- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.150
- 83
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
İyi niyet zaten salak olmak demek değildir dimi. İyi niyetini yerine göre kullanmayınca, ya da gelecek fena hareketi sezip ona göre davranınca kötü niyetli olmuyoruz ki. Anam, amma da çok niyet kelimesi kullandım.
Biliyorsunuz ki toplumumuzda saf insanlar hep dislanir. Hep kurnazlar gözü açıklar el üstünde tutulur. Ama biz ailecek boyleyiz. İnsanlara çok çabuk kanıyor, hemen yardıma koşuyoruz. Sonra da gelsin kazık...
Bi arkadaşım bana erkekler gözü açık kızları severler sen çok saf ve iyi niyetlisin ama senin hoşlandığin tipler bu tarz kızları sevmiyorlar dedi. Haklı aslında. Yillar onceki sevdigim de bu kiz cok saf demis. Bu yuzden reddetmis beni
Ne yaparsam yapayım bu safliktan kurtulamiyorum. Bu yuzden hep yalnız olmayı tercih ediyorum. Çünkü insanlar bununla hep alay ediyorlarBu safliktan kurtulmanın yolu yok mu?
Selenadaki Kivilcim'in arkadasi (adı neyse artık) gibi bir saflik mi?
Beni yanlış anlamayın ama neden konularınız hep erkeklerle ilgili?
Estetik nedenleri, hoşlanma, saf olma hepsi bi şekilde erkeklerin hoşlanmasına ve beğenmesine bağlanıyor konularınızda.
Bence takılmayın artık buna.
Saf olmak, insanlara çabuk inanmak, şu kötü dünyada size erkeklerin beğenmemesinden daha çok zarar verir.
Dünya erkekler ve evlenmek üzerine kurulu değil. Valla değil bak. Nolur çıkın şu kafadan. Gerçekten her konunuz erkeklerle ve onlara nasıl hoş görüneceğimiz hakkında. Bu konuda da sizi saf diye reddetti diye sorun ettiniz büyük ihtimalle.Sevilmemek çok kötü bir şey. Beni saf diye reddeden erkek eminim ki evlenirken saf koz arayacak. Türk erkeklerinin çoğu böyle. Saf olmak kötü bir şey değil ki? Sevilince saf diye beğenmiyorlar sonra saf kız yok diye agliyorlar.
Pai mei Usta beni de al. Laf vuran kişinin iltifat ettiğini sanıp minnetle teşekkür edip, tam 4 sene sonra ne demek istediğini anlamış bir zavallı öğrenci var karşında. Örnekler çoğaltılabilirSende bana takıl çekirge
Laf vuran kişinin iltifat ettiğini sanıp minnetle teşekkür edip
bunlari biliyorsaniz neden saf olabiliyorsun..Biliyorsunuz ki toplumumuzda saf insanlar hep dislanir. Hep kurnazlar gözü açıklar el üstünde tutulur. Ama biz ailecek boyleyiz. İnsanlara çok çabuk kanıyor, hemen yardıma koşuyoruz. Sonra da gelsin kazık...
Bi arkadaşım bana erkekler gözü açık kızları severler sen çok saf ve iyi niyetlisin ama senin hoşlandığin tipler bu tarz kızları sevmiyorlar dedi. Haklı aslında. Yillar onceki sevdigim de bu kiz cok saf demis. Bu yuzden reddetmis beni
Ne yaparsam yapayım bu safliktan kurtulamiyorum. Bu yuzden hep yalnız olmayı tercih ediyorum. Çünkü insanlar bununla hep alay ediyorlarBu safliktan kurtulmanın yolu yok mu?
Yaaa çok yaşayın emi siz
Relax ol çekirgem... 3-6 hafta arası hızlandırılmış kursla seni ve diğer çekirgelerimi görümce level cinliğe, 6 hafta sonrasında da Elti seviyesi çakallığa çıkartabilirim. Takıl peşime sendePai mei Usta beni de al. Laf vuran kişinin iltifat ettiğini sanıp minnetle teşekkür edip, tam 4 sene sonra ne demek istediğini anlamış bir zavallı öğrenci var karşında. Örnekler çoğaltılabilir
Etimde kemiğimde senindir ustamRelax ol çekirgem... 3-6 hafta arası hızlandırılmış kursla seni ve diğer çekirgelerimi görümce level cinliğe, 6 hafta sonrasında da Elti seviyesi çakallığa çıkartabilirim. Takıl peşime sende
İyide daha yaşınız çok genç, nerden biliyorsunuz bundan sonra sevilmeyeceğinizi?Sevilmemek çok kötü bir şey. Beni saf diye reddeden erkek eminim ki evlenirken saf koz arayacak. Türk erkeklerinin çoğu böyle. Saf olmak kötü bir şey değil ki? Sevilince saf diye beğenmiyorlar sonra saf kız yok diye agliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?