Sağdan soldan sorunlar

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Merhaba kızlar;
aklım o kadar karışık ki buraya ne denli yazabilirim bilmiyorum önceki konularımda da bahsetmiştim erkek arkadaşım işsizdi çok çok çok şükür iş buldu. Garsonluk yapıyordu vakti olmadığı için ben onun mailinden bir firmaya atmıştım cvsini. Dönüş yaptılar vs derken ise başladı. Şu an işinden memnun. Kendimi çok yıpranmış hissediyorum. Onu övmek aklamak için demiyorum çoğu noktada üstüme titrer. Birkaç ay öncesine kadar aklımda bu düşünceler yoktu. Ne olduysa son zamanlarda sürekli aklıma geliyorlar. Ya erkek arkadaşım hayatıma çok fazla müdahale ediyor. Çoğu noktada beni yok saydigini hissediyorum mesela 3-4 ay önce iş görüşmesi için bulunduğum şehre geldi sonra çıkışta da benim yanıma gelecekti ama bahsetmiştim iş yerim bı acayip yanımdaki kız x bey hoşlanmaz o tarz şeylerden dedi. (Zaten ben iş yerine gelsin çıkışa kadar beni beklesin tarzı bı şey dememiştim) erkek arkadaşıma dedim olabildiğince kibar şekilde ama dinlemedi geldi. Sorun vs olmadı. Zaten onu görünce de geldiğini düşünmedim ama kendi bildiğini yapıyor bı şekilde. Mesela annemle tanışmak istiyordu ben erken buldum bunu açık açık dediğim halde bı şekilde annemle annesi tanıştı. Askere gidecek vs diye ustelemedim. Şimdi tutturmuş Şubat Mart gibi ailelerimiz tanışsin diyor ben istemiyorum. Çünkü isten çıkacağım, burun ameliyatı olacağım sınava hazırlanacağım yeni iş bulmam gerekecek vsvsvs kafam çok dolu olacak araya sıkıştırmak istemiyorum ama anlamıyor beni. Simdi tanışıp 2 yıl sonra resmi bı şeyler yapmak bana saçma geliyor. Hem sonuçta evlilik acelesi mı var? İşten çıkmam için baskı yapıyor (önceki konumda anlattım çalışma baskısı değil) geçen bu konu için tartıştık uzatmamak için çıkacağım ocakta dedim. Ama şimdi ameliyat da olursam ciddi anlamda zorlayacak beni en azından tam para biriktireyim Şubat sonu çıkayım diyorum beni sallamiyorsun beni hiç düşünmüyorsun diyor. Çok çok bunaldım. Çıkacağım dediğim halde bu kadar zorlamasını anlamıyorum.
Aramızda 3-4 saatlik bı mesafe var çok uzak değil ama bu sıra ayda bı görüşüyoruz. Bu hafta plan yapmıştık dün çok yoruldum gece de nerdeyse 2 saatte bı uyandım uyandığımda başım çok ağrıyordu haftaya buluşsak olur mu dedim. (Biliyorum yaptığım çok ayıp ama gerçekten iyi hissetmiyordum.) Kizdi mı kırıldı mı bilmiyorum soğuk konuşuyor. Özlemistim üzüldüm diyor. Arabasıyla ilgili de sorunlar olmuş ona morali bozulmuş sinirli. Mesaj attım kısa kısa cevap verdi sonunda da bı şey demedi. Bu sorun değil sınırlı üstüne gidip bunaltma niyetinde değilim zaten.

