- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Saflık iyi niyetten kaynaklıysa seveni çıkar elbet. Ama böyle alık alık gibi bişiyse sıkıcı.Biliyorsunuz ki toplumumuzda saf insanlar hep dislanir. Hep kurnazlar gözü açıklar el üstünde tutulur. Ama biz ailecek boyleyiz. İnsanlara çok çabuk kanıyor, hemen yardıma koşuyoruz. Sonra da gelsin kazık...
Bi arkadaşım bana erkekler gözü açık kızları severler sen çok saf ve iyi niyetlisin ama senin hoşlandığin tipler bu tarz kızları sevmiyorlar dedi. Haklı aslında. Yillar onceki sevdigim de bu kiz cok saf demis. Bu yuzden reddetmis beni
Ne yaparsam yapayım bu safliktan kurtulamiyorum. Bu yuzden hep yalnız olmayı tercih ediyorum. Çünkü insanlar bununla hep alay ediyorlarBu safliktan kurtulmanın yolu yok mu?
Bence erkekler saf kizlari seviyor genellemek tabiki dogru degil ama.Biliyorsunuz ki toplumumuzda saf insanlar hep dislanir. Hep kurnazlar gözü açıklar el üstünde tutulur. Ama biz ailecek boyleyiz. İnsanlara çok çabuk kanıyor, hemen yardıma koşuyoruz. Sonra da gelsin kazık...
Bi arkadaşım bana erkekler gözü açık kızları severler sen çok saf ve iyi niyetlisin ama senin hoşlandığin tipler bu tarz kızları sevmiyorlar dedi. Haklı aslında. Yillar onceki sevdigim de bu kiz cok saf demis. Bu yuzden reddetmis beni
Ne yaparsam yapayım bu safliktan kurtulamiyorum. Bu yuzden hep yalnız olmayı tercih ediyorum. Çünkü insanlar bununla hep alay ediyorlarBu safliktan kurtulmanın yolu yok mu?
2 hafta kampa alıyım seni Çekirge
Bence erkekler saf kizlari seviyor genellemek tabiki dogru degil ama.
Sizin istediğiniz tipler çıkarcı diye adlandırılan tipler.
Çıkarcı tipleri istediğinize emin misiniz?
Saflıktan kastınız ne mesela nasıl saflık yapıp kazık yediniz en son?
yani ne biliyim saflık var saflık var..
bazen bişeyleri mesela olduğu gibi değil de hep iyi tarafından alıp hayal aleminde yaşar gibi olanlara da saf deniyor. öyle bir durum mu ?
yoksa gerçekten anlayamamak da bir saflık, öyle bir durum mu ?
ben ilki gibi anladım..
Daha fazla kazık yemekBiliyorsunuz ki toplumumuzda saf insanlar hep dislanir. Hep kurnazlar gözü açıklar el üstünde tutulur. Ama biz ailecek boyleyiz. İnsanlara çok çabuk kanıyor, hemen yardıma koşuyoruz. Sonra da gelsin kazık...
Guleryuzlu olmak saflık değil, güzellik bence. Hayat dolu olmakta insanın kendine yaptıgı en buyuk iyiliklerden bırı, hayat dolu olan kısı hayatı dolu dolu yasar. Bununda saflıkla ılgılısı yok.Güler yuzluyum neseli hayat doluyum. En son 2 yıl önce bi sevdiğim vardı o bana umut verip beni terkettiAma bu sayede hiçbir erkek için üzülmuyorum artik
Saflıktan kastı çok anlamadım. Açıklama yapmışsınız ama güler yüzlü, neşeli, hayat dolu olmak saflık demek değildir ki. Muhabbet ortamlarında muhabbete dahil olmakta zorlanıyor musunuz, esprileri falan çok anlamama gibi durumlar mı var? Ya da sorgulamadan her şeye çabucak inanır mısınız? Yani bilemedim, ilişki yürütürken güven önemlidir çok sorgulamak da iyi değil. Belki yanlış kişilere güvenip bağlanıyorsunuzdur; bir bakmak lazım.
Güler yüzlü ve neşeli olduğunuz için terk edilmemişsinizdir. Bu saflık değil ayrıca. Farklı bir sebebi vardır.Güler yuzluyum neseli hayat doluyum. En son 2 yıl önce bi sevdiğim vardı o bana umut verip beni terkettiAma bu sayede hiçbir erkek için üzülmuyorum artik
Evet doğru anlamissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?