bu düşüncelerini asla eşinle paylaşma. geçerli mantıklı bahanelerle uzak durmayı başarabilirsin bence

Gerçekten çok saçma olmuş ben olsam sorardım böyle şakasına gibi ne o kız bnim olduğum fotoğrafları neden beğenmedin de X in tek olduğunu beğendin diye ne var yani o kendine güvenip beğeniosaa bende sorardım hiç çekinmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…