Sağ over polikistik ve prolaktin yüksekliği ne demek?Bu şekilde hamile kalanlar var mı ?

Prolaktin cook yüksek olmadıgı sürece basit yöntemlerle düşürülebilir.. benim 30 lardaydı gebe kaldıgımda. Polikistik over için de bitkisel kürler var saracoğlunun onu arastırmanı tavsiye ederim. Ayrıca soldaymış , sagdan yumurtladıgın sürece o da engel degil. Yazdın mı prolaktin oranını okumadım ama, 30 a kadar yolu var gebeliğe engel degil..daha fazla olmadıgı sürece tabi..

29 küsur prolaktin gerçekten pko nun düzelme şansı var mı

29 küsur prolaktin gerçekten pko nun düzelme şansı var mı
Tabiki var, ki ileri seviyede dahi olmuş olsa, tek tarafta varmış.. diğer taraf aktifse yumurtlamada problem yoksa hamileliğe engel göremiyorum ben.. yolun başındayken bunlar büyük problem olarak görülüyor.. rahat olmak lazım cözümsüz degil hiçbir sey, kısmette varsa vız gelir hepsi..

Bugün aktardan civan perçemi hayıt tohumu adaçayı testere dişli aslan pençesi aldım hepsinden birer tutam kaynamış suya atıp bekletip içilecekmiş aktar dedi hormon düzenleyici olarak tabii gebe kalmaya da etkisi varmış

Merhaba
Benimde sağ yumurtalık polikistik. Son zamanlar kilo aldığım için tekrar ortaya çıkıp yumurtlama düzenimi bozuyor. Bu bir genetik sendrom asla tamamen yok olmayacak sadece kilo aldıkça daha çok kendini belli edecek. Sağlıklı beslenme kilo verme ve spor tedavinin en doğal yöntemi. Ben adet oluyorum canım. Ama son aylarda gecikiyor. Bir buçuk yıllık evliyim. 1 seneden sonra gebelik düşünüyoruz ama düşünmeye başladım adetlerim düzensiz olmaya başladı. Muayene için gittiğimde genelde solda yumurta oluşuyor kendiliğinden de çatlıyor. Ama sanırım istenilen mm ye ulaşmadan çatlıyor ya da kalitesiz yumurta. 5 Aydan beri hamile kalamadım. Ama doktorum tedavi istediğimi söyledikçe ben doğal yolla hamile kalabileceğini düşünüyorum daha gençsin diyor. 26 yaşındayım eşim 29. Çok da küçük değiliz. En son aşama tüp bebek dedi. Ama bu sendromdaki hastaların çok şanslı olduğunu söyledi çünkü bizim çok daha fazla yumurtamız varmış. Kistim de yok rahimde sorun yok. Ama en önemli tetikleyicileri insülin ve tiroid yüksekti. Açlık insülini 13 çıkmıştı tiroidim şuan normal 1.31 ilaç kullanmıyorum. Şuan glifor 1000mg ve hayit otu ekstrası tiroid ilacıyla birlikte kullanıyorum. Birde yumurta gelişimi için içerisinde folik asit olan gynositol kullanıyorum. Sanırım kiloyu ilk zamanlar çok ciddiye almadım. Ama ilaçlar kilo vermedikten sonra sanırım etki etmeyecek. O yüzden diyetteyim. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırız ama bu ay ümidimi kestim araştırmıyorum sorgulamıyorum en kötü ihtimalle tüp bebek tedavisi ile hamile kalırım Allah nasip ederse

Ben canim hem polikistik hem prolaktin yuksekligim vardi doktinex verdi prolaktin icin dustu ama yine cikiyordu haftada yarim aldim birakmadim yani inofolic tozlada hamile kaldim cnm biraz zaman aliyo ama oluyo

Bende 1 yıldır uğraşıyorum ama gebe kalamadım halen.bende de polikistik var ve prolaktinim sınırda ama adetlerim düzenlidir ilaç kullanmaktan bıktım artık geçen ay klomen kullandım dört yumurtam yeterli büyüklüğe geldi üç tane çatladı biri de kiste dönüştü ama yinede olmadı hamilelik şimdi de kistimi patlatsın diye desolett kullanıyorum öyle görünüyor ki bir kaç ay daha yok bebiş

Üzerinden baya geçmiş canım ama yine yazmak istedim adaçayı düşük yapıyor dedi Dr bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…