Gecen uzaklaşıyor muyuz diye sordum çok üzüldü ben tam aksini düşünüyordum daha çok kenetlendigimizi düşünüyordum vs dedi. Kırıldı.
Onceden yine söylediğim halde yine rahatsız olduğum bir şeyi şaka yapar gibi yine aynı şeyi yaptı. Ciddiye almadığını hissediyorum. Aradı açmadım en sonunda açınca tartıştık. Sana bı daha içimden geldiği gibi davranmayacagim, içimi açmayacağım bu tarz şeyler dedi. Ben de bunlar zaten yapman gerekenler lütfedip yapmıyorsun dedim. Çok moralim bozuluyor. Rahatsız olduğum bı şeyi ne zaman desem bunları diyor ki. Tek rahatsız olduğum şey bu aslında. Yapmamak yerine şaka yapar gibi üst üste yapıyor. O böyle yaptıkça iyice içime kapanıyorum ve sanırım uzaklaşıyorum. Uzun süredir tartismiyorduk her şeyi olabildiğince kibar halde söyleyip tartışma özen gösteriyorum zaten morali bozuk diye ama son zamanlarda sistim resmen. Gereksiz ustelemeleri, hemen her tartışmada sana şaka da yapamayacağiz diyip beni ciddiye almamasi çok bunaltı.

Belki çok basit bı sorun ama kafam o kadar karışık ki her şeyi komplike düşünüyorum. Ne yapmam gerekir?

Bence biraz akısına bırakın ve asla aileleri karıştırmayın.iş ciddiye binerse aileler tanisir şu an gerek yok..eger sizin şehrinize gelip de haftaya görüselim dediyseniz bayaği ayip etmişsiniz ama daha yola cikmadan demişseniz olabilir..

Bence boyle kafan karismis bir iliskiden cikmalisin. Duzgun bir iliskide hersey net olur. Bukadar kafa karisikligi yasamazsin.
Senkronize bile degilsiniz kopuk gibisiniz zaten. Ayrica kendi cvsini bile atamayan adsmdan ne bekliyeceksin.
Bence ayril daha net bir iliski yasa. Bu kafa karisikligi ile adam seni evlilige iter sonra ne isim var benim bunla dersin. Mutlu olmadigin cok belli yazdiklarindan. Ayril ferahla canim. Onu bunu bosver zaten. Hislerine guven. Ciddiye alinmadigini yanlis birseylerin oldugunu hissediyorsan hislerini dinle derim.

Bence biraz akısına bırakın ve asla aileleri karıştırmayın.iş ciddiye binerse aileler tanisir şu an gerek yok..eger sizin şehrinize gelip de haftaya görüselim dediyseniz bayaği ayip etmişsiniz ama daha yola cikmadan demişseniz olabilir..

Yola çıkmamıştı yine ayıp oldu biliyorum ama sahiden kotuydum normalde gecen raporlu olduğum halde bile buluşmuştuk ama bugün yerimden zor kalktım

Bence boyle kafan karismis bir iliskiden cikmalisin. Duzgun bir iliskide hersey net olur. Bukadar kafa karisikligi yasamazsin.
Senkronize bile degilsiniz kopuk gibisiniz zaten. Ayrica kendi cvsini bile atamayan adsmdan ne bekliyeceksin.
Bence ayril daha net bir iliski yasa. Bu kafa karisikligi ile adam seni evlilige iter sonra ne isim var benim bunla dersin. Mutlu olmadigin cok belli yazdiklarindan. Ayril ferahla canim. Onu bunu bosver zaten. Hislerine guven. Ciddiye alinmadigini yanlis birseylerin oldugunu hissediyorsan hislerini dinle derim.

Kendi cvsini atamamak değil günde 14 saat belki daha fazla çalıştığı oldugu için iş arayamiyordu. Aslında her şey net ama çok boğulduğumu hissediyorum. Sevgi konusunda kafamda karışıklık yok :)

Kendi cvsini atamamak değil günde 14 saat belki daha fazla çalıştığı oldugu için iş arayamiyordu. Aslında her şey net ama çok boğulduğumu hissediyorum. Sevgi konusunda kafamda karışıklık yok :)

Tabi daha iyi bilirsin yasadiklarini ve iliskini. Umarim mutlu olursun. Ama kendinden ödün verme cok fazla. Ve hislerine guven. Daha cok gencsin. İliski yasadigin insanla mutlu huzurlu ve denk olmadiktan sonra o iliskide durmak gereksiz. Hakkinda hayirlisi olsun

Tabi daha iyi bilirsin yasadiklarini ve iliskini. Umarim mutlu olursun. Ama kendinden ödün verme cok fazla. Ve hislerine guven. Daha cok gencsin. İliski yasadigin insanla mutlu