Şafak sayanlar burda mı? (:

az önce moralimi dostum dediğim kişi yerle bir ettii suan ona deli gibi sinirliyim la havle cekerek Allahımdan sabır diliyorum sadece. olay şöyle gelişti şimdi bu bekar 30 yasında bende ona netten kısmet açılması için dua varmış 21 gün suya okuyup içiliyormuş ekran görüntüsü alıp whtspptan attım bu da bunlar saçmalık dedi. bende iyi yapma madem dedim. sonra bana kuzu izmirde şehit varmış nişanlıymış hiç güvenme seninkinin tekirdağda olduğuna gönderirler yani bu çocuğuda ordan göndermişler dedi. hatta benim kuzende tekirdağda yaptı sonradan hakkariye attılar dedi. yani sende seninkiyle kavga falan edersen he de geç üzerine gitme bak ne olacağı belli olmaz kelle koltukta dedi bana. şuan yazarken bile ellerim titriyo yaa nasıl der böyle bişey.bende ona sadece sağol çok güzel moral verdin deyip alkış yaptım. ama sinirimden de ağladım çok zoruma gitti çokkk

Yaaaaa ama neden böyle demiş ağlama bak belki kötü niyetli dememiştirde ne bilim bi kötü oldum okuyunca Allah hepsini korusun artık bunun şehir ayrımı yok ki ama söyleme şekli cok yanlış olmus

canım ya giremedim ne zamandır buraya görmemiştim yazını. üzülme Allah korusun getirme aklına öyle şeyler sakın. Hep iyi düşün iyi olsun kimsenin ne dediğine de aldırma. Belli ki sen öyle birsey gönderdin diye kızmış öyle bişi söylemiş büyük ihtimal iyi niyetle söylemek istemiş bile olsa söylenmemesi gereken bir söz etmiş. Takma kafana sakın bunları sen. Sen moralini yüksek tut ki sevdiceğine de moral veresin.

İnşallah inşallah bende şimdi ağlıyorum ya sinirim bozuldu pek konuşamadık kendimi cok yalnız hissettim

İnşallah inşallah bende şimdi ağlıyorum ya sinirim bozuldu pek konuşamadık kendimi cok yalnız hissettim

kıyamam ya çok kalabalıktır ondan arayamamıştır. nerde yapıyordu askerliğini canım ? santralden arıyor benim sevdiceğim çok sıra oluyomuş sende de öyleyse fırsat bulamamıştır.

Sakaryada benimkide öyle yapıyor ayyy umarım bu yıl hepimize mutluluk sağlık ve sevdiklerimizi getirir kızlar bi duygusallaştım da ben kusura bakmayın :'(

"●○•°Şafak 33 mersin°•○●"

kizlar usta birligi belli oldu. Erzincan bilen biri var mi internette hicbi sey bulamadim sanki daha once kimse orda askerlik yapmamis gibi

kizlar usta birligi belli oldu. Erzincan bilen biri var mi internette hicbi sey bulamadim sanki daha once kimse orda askerlik yapmamis gibi
Hayirlisi olsun canim canini sıkma sorunsuz bi bolge icini ferah tut sabret hepimizin dualari yakin uzak farketmiyor askerlerimizle. Biraz sogukta zorlanabilir. Allah hepsine yardim etsin.

Ayni.seyleri bende dusundum canim biraz hasetlik oldu gibi. Allahim korusun bizleri hasetlikten kem gozlerden nazardan cok korkarim nazardan cunku. Konustun mu yarinle bakayim dun. Benimki nobetteydi ama yine kacak bi sekilde tam 12 de aradi 1 dakika konusup kapattik hemen

Hayirlisi olsun canim canini sıkma sorunsuz bi bolge icini ferah tut sabret hepimizin dualari yakin uzak farketmiyor askerlerimizle. Biraz sogukta zorlanabilir. Allah hepsine yardim etsin.
canim benim cok tesekkur ederim. hep hayirlisi olsun diye dua etmiştim demekki hayirlisi buymus bunu verdi Allahim. isyan etmek istemiyorum ama cok uzaga gitti askerim, hic boyle planlamamistim sag salim gitsinler orda rahatlari yerinde olsun da napalım... allah kavustursun hepimizi bi an once insallah.

Canim uzaklik evet zor ama onun iyi olmasi daha onemli yeterki sevginize engel olmasin bu uzaklik.merak etme hersey guzel olacak o sizin icin orda suan sana kavusmak icin boyle yuce bir gorevi yapiyor. Bizlere kavusmak icin tutuyorlar sogukta nobetlerini. Hayallerimizle ayakta duruyorlar.Allahim zorlarini kolay etsin dayanma gucu versin askerlerimize. Sen icini ferah tut ki ona destek ol

Bende korkarım nazardan canım Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin hep. Cok sevindim canim konusmaniza insanin ici ferahliyor sanki demi bende konuştum çok şükür santralden aradığı icin 11 de aradi en son herkes yatıyor 12 de arayamam dedi buna da şükür dedim duydum ya sesini. Yeni yila yaninda giremesek de sevdiceklerimizin kalplerimiz hep onlarla.. İnşallah dayanma gücü versin tüm askerlerimize rabbim.

Hayirlisi olsun canım buna da şükür oyle kötü bir yer değildir inşallah gönlünü ferah tut sen. Yakinda olur belki diyorsun uzaga gidiveriyorlar. Belki rahat gececektir askerliği hic belli olmaz üzme sen kendini şimdi destek vermen lazim onun icinde zor acemi birliginden daha tedirgindir. İnşallah iyi olur rahat gecer askerligi oyle düşün oyle olsun. Bende cok endiseliydim nasil olcak diye ama hep iyi olcak sen gonlunu karartma diyordum simdi gideli bir ay oldu bile sende yipratma kendini cok kuzum onlar oraya gitmeden nasil bir yer oldugunu hic bilemiyosun.Onlar icinde kolay degil rabbim yar ve yardimcilari olsun sağ salim bitirip gelsinler

Aminnn tum askerlerimizin Allahim zorluklarini kolay etsin. Bi de ruyada gordun mu sabaha biraz buruk kalkiyorum ama olsun sesini duyuruyor bana ya cok sukur. Yarin carsi gunumuz 2 hafta kitliydi carsimiz yarin ins goruscez goruntulu sabirsizlikla bekliyorum ya kus gibi

°●○•°Şafak 32 - Isparta●○•°●

Ayy ruyada gorunce cok kotu oluyor insan ben asker uniformalariyla goremedim sarilamadim hic ruyamda da hep oyle görüyorum o gunde illa sesini duymak istiyorum acaba iyi mi diye. Gorusmussunuzdur insallah canim bugun.Bizim carsi iznimiz yok malesef daha 1 aydir goremiyorum sevdigimi o da cok zorluyor. Insallah kardesi haftaya gotururse telefon gorusuruz görüntülü öyle özledim ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…