Canim ilk carsiya ciktimi afalliyorlar sasiriyorlar birde internet kafeye gidip goruntuyu actimiAyy ruyada gorunce cok kotu oluyor insan ben asker uniformalariyla goremedim sarilamadim hic ruyamda da hep oyle görüyorum o gunde illa sesini duymak istiyorum acaba iyi mi diye. Gorusmussunuzdur insallah canim bugun.Bizim carsi iznimiz yok malesef daha 1 aydir goremiyorum sevdigimi o da cok zorluyor. Insallah kardesi haftaya gotururse telefon gorusuruz görüntülü öyle özledim ki..
Canim ilk carsiya ciktimi afalliyorlar sasiriyorlar birde internet kafeye gidip goruntuyu actimitutamiyor insan kendini bazen sadece bakmak bile yetiyor. Yarin carsiya cikacak kuzum benimki bugun telde konustuk sadece 2 dakka bekle geliom dedim baktim uyumus ara ara yok uyuyo simdi bebis
Sorma canim 2 hafta gorusemedik nobette sıkıntı cikarmis komutan arkadasi yuzunden bizimde 2 hafta carsimiz kitliydi.Yorgun oluyolar tabi birde aksam uyuyamiyorlarsa rahat. Benimkide butun gun temizlik yaptiriyorlarmis Allahtan bugun esofmanlarla duruyolarmis. Ayy ne heyecanlisindir simdi sanki ilk görcek gibi
Sorma canim 2 hafta gorusemedik nobette sıkıntı cikarmis komutan arkadasi yuzunden bizimde 2 hafta carsimiz kitliydi.seninkide arar Canim ins teZ zamanda duy sesini insana oyle iyi geliyor ki ben hep fotografimiza bakarak konusuyorum
Cok sukur ariyo yine canim bende onu askeriyede dogal haliyle gormeyi istiyorum boyle koseden bakayim ona napiyo diye nasil uyudugunu nasil yemek yedigini nobet halini ama dduramam honkure honkure aglarim ben.Ayy oyle cezalar vermesin komutanlar yaa. Yarin bol bol görüşürsunuz o zaman canim ne güzel moral olur sevdicegine de sana da.
Aradi cok şükür canım konuştuk iki dk da olsa ama bana o kadar kısa geliyor ki elimde olsa kapatmicam telefonu hiç
Cok sukur ariyo yine canim bende onu askeriyede dogal haliyle gormeyi istiyorum boyle koseden bakayim ona napiyo diye nasil uyudugunu nasil yemek yedigini nobet halini ama dduramam honkure honkure aglarim ben.
Geciyor kuzum geciyor arasira zaman duruyor gibi olsada gece 12 olsunda safak atsin diye deliriyorum icimi basiyolar boyle sabir sabir gececek bu gunler hepimiz kavusacagiz askerlerimizeBende canım ya bi görsem oyle sarılsam bazen diyorum sihirli bi gucum olsa gorunmez olup yaninda olmak isterim hep onun. Yalniz bırakmam hiç ahh ahh oyle ozledim ki yokluğu kor gibi yakıyor ve hic sonmuyor acıtıyor canını insanin inşallah bugunlerde geçecek 2 ay oldu bile insallah diger aylarda geçer su gibi..
Safak.atinca ben.Sesiniz çıkmıyor yarenlerrrrrr atarsa 104 diyorum o zaman
Allah yardimciniz olsun canim suan nerede gorev yapiyor askerin allahim hepsini korusun.Atarsa 167
Bi kac gune kadar sur a goreve gidiyor
Allah yardimciniz olsun canim suan nerede gorev yapiyor askerin allahim hepsini korusun.
Aminnn canim allah hepsine guc kuvvet versin zorluklarini kolaylastirsin. Bekleyenlerine sevdiklerine sıkıntısız kavustursun canim.Van da dağ karakolunda...
İnsallah Askerime ve diger askerlere Allah yardimci olsun...
çok zor bir durum ama katlanıyoruz canım allah yardım ediyor sabrını veriyor yer yer kavgalar oluyor bazen aşk böcüğü moduna geri dönülüyor sonra kıskançlık burda yaptıklarıyla orda yaptıkları bir olmuyor kısaca allahım sabır ver deyip günü kapatıyoruz. senin sevdiceğin ne zaman gidecek?Ben şimdiden çok korkuyorum rahat olamıyorum siz nasıl rahat oluyorsunuz benim aklımdan çıkmıyor üstelik daha gitmedi yakinda gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?