- 13 Mart 2019
- 67
- 19
- 88
- Konu Sahibi Melankolikasva
-
Kismet tabiki hakkinda hayirlisi neyse o olsun bak meryem suresini oku bol bolİnşallah ama bilmiyorum umudumu yitirdin sadece kısmet hayırlısı demekle yetiniyorum
Hmm yüksele bilir bakalım daha varmış adetine çünkü hayırlısı olsun inşallah hamilesindirDaha 3 gun var canim
Seninkini duyunca ben daha 7 aylik evliyimHmm yüksele bilir bakalım daha varmış adetine çünkü hayırlısı olsun inşallah hamilesindir
Sen ne kadarlık evlisin
Evet duydum onu suya okuyup iç diyorlar ama ben o kadar net okuyamıyorumKismet tabiki hakkinda hayirlisi neyse o olsun bak meryem suresini oku bol bol
Hmm inşallah aratmaz Rabbim çok zor çünkü inşallah hamilesindir dua et buradaki tüm kadınlaraSeninkini duyunca ben daha 7 aylik evliyim
Sen niyetini al kuzumm net okuyamisun ama ammeller niyete goredirEvet duydum onu suya okuyup iç diyorlar ama ben o kadar net okuyamıyorum
İnsllah hamileyimdir insllah yukselir ve insallah isteyen herkeze veir rabbimHmm inşallah aratmaz Rabbim çok zor çünkü inşallah hamilesindir dua et buradaki tüm kadınlara
Doğru 3 aylarda iyi olur okurum bundan sonraSen niyetini al kuzumm net okuyamisun ama ammeller niyete goredir
İnşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİnsllah hamileyimdir insllah yukselir ve insallah isteyen herkeze veir rabbim
İnsllah oku canim cok faydasini goren duydumDoğru 3 aylarda iyi olur okurum bundan sonra
İnsllah caniimİnşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Doğru benim arkadaşımın komşusuda ablası da Meryem suresini suya okuyup içti öyle kaldı o ay bakalım bende yaparımİnsllah oku canim cok faydasini goren duydum
Yap canim bekliyoruz insllah olursa hayirli haberlerini verirsinDoğru benim arkadaşımın komşusuda ablası da Meryem suresini suya okuyup içti öyle kaldı o ay bakalım bende yaparım
İnşallah sağol canım sende haber verYap canim bekliyoruz insllah olursa hayirli haberlerini verirsin
Geçmiş olsun inşallah bu durumlar hamilelik olur.. kasığınız derken tam olarak neresi ya benim sağ leğen kemiğime doğru ağrıyor kist ağrısı gibi sizin ne tarafıKızlar sağ kasigim 2-3 gundur ağrıyor adet gunume 4 gn kaldi hc böyle olmamisdi bacagima dogru indi agrisi ust trafi bacagim komple kasiliyor neden acaba hamile olabilir miyim
Sag kasigimin alt tarafndan basliyordu agrim sonra bacagima indi doktor ilac vermedi 4.1 hcg cknGeçmiş olsun inşallah bu durumlar hamilelik olur.. kasığınız derken tam olarak neresi ya benim sağ leğen kemiğime doğru ağrıyor kist ağrısı gibi sizin ne tarafı
Doktor ilac yazmadi yukselir belki diyeİnşallah sağol canım sende haber ver
Sevindim kuzum ya insallah guzelce yukselir.Seninkini duyunca ben daha 7 aylik evliyim
Ya doktora gittin mi herseyin normal miSevindim kuzum ya insallah guzelce yukselir.benimde sansa bu ay hicbiyerim ahrimiyo ki deyim belirti diye
Testler normal canim ama gebeliknicin ayrintili baktirmadim daha 7 ay oldu diye.Ya doktora gittin mi herseyin normal mi
Sen 7 yil mi 7 aylik mi evlisinTestler normal canim ama gebeliknicin ayrintili baktirmadim daha 7 ay oldu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?