Şafak sayanlar burda mı? (:

Ilk baslarda cok zor oluyor canim alisirsin biraz gecince bir ortama baksin alissin sonra konuşursunuz hergun zaten. Ağlama uzuldugunu belli etme sen moral verici konus hep yıpratma kendini de ama.

Ilk baslarda cok zor oluyor canim alisirsin biraz gecince bir ortama baksin alissin sonra konuşursunuz hergun zaten. Ağlama uzuldugunu belli etme sen moral verici konus hep yıpratma kendini de ama.
konusuyoruz kuzum cok sukur askercelli yaninda. bugun aradi sesini duydum askimin hic belli etmedim ama aglicak gibi oldu sesi gitti sonra kapattik hic belli etmiyorum ona morali yuksek olsun diye sebeklikler yapıyorum. canim o kadar sikkin ki bugun kotu bi sey oldu ilk onla paylasamamak cok uzdu beni. ama ona hep iyi seylerden bahsedicem onun morali yuksek olsin yeter bana

oo iyi hadi kuzum sesini duymak ne kadar rahatlatıyor değil mi. askercell olduktan sonra inan daha kolay oluyor. Biz acemiliğinde mesajlaşıyorduk hergün canım arada gündüzleri de arıyordu haftaiçi. şimdi usta birliğinde konuşamıyoruz telini aldılar diye. seninki nerde yapıyor askerliğini canım ?

ayy hem de nasil iyi geldi kuzum sesini duymak :) cok güzel bi sey arada bi mesaj alabiliyor napti netti ogreniyorum da rahatliyorum.
yaa size de cok zor olmustir konusamamak hele her gun mesajlasmaya alisinca allah kolaylik versin kuzum.
burdurda benim sevdicegim :)

aa benim sevdiğim de burdurda yaptı acemiliğini kuzum biz burdurda çok rahat konuşup mesajlaştık askerdeymiş gibi gelmemişti o zamanlar ilk zamanlar ortamı yokladı o yüzden akşamları konuşuyoduk arada mesaj atıyordu bi hafta sonra falan msj hakkı yaptı sonra hep konuşup mesajlaştık. yemekleri kötüymüş canım oranın benim sevdiceğimde aç kaılıyordu ama kantinden falan alıyordu arkadaşlarıyla falan. dert etme yani sen

Sanki haftasonu daha mı çabuk geçiyor ne? Ya da onlar çarşıya falan çıkınca o rahatlık bizede mi geliyor dersiniz? Haydi bakalımmmm Şafak 129 o zaman.

Sanki haftasonu daha mı çabuk geçiyor ne? Ya da onlar çarşıya falan çıkınca o rahatlık bizede mi geliyor dersiniz? Haydi bakalımmmm Şafak 129 o zaman.

Benim sevdicegim çarşıya çıkamıyor daha be canım o yüzden bana cok daha zor geliyor haftasonu olunca gecmiyor zaman gibi. carsiya ciksada görüntülü konusabilsek gorebilsem sevdiğimi. .

Kizlar benim sevgilimi terorle mucadeleye secmisler allah askina bilen biri bi seyler desin bana bildigin gibi değil desin bi sey desin kafayi yicem allahim kafayi yicem

Benim sevdicegim çarşıya çıkamıyor daha be canım o yüzden bana cok daha zor geliyor haftasonu olunca gecmiyor zaman gibi. carsiya ciksada görüntülü konusabilsek gorebilsem sevdiğimi. .
en kısa zaamanda çıkacağı zamanlar gelir umarım onlara çabuk geçince bizede geçiyor sanki.

Kizlar benim sevgilimi terorle mucadeleye secmisler allah askina bilen biri bi seyler desin bana bildigin gibi değil desin bi sey desin kafayi yicem allahim kafayi yicem
Canım keşke bir bilgim olsa ama malesef yok şimdilik içini ferah tutmaya çalış öğrenmeye çalış ne olduğunu.

Canım keşke bir bilgim olsa ama malesef yok şimdilik içini ferah tutmaya çalış öğrenmeye çalış ne olduğunu.
komando olcakmis. secmisler yarin saglik testi varmis. elenmezse eger komandolugu kesinlescek. acemiligi boyunca her gece 2de egitim olacakmis 30km dagda yurutceklermis. ve nornalde 8ocakfa dagitm iznine gelecekti komando olursa 20gun daha orda duracak ustaligi da kesin doguya cikacakmis. ic guvenlik bolgelerine dua edin nolur cok kotuyum yarin gecemezsin testten allahim.

endişeni düşünemiyorummmm Allah hepsini korusun hiç bişey belli olmuyorki bu hayatta.. Umarım herkes icin sizin için hakkında nasıl hayırlı olacaksa o olsun sağsağlim gidip gelsinler inşallah.

endişeni düşünemiyorummmm Allah hepsini korusun hiç bişey belli olmuyorki bu hayatta.. Umarım herkes icin sizin için hakkında nasıl hayırlı olacaksa o olsun sağsağlim gidip gelsinler inşallah.
amiin amin insallah ben de hep oyle dua ediyorum sagol canim

şafak 222 çok özlediğim sevdiğim seni. ocak sonu izine gelecek 1 hafta şimdiden gideceğini düşünmek çok zor yanımda olunca saatler gnler su gibi geçiyor Allahım tüm askerlerimizi korusun zorluklarını kolaylaştırsın.

amiin amin insallah ben de hep oyle dua ediyorum sagol canim
canım ALLAH kavuştursun hepimizin askeri Allaha emanet. onları ayakta tutan tek şey bizim dualarımız. bol bol dua et biliyorum yeni göndermişşsin askerini ilk günler zor oluyor evet sanki dünyanın ortasında tek başına kalmış gibi hissediyor kendini insan. kendine uğraşacak bişiler bul evde çalışıyorsan zaten kafan biraz dağılır yine. bi de ilk günlerde sevdiğiniz aa bu bizim şarkımız dediğiniz şarkıları dinleme bence. ben hala dinlemiyorum 4 ay oldu gideli ben cesaret edemiyorum dinlemeye hemen ağlama moduna geçiyorum. sabret bol bol Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…