Sağ kasığım ağrıyor

Sağ kasığımda ağrı değil de pıt pıt atıyor kıpır kıpır seğirme oluyor. Dokununca hissediliyor. Bu ne olsa ki, gebeliğin de yaşayan var mı tam bacak ayrımı kasıkta yani. Bugün üç. Dört kez oldu

Hey kizlar burada olan varmi ben neden girmedm unuttum benm bebis oldu 1.5 yasinda sizler naptinizz
Sağ kasığım ağrıyor yazısını görünce yazmak istedim siz bebişinizi kucağınıza bile almışsınız maşallah ben aşılama yaptırdım 10. Gün bugün benimde sağ kasığım çok ağrıyor üstüne yatamıyorum 2 gündür inşallah bende hamleyimdir siz belirtisinizde kasık ağrısıydı demi

Evet beta 4 falan cikiydi adetime de 5 gun mu ne vardi hatirliyorsam benm yakinim da yaptrdi aşılama eğer ki doktorun dediği günlerde yakin temaz olursa hamile kalirsn canim sag kasigin mi sol kasigin mi

Evet beta 4 falan cikiydi adetime de 5 gun mu ne vardi hatirliyorsam benm yakinim da yaptrdi aşılama eğer ki doktorun dediği günlerde yakin temaz olursa hamile kalirsn canim sag kasigin mi sol kasigin mi
Doktorumun dediği günlerde ilişki oldu canım inşallah tutar sağ kasığım ağrıyor kuzum büyük yumurtam o taraftaydı bi geçiyor geri başlıyor hayırlısı olsun inşallah tutmuştur pazar günü test yapacam negatif olması ihtimalini düşünmek istemiyorum

Merhaba Hanımlar Foruma yeni üye oldum .
Şu an 24 yaşındayım 9 aylık evliyim 28-29 günde bir adet döndüm var BAT 11 Temmuz . Yumurtlama tarihim 22 Haziran - 1 Temmuz arasındaydı o zamanları ve yüksek hamile kalma şansı olan günlerimi değerlendirdik . Şu an adetime 8 gün kaldı fakat sağ kasığımda adet sancısı gibi ama biraz daha hafif bir ağrı var. Çok fazla gaz sorunum olmaya başladı. Acaba hamile kalmış olabilir miyim Yorumlarınızı bekliyorum . Sabırsızlığım hat safada 7 gün öncesinde kanda çıkar mı teste gitsem ? Tecrübeli olanlar yaşamış olanlardan yardım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…