Sağ kasığım ağrıyor

Melankolikasva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
67
19
88
Kızlar sağ kasigim 2-3 gundur ağrıyor adet gunume 4 gn kaldi hc böyle olmamisdi bacagima dogru indi agrisi ust trafi bacagim komple kasiliyor neden acaba hamile olabilir miyim

Kızlar sağ kasigim 2-3 gundur ağrıyor adet gunume 4 gn kaldi hc böyle olmamisdi bacagima dogru indi agrisi ust trafi bacagim komple kasiliyor neden acaba hamile olabilir miyim
Normalde hamilelik belirtilerinden birisi canim. Ama gecen ay benimde olmustu ve negatifti

Yaaa olabilirmii cidden ya insllah olur insllah sen dr hamile kalırsın istiyorum brbek bakalim esim sali gunu gdelim dedi kasık dan basladigi icin agri kadin hastakiklarina mi gdrcegim

Yaaa olabilirmii cidden ya insllah olur insllah sen dr hamile kalırsın istiyorum brbek bakalim esim sali gunu gdelim dedi kasık dan basladigi icin agri kadin hastakiklarina mi gdrcegim
Bence gitme canim adet gununu bekle bi idrar testi yap sonra gidersin. Usuttugun icinde olabilir bosuna ümitlenmeni istemem .

Bence gitme canim adet gununu bekle bi idrar testi yap sonra gidersin. Usuttugun icinde olabilir bosuna ümitlenmeni istemem .
Bende katılıyorum size bende de enfeksiyon varmış aynıları bende de oldu ve hamileyim diye çok ümitlenmiştim ve hayal kırıklığı çok kötü oluyor o yüzden ümitlenme bekle geçerse günün test yap

Aynen oyle canim sonra bekle ki bi ay daha gecsin enfeksiyon icin sogan kuru dene canim 2 ayda hamile kaliyolar genelde

Yaaa simdi sizle konusunca bi gidesim de gelmedi enfeksiyon olabilir intihap vardi fitil kullandm gecen ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…