Sağ over polikistik ve prolaktin yüksekliği ne demek?Bu şekilde hamile kalanlar var mı ?

lyd5893

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2019
162
50
13
31
Arkadaşlar benim iki aydır adetim gecikiyordu iki ay öncesine kadar rahim ultrasonlarımda hiç bir sorun yoktu bu ay 23 gün gecikti ve sağ over polikistik dendi birde hormon testlerimde sınırda prolaktin yüksekliği çıktı gebelik düşünüyorum Allah nasip ederse bu şekilde hamile kalan arkadaşlar var mı önerilerinizi alabilir miyim ?

Over hakkinda bikgim yok ama prolaktin engel benimde yüksek ilac kullaniyorum diger adı süt hormonu kadınlar gebeyken ve emzirirken yuksektir bu hormon normalde ve suan bizim yüksek olduğu için bünye bizi hamile sanıp çocuk olmuyor bunun icin o hormonun düşmesi gerek ve yanlış bilmiyorsam over polikistikte hamilelige engel galiba

Bildiğiniz doğal bir yöntem var mı düşmesi için

Bildiğiniz doğal bir yöntem var mı düşmesi için
Hayıtotu düşürmüştü benim ama bence önce neden yüksek olduğunu araştırın. Bi buçuk yıldır prolaktin illetiyle uğraşıyorum bende. Bi kaç ay çok güzel düşüyo sonra yine yüksek. Benim sebebinden ötürü yükselişe geçiyo. Sizde bi neden yüksek olduğunu araştırın bana kalırsa

Çok az yüksek aslında en yüksek 26 olması gerekirken benim 29 umarım çok etkisi yoktur gebeliğe

Bende de sağ over pko dedi ama hormon testı yapmadı değerlerimi sağlık ocağındada görebılır mıyım sizce
Her sağlık ocağı prolaktine bakmıyo ama bakanlarda varmış sanırım. Bizim burdaki bakmamıştı bi uğradığınızda sorabilirsiniz. Pko etkileri var mı adetiniz gecikiyo mu?

Bende de sağ over pko dedi ama hormon testı yapmadı değerlerimi sağlık ocağındada görebılır mıyım sizce
Ben gecen hafta sordum sağlık ocağına canm hormon dedim ne icin dedi kadin hastalıkları icin dedim yok yapmiyoruz tahlil dedi mecbur hastaneye gidicem bende bir daha ki ay adet olursam

Her sağlık ocağı prolaktine bakmıyo ama bakanlarda varmış sanırım. Bizim burdaki bakmamıştı bi uğradığınızda sorabilirsiniz. Pko etkileri var mı adetiniz gecikiyo mu?
Bende adet düzensizliği ve kilo yaptı sadece bu ikisi canım

Ben gecen hafta sordum sağlık ocağına canm hormon dedim ne icin dedi kadin hastalıkları icin dedim yok yapmiyoruz tahlil dedi mecbur hastaneye gidicem bende bir daha ki ay adet olursam
Bende hast gittim ama doktor bakmadı hıc hormona muayene etti var dedi ondan değerler önemliyse neden bakmıolar ki

keşke tam yapsalar işlerini ya değerlerim kötüyse dimi tedavi de olmuyorum daha beter olursa bana sadece düzenli ilişki önerdi yasın genc dedi ilaç bile yazmadı folik asit kullanıyorum

keşke tam yapsalar işlerini ya değerlerim kötüyse dimi tedavi de olmuyorum daha beter olursa bana sadece düzenli ilişki önerdi yasın genc dedi ilaç bile yazmadı folik asit kullanıyorum
Bende 3 doktora gittim banada gencsin 1 seneye yakindir korunmuyorum olmuyor diyorum dalga gecercesine gülüyor erken diyor. En sonuncu hormon testi yapti sonuclarin temiz dedi ama ben araştırdım internetten prolaktinim yüksekmis ve hamilelige engellemiş doktor bunun düşmesi icin ilac verecegine adet düzensizliği icin ilac vermis adetimde aşırı bi anormallik yok hatta hic yok sayılırdı verdigi ilacla bu ay duzensizlesti

Bu sekilde napıcaz anlamış değilim. Hayıt otu mu içsek iyiymiş o pko için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…