• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadeceee merakk

Carrie

KK Cumhuriyeti Başganı
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
18.530
1.705
448
birşey soracam
20-30 tane resimden, sevgiliniz/eşiniz sadece bir tanesinde tek olsa, diğerlerinde hep sizinle olsa ve sizin en yakın arkadaşınız gidip sadece onun o tek olan resmini beğense ne düşünürdünüz?

ben çirkinmiyim yani :14:

birşey soracam
20-30 tane resimden, sevgiliniz/eşiniz sadece bir tanesinde tek olsa, diğerlerinde hep sizinle olsa ve sizin en yakın arkadaşınız gidip sadece onun o tek olan resmini beğense ne düşünürdünüz?

ben çirkinmiyim yani :14:

Keri sen hamile misin bebeğim? Son günlerde bir alıngan gördüm seni, ona göre yorum yapıcam, ya da terliği kafana atacam :)

Keri sen hamile misin bebeğim? Son günlerde bir alıngan gördüm seni, ona göre yorum yapıcam, ya da terliği kafana atacam :)

yokk nerdeeee
öle bişi olsa gelip elinizi öptürürüm ilkten. kazenden harçlık kopartmaya çalışırım
sizede patik ördürürüm

ama baya alıngan oldu o doğru

herşeyi kafaya takıyorum :37:

yokk nerdeeee
öle bişi olsa gelip elinizi öptürürüm ilkten. kazenden harçlık kopartmaya çalışırım
sizede patik ördürürüm

ama baya alıngan oldu o doğru

herşeyi kafaya takıyorum :37:

Zor günler gecirdiğinin farkındayım ama bu tarz ergenus seyleri ile kendini yıpratma. Ousun fotosunu beğenmesi hicbir anlam ifade etmiyor biliyorsun.

Zor günler gecirdiğinin farkındayım ama bu tarz ergenus seyleri ile kendini yıpratma. Ousun fotosunu beğenmesi hicbir anlam ifade etmiyor biliyorsun.

bi benmi tuhafım ya.
yanlış anlaşılmiyim diye kimsenin kocasına sevgilisine yorum yapmıyorum. :ssz:
nezaketen benimde resmimi beğenseydi
ahanda ben kıskandım

bi benmi tuhafım ya.
yanlış anlaşılmiyim diye kimsenin kocasına sevgilisine yorum yapmıyorum. :ssz:
nezaketen benimde resmimi beğenseydi
ahanda ben kıskandım

Ben de senin gibi dikkat ediyorum ama bazıları densizlikte sınır tanımıyor

ben olsam gıcık olurdum
bence arkadaşınızın yaptığı da hata
yanlış anlaşılmaya açık bi durum
düşünmesi gerekirdi

Ben de senin gibi dikkat ediyorum ama bazıları densizlikte sınır tanımıyor

etsinler kardişimmmm etsinlerr
bak huylandım ben şimdi küstümm

Senin bir gün ousu kıskanacağın aklımın ucundan geçmezdi

bakma ben çok kıskanç bir insanım ebrucum :27:

ben olsam gıcık olurdum
bence arkadaşınızın yaptığı da hata
yanlış anlaşılmaya açık bi durum
düşünmesi gerekirdi

ousla beraberdik işte bi sürü resim çektik hemen facebooka attık. herkes hepsini beğendi.sadece bu arkadaşım tek bi resim beğendi, oda ousun tek olduğu tek resim. :25: benim sadece 3 tel saçım gözüküyor kendimi kırptım güzel çıkmamıştım o resimde.

Daha önceki söylediği o cümleyle sadece eşinizin resmini
beğenmesini birleştirerek ben olsam o bayana dikkat ederim..

Daha önceki söylediği o cümleyle sadece eşinizin resmini
beğenmesini birleştirerek ben olsam o bayana dikkat ederim..

kendisi eşiyle görücü usulu evlendi. her seferinde bana diyoki nasıl beğenmişim ben onu, ben onunla evlenecek kızmıydım falan.
sonra ben ousla bi keresinde onların yanında kavga ettim sonra 2 erkek dışarı çıktılar biz ikimiz kaldık bana dediki çok üstüne gidiyosun.dua etmen lazım öle yakışıklı boylu poslu kocan var, hem sessiz sakin biri. başkası olsa kocam quarisma diye ortalarda kabara kabara gezerdi ,ben bunları yapsaydım kocama dünyayı başıma yıkardı değerini bilmiyosun dedi.

sonra 2 erkek geldiler bizi dışarı çıkardılar pastaneye gittik. masada oturuyoruz ben onun karşısında ousta onun ousun karşısında.bakıyorum ousa dik dik bakıyor gözlerinin içine bakıyor.
o zaman önemsemedim ama şimdi hatırladım.

ama iyi bi kız samimi, severim onu, aklıma kötü bişi getirmek istemiyorum.
ama kızdım, nasıl benim resimlerimi beğenmez.neden????

benim hiç dikkatimi çekmezdi. farkına varmazdım. :ssz: konuyu bile yorumları okuyunca anladım ne var ki bunda derken.:23:
bence dertlenme art niyeti yoktur herhalde. arkadaşını sen daha iyi tanırsın. öyle denk gelmiştir.

sonra 2 erkek geldiler bizi dışarı çıkardılar pastaneye gittik. masada oturuyoruz ben onun karşısında ousta onun ousun karşısında.bakıyorum ousa dik dik bakıyor gözlerinin içine bakıyor.
o zaman önemsemedim ama şimdi hatırladım.

ama iyi bi kız samimi, severim onu, aklıma kötü bişi getirmek istemiyorum.
ama kızdım, nasıl benim resimlerimi beğenmez.neden????

ah canımm :))
sen yine iyisin valla aynısı bana olsa kıskançlıktan komaya girmiştim şimdiye.
ben pek iyi niyetli bulmadım dikkat et derim cnm.

benim hiç dikkatimi çekmezdi. farkına varmazdım. :ssz: konuyu bile yorumları okuyunca anladım ne var ki bunda derken.:23:
bence dertlenme art niyeti yoktur herhalde. arkadaşını sen daha iyi tanırsın. öyle denk gelmiştir.

tanırım tanımasına.severim onu, iyi biri. yaşça bizden büyük zaten.
ben niye bu kadar kıskanç oldum?

Back
X