- 13 Mart 2019
- 67
- 19
- 88
- Konu Sahibi Melankolikasva
-
Kiz disariya kokusu gelmiyor suyunun burnunu kapa ic olmadiSuyu o kadar kokmuyo canim yavalla benim esim sogandan nefret eder ama olmazsa alacam icecem bidahakii ay
Yaa sogan kurunden 2 ay sonra genelde hamilelik oluyo diyolar insallah olur seninde canimYaptım kalmadı şükür acayip söktü adet gibi aktı hepsi kanlı iltihap ilaçlar öyle sökmemişti cidden
Cok sevimli bi tadi da yok ama napalim bu da bizim sinavimizKiz disariya kokusu gelmiyor suyunun burnunu kapa ic olmadi
Yok canım yaa daha olmadı 3. Aya dönecem yeni bitti adetim süt maydanoz buharı yapacam bakalım bu ay o da iltihap temizliyormuş kısmet artık takmıyorum olmadığında ağlardım beklerdim günüm geçecek mi diye psikolojik geçerdi hep şimdi günüm yakın şiştim yine bugün olurum diye bekarmışcasına takmıyorum artık sadece kürleri yapıyorum onu da iltihap söküyor diye bebek için değilYaa sogan kurunden 2 ay sonra genelde hamilelik oluyo diyolar insallah olur seninde canim
Aynen kuzummCok sevimli bi tadi da yok ama napalim bu da bizim sinavimiz
Hayirlisi demekten baska bisey yok canim dogru zamani gelince nasip olacaktir inşallahYok canım yaa daha olmadı 3. Aya dönecem yeni bitti adetim süt maydanoz buharı yapacam bakalım bu ay o da iltihap temizliyormuş kısmet artık takmıyorum olmadığında ağlardım beklerdim günüm geçecek mi diye psikolojik geçerdi hep şimdi günüm yakın şiştim yine bugün olurum diye bekarmışcasına takmıyorum artık sadece kürleri yapıyorum onu da iltihap söküyor diye bebek için değilçünkü cidden yoruldum olmazsa olmasın olmuyor kısmet
İnşallah rabbim herkese nasip etsin o tarifsiz duyguyuHayirlisi demekten baska bisey yok canim dogru zamani gelince nasip olacaktir inşallah
Ne zmandir evlisin kuzumYok canım yaa daha olmadı 3. Aya dönecem yeni bitti adetim süt maydanoz buharı yapacam bakalım bu ay o da iltihap temizliyormuş kısmet artık takmıyorum olmadığında ağlardım beklerdim günüm geçecek mi diye psikolojik geçerdi hep şimdi günüm yakın şiştim yine bugün olurum diye bekarmışcasına takmıyorum artık sadece kürleri yapıyorum onu da iltihap söküyor diye bebek için değilçünkü cidden yoruldum olmazsa olmasın olmuyor kısmet
Aynen hayirlisi ile olsunHayirlisi demekten baska bisey yok canim dogru zamani gelince nasip olacaktir inşallah
Kuzu bacagimin sancisi uyutmadi esim korktu beni zorla hastaneye getirdi dua edinde hamile cikayimmNormalde hamilelik belirtilerinden birisi canim. Ama gecen ay benimde olmustu ve negatifti
Insallah kuzum.haber ver bizede.Kuzu bacagimin sancisi uyutmadi esim korktu beni zorla hastaneye getirdi dua edinde hamile cikayimm
7 senedir canımNe zmandir evlisin kuzum
Sonuç ne kızKuzu bacagimin sancisi uyutmadi esim korktu beni zorla hastaneye getirdi dua edinde hamile cikayimm
4.1 cikti hcg yaa daha doktora grmedik sizce yukselirmiSonuç ne kız
Oo masallah allahimmm cabucak verir insllahhh7 senedir canım
Gününüz geçmişmiydi4.1 cikti hcg yaa daha doktora grmedik sizce yukselirmi
Daha 3 gun var canimGününüz geçmişmiydi
İnşallah ama bilmiyorum umudumu yitirdin sadece kısmet hayırlısı demekle yetiniyorumOo masallah allahimmm cabucak verir insllahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?