sadeceee merakk

yok yok sebepsiz yere kıskanç değilim
eşim saftır

neyseee zaten onun ağzının payını verdim uzaklaştırdım
kaynanamıda dolduruş getirdim bütün sülaleyide

eşim biliyor çünkü kaç defa kızı yerin dibine soktum

görmedim ki ondan sonra onu
ne telefonda ne internette

resmen bilinçli yapılmış bişey bence...
aslında sizi beğenmediğinden değil, ama başka bişey var gibi, ...

haklısın arkadaşım, bizde nişanlıyken eşimle olan bi dünya fotolarımızı değilde eşimin yalnız olduğu fotoyu beğenmişti bi kız kim olduğunu bilmiyorum, eşim bakıodu o görmüodu ama ben bakınca görüodm, sonra arkadaşıının sayfasından girip baktı görmüş tanımıyorum vs dedi, hesapta fake ti zaten, ama kudurmuştum valla hahah aklıma geldi bak,

sonuna kadar haklısın canim , öylesi durumda insan art niyet illaki arar. eşimden hoşlanan akrabası bile nişan fotomuzu beğenip yorum yapmıştı tebrik msjıyla , normali budur , ilgisini biliyordum da duymuştum da ama dozunda ve olması gereken o olduğu için kızılmaz böylesine,kıskanmadım bile ama herkes bi haddini bilsin demi ama , SENİN HAKLI OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM TATLIM arkadaşına ya mesafe koy yada bi laf koy yani bi şekilde içinde kalmasın

diğer kızı da kaale alma , görüşme bi şekilde, eşine de deme aklına düşürme , sen ayarlarsın bir arada olmamayı

resmen bilinçli yapılmış bişey bence...
aslında sizi beğenmediğinden değil, ama başka bişey var gibi, ...
ne gibi bişey mesela sence?

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Allah senin gibi elti vermesin.kızın dibine filizlenmeden kibrit suyu dökmüşsün...eheheheh...
benim tarafa da gelsene Carrie...yoluncak o kaa kaz var ki...

vallahide döktüm billahide döktümmm
öyle bir yolarım kiii ben kendimi kaybediyorum ona göre yükselenim akrep

demışsındır sen ınanırım kaynana tabı şoook

şok oldu tabi.
kayınımada patladım. dedim ona o kızla karşıma çıktım s......sin gitsin ne hali varsa görsün gebertirim onu dedim

e yaanii art niyet aranacak kadar bi durum zaten, durup dururken öle
ama bnm resimlerimi beğenmez
az önce face de gördüm yazdım ama cvp vermedi

bence hiç te tenezzül edip yazma, hiç beklemediği bi anda başka bi lafı yeri gelince yapıştır anlasın , öyle bi baglaki nedemek istediğini anlasın yani, beni nie beğenmedin die şımartma , o kim yani beğenmese ne, amaç o hareketi yedirtmek , olmadı sende ona aynısını yaparsın .

bu hatun eşinizi beğeniyor bu belli. ama sizi ve ilişkinizi de çok kıskanıyor bence. eşinize söyleyip te bi tarafını kaldırmayın. herkes beni beğeniyo kahretsin çok yakışıklıyım moduna girmesin hiç gerek yok

o zaman kendisi beni arayana dek ben aramiyim onu hiç

çirkin bilse kendini daha çok hoşuma gidicek

Ben olsam garipserdim açıkçası. Bence onun begendigi resmi sil sonra o dusunsun acaba 30 resimden niye benim begendigimi sildi diyeDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…