yok eşim sarışınlardan hoşlanmaz zartt tuuruuu zurtttt kadın sana sinyali vermiş.. çelme tak yere kapaklansın olsun bitsin.
ruh hastası, ousun kardeşi herkesle kavga etti onun yüzünden.
eskiden benle uğraşıp dururdu ousa vurdum bile onun yüzünden
niye arıyo seni nie yüz veriyosun diyodum kızda kahkaha atıyodu ousu bendemi kıskanıyosun diye, sonra yine arıyodu.
evden bile arıyodu yaaww
acaba bana gıcıklıkmı yapıyor?
bi keresinde eşi birine benim için güzel demişti, şimdi hatırladım. öyle demişlerdi bana, eşiyle biz aynı etnik kökene aitiz oda demiş Carrie güzel kız.
yoksa eşinimi kıskandırmaya çalışıyor?
Sen bu olaydan 'ben çirkin miyim?' sonucunu mu çıkardın? Bence orta da daha vahim şeyler var.
bence azcık bi kıskançlık varrr. ama hepimizde var bu merak etme :44:
valla ben de senin gibi tepki verirdim sanırım.
ama hiç sıkma canını, git altına canım kocacım gibilerinden birşeyler yaz.
neticede koca senin feysbuk senin değil mi şekerim
sonra 2 erkek geldiler bizi dışarı çıkardılar pastaneye gittik. masada oturuyoruz ben onun karşısında ousta onun ousun karşısında.bakıyorum ousa dik dik bakıyor gözlerinin içine bakıyor.
o zaman önemsemedim ama şimdi hatırladım.
ama iyi bi kız samimi, severim onu, aklıma kötü bişi getirmek istemiyorum.
ama kızdım, nasıl benim resimlerimi beğenmez.neden????
bişey daha hatırladım.
ben sarışınım renkli gözlü, bana durup dururken dediki eşimi hayatta sarışından kıskanmam, eşim hiç sevmez sarışınları, dünyada tek bi kadın kalsa oda sarışın olsa hayatta bakmaz, esmer hastasıdır (kendide esmer) demişti
Cariee sendeki güven beni öldürecek.Kızı zerre kadar tehdit görmüyosun:))
Bana LIKE yapmadı diye kafa yoruyorsun.At şuraya afilli bir poz.Hepimiz LIKE verelim ...
Şu senin maymunu sevmedigimi demiştim.Şimdi biz ne desek te senin yaranı sarsak:))
Önce ikna olmamız lazım...Ous tan daha AFİLLİ olduguna:))
KIZA GELİNCE BEN ÇOK DA İYİ NİYETLİ BULMADIM.BOŞ TENEKE MİSALİ.ADAMIN SADECE DIŞINA MI BAKIYORMUŞ???
Sanırım kızda güzel degil.Öyle masada oturcak kocamın yüzüne gözüne dik dik bakıcak.Ben kıskanç olucam.Daha önceki dedikleriyle 120.000 volt çarpman gerekirdi...
Sen harbiden kızı önemsemiyorsun...eğlence istiyorsun...Ousu özledin dimi yine ???
Puuuhahah ahhahaha...Hatun sana acayip gıcık Carrie...Sen daha eglen...Bir fırsatını bulsa ESMERİN TADI diye HERKESE YETERİM diye dolancak nara ata ata...Komplex yapmış canım bariz...
Senin hayatın bayağı hareketli yaa...Biri de vardı yalancı diyodun maskesini düşürsem mi felan.eşinden önce ne fındıklar kırdı vs ...
Elini sallasan dövülesi biri var...işin zor:))
Bir gün evire çevire dövdüm,o duvar senin bu duvar benim sektirdim top gibi başlığında bir şey okusam bana süpriz olmuyacak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?