• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Safiye78' in Diyet Günlüğü

safiye78 ve incireceli aç karnına ve çıplak tartılıyorum (kusura bakmayın biraz açık açık yazcam ama tuvalet derken kücük abdestten sonra tabiki) yani kıyafetle deil ama bole ilginç yani... sanırım tiroid rahatsızlğımdan dolayı diye düşünüyorum..

safiye78 ve incireceli aç karnına ve çıplak tartılıyorum (kusura bakmayın biraz açık açık yazcam ama tuvalet derken kücük abdestten sonra tabiki) yani kıyafetle deil ama bole ilginç yani... sanırım tiroid rahatsızlğımdan dolayı diye düşünüyorum..

evet ondan olabilir canım.çünkü tartılma yöntemin doğru.

kahvaltı ile öğle yemeği arasında 1 fincan yeşilçay

öğle
1 tabak tarhana çorbası
4 yk mercimek yemeği
3 yk yarım yağlı yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
roka,maydanoz

kahvaltı ile öğle yemeği arasında 1 fincan yeşilçay

öğle
1 tabak tarhana çorbası
4 yk mercimek yemeği
3 yk yarım yağlı yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
roka,maydanoz

yemekler gayet ıyı valla sen en yakın zamanda kavusacaksın bence ıdealıne sayıfem...

ara 17:00
3 fındık 2 badem

1 fincan yeşil çay

akşam
1 tabak tarhana çorbası
6 yk kabak yemeği
3 yk light yoğurt
1 yeşil biber,1 salatalık
1 dilim çavdar ekmeği

ara
1 elma

ara
2 adet kepekli bisküvi
1 fincan yeşil çay

yatmadan önce 1 bardak yarım yağlı süt içmeyi düşünüyorum.bugün bisiklet yapamadım malesef ama en azından mekik çektim yapabildiğim kadar.

ara 17:00
3 fındık 2 badem

1 fincan yeşil çay

akşam
1 tabak tarhana çorbası
6 yk kabak yemeği
3 yk light yoğurt
1 yeşil biber,1 salatalık
1 dilim çavdar ekmeği

ara
1 elma

ara
2 adet kepekli bisküvi
1 fincan yeşil çay

yatmadan önce 1 bardak yarım yağlı süt içmeyi düşünüyorum.bugün bisiklet yapamadım malesef ama en azından mekik çektim yapabildiğim kadar.

Merhaba safiye abla..
Aksam yemegin cok güzelmiş, kabagı da cok severim tarhana corbasını da mis:49:
Senin de cok birşeyin kalmadı yaa ne güzel 6 kilo daha vermen gerek..
Sana da zayiflamıssın falna diyorlar mı farkeden varmı?

Merhaba safiye abla..
Aksam yemegin cok güzelmiş, kabagı da cok severim tarhana corbasını da mis:49:
Senin de cok birşeyin kalmadı yaa ne güzel 6 kilo daha vermen gerek..
Sana da zayiflamıssın falna diyorlar mı farkeden varmı?

canım merhaba

daha önce 66.6 dan 59 a indiğim zaman tabiki farkeden oluyordu zayıflamışsın diyende.ama sonra diyete nerdeyse 2 ay ara verdim 7 şubatta tekrar başladım daha 1 hafta oluyor tekrardan başlayalı.o yüzden şu an farkeden olmadı :) birde ben ilk diyetimdeki gibi fazla motive olamadım daha.ilkinde herşey her anlamıyla düzenliydi.bu sefer düzenli ve kurallı yapamıyorum.en büyük yanlışımda gece geç yatıp ertesi gün geç kalkma olayım var.böyle olunca da bazen ara öğün yapamıyorum.geç kalkınca metabolizma da yavaşlıyor.bir türlü düzene giremedim anlayacağın.en azından sabah 10-10 buçuk gibi kahvaltıya oturabilsem çok iyi olacak.ama hayatım düzensiz malesef bu konuda kendime çok kızıyorum:19:

kahvaltıdan önce 1 bardak su

kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim kaşar peyniri
5 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay

öğle
5 yk sosis yemeği
4 yk bulgur pilavı
3 yk light yoğurt
roka,maydanoz

akşam
5 yk kabak yemeği
3 yk bulgur pilavı
3 yk light yoğurt

ara
1 elma,3 adet badem

gündüz ara öğün yapamadım malum geç kalktığımdan :19: ama yemek aralarında yeşil çay içtim

15 dk eliptik bisiklete bindim.

canım merhaba

geç kalkınca metabolizma da yavaşlıyor.bir türlü düzene giremedim anlayacağın.en azından sabah 10-10 buçuk gibi kahvaltıya oturabilsem çok iyi olacak.ama hayatım düzensiz malesef bu konuda kendime çok kızıyorum:19:

beni anlatıyorsunnn.. bende kendime cok kızıyorum ama bi türlü ayılamıyorum sabahları

işte geç yattığımız için oluyor canım.bu yüzden uykumuzu alamadığımız için yataktan da kalkamıyoruz:50:sen kaçta yatıyosun genelde ??

bundan sanırım 20 gün önceye kadar 4 ü buluyordu..(bu şekilde 5 senedir aynı alışkanlık)
Son zamanlarda 1 de yatağa giriyorum kitap okuyorum 2 gibi uyuyorum ama sabah yine aynı ayılamıyorum:50::50::50::50:

peki kaçta kalkıyorsun kahvaltıya saat kaçta oturuyorsun ?

7.30 da kalkıyorum oğluşumu okula yolculuyorum 8.30 da..9 gibi uyuyorum saat 11.30 gibi kalkıyorum..Saçma bi şekilde besleniyorum anlayacağın...
Bir haftadır 9 gibi yulaf yiyorum yoğurtla karıştırarark..Sonra uyuyorum..11 veya 11.30 gibi kalkıyorum..

Back
X