• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Safiye78' in Diyet Günlüğü

7.30 da kalkıyorum oğluşumu okula yolculuyorum 8.30 da..9 gibi uyuyorum saat 11.30 gibi kalkıyorum..Saçma bi şekilde besleniyorum anlayacağın...
Bir haftadır 9 gibi yulaf yiyorum yoğurtla karıştırarark..Sonra uyuyorum..11 veya 11.30 gibi kalkıyorum..

aslında oğlun için hazır kalkmışken sonrasında yatmamaya alıştırsan kendini süper olur ama biliyorum uykuya yeniliyoruz işte.

aslında oğlun için hazır kalkmışken sonrasında yatmamaya alıştırsan kendini süper olur ama biliyorum uykuya yeniliyoruz işte.

cok uras veriyorum bazen dışarı atıyorum kendimi ama evde olduğum zaman cok uykum geliyorrr:25:

metabolizmada calışmıyor işte uykuya yenildiğim için:(

kurtar bizi bu durumdan safiyecim :)
yaşla ilgili birazda galiba 20 li yaşlarda geçte kalksan metabolizma hızlı calışıyordu..30 lu yaşlarda yavaşlıyor..

ahh canım keşke elimden bişey gelse de kurtarabilsem:1: bu sadece bizim elimizde aslında biraz daha erken yatıp daha erken kalkmak.ilk başladığımda ne güzel düzenli kalkıyodum yani çok erken olmasada 10 yada en geç 10 buçukta kahvaltıya oturuyordum.ama şimdi:50: ama dediğim gibi beynimizde bitirmemiz lazım olayı.hadi şöyle bişey yapalım ne dersin? birazdan yatalım ve yarın erken kalkmaya çalışalım.sen zaten kalkıyorsun oğlunu uğurladıktan sonra tekrardan yatma.belki böyle böyle alışırız bellimi olur:1: yarın alırız artık birbirimizden haberleri hadi iyi geceler canım :16:

canım merhaba

daha önce 66.6 dan 59 a indiğim zaman tabiki farkeden oluyordu zayıflamışsın diyende.ama sonra diyete nerdeyse 2 ay ara verdim 7 şubatta tekrar başladım daha 1 hafta oluyor tekrardan başlayalı.o yüzden şu an farkeden olmadı :) birde ben ilk diyetimdeki gibi fazla motive olamadım daha.ilkinde herşey her anlamıyla düzenliydi.bu sefer düzenli ve kurallı yapamıyorum.en büyük yanlışımda gece geç yatıp ertesi gün geç kalkma olayım var.böyle olunca da bazen ara öğün yapamıyorum.geç kalkınca metabolizma da yavaşlıyor.bir türlü düzene giremedim anlayacağın.en azından sabah 10-10 buçuk gibi kahvaltıya oturabilsem çok iyi olacak.ama hayatım düzensiz malesef bu konuda kendime çok kızıyorum:19:

Haklısın ablacım olsun mutlaka olacak.. Senle ikimizin kiloları cok benzesyor beraber gidiyoruz :13:
Yaza kadar cok güzel olalım ya rahat rahat haraket ederiz şıkır şıkır oluruz ohh :32:

kızlar kendime göre büyük birşey başardım.dün gece daha erken yatıp bugün 10 buçukta kalkıp 11 de kahvaltıya oturdum.diğer günlere göre erken en azından :1: inşallah daha iyi olacak.

kahvaltıdan önce 1 bardak su

kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1ince dilim kaşar peyniri
5 yeşil zeytin,1 ceviz,şekersiz çay
1 tk kuşburnu marmelatı
roka,maydanoz

kızlar kendime göre büyük birşey başardım.dün gece daha erken yatıp bugün 10 buçukta kalkıp 11 de kahvaltıya oturdum.diğer günlere göre erken en azından :1: inşallah daha iyi olacak.

kahvaltıdan önce 1 bardak su

kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1ince dilim kaşar peyniri
5 yeşil zeytin,1 ceviz,şekersiz çay
1 tk kuşburnu marmelatı
roka,maydanoz

İyi yapmıssın ablacım yaa günün gitmez en azından düzen olması önemli..

öğle
3 yk bulgur pilavı
5 yk sosis yemeği
3 yk light yoğurt
roka

ara
1 küçük çilekli süt (200 ml)
4 fındık,4 badem

akşam
1 tabak tarhana çorbası
3 yk bulgur pilavı
3 yk light yoğurt
1 salatalık

ara
1 elma

günde 2 fincan yeşil çayım her gün var zaten
ayrıca 1 saat dışarıda yürüyüş yaptım.

öğle
3 yk bulgur pilavı
5 yk sosis yemeği
3 yk light yoğurt
roka

ara
1 küçük çilekli süt (200 ml)
4 fındık,4 badem

akşam
1 tabak tarhana çorbası
3 yk bulgur pilavı
3 yk light yoğurt
1 salatalık

ara
1 elma

günde 2 fincan yeşil çayım her gün var zaten
ayrıca 1 saat dışarıda yürüyüş yaptım.

Safiye ablacıgım merhaba :23:

Güzel gidiyorsun pilav yanında ekmek yememişsin.. dogrusu da bu zaten..
Bu sosis yemegi dediğin nasıl birşey :1:

Safiye ablacıgım merhaba :23:

Güzel gidiyorsun pilav yanında ekmek yememişsin.. dogrusu da bu zaten..
Bu sosis yemegi dediğin nasıl birşey :1:

merhaba esracım..teşekkür ederim canım..
sosis yemeği şu bildiğimiz salçalı sosis canım :) sosisleri az yağda hafif çevirdikten sonra biraz salça ve baharat katıyorum.sonra üstüne sıcak su koyup pişiriyorsun.bu kadar.görüşürüz canım :)

merhaba esracım..teşekkür ederim canım..
sosis yemeği şu bildiğimiz salçalı sosis canım :) sosisleri az yağda hafif çevirdikten sonra biraz salça ve baharat katıyorum.sonra üstüne sıcak su koyup pişiriyorsun.bu kadar.görüşürüz canım :)

heee bildiğimiz salçalı sosis :1: biliyorum onu cok da severim zaten.. benim de canım cekti simdi tarifini de yazınca :56:

Back
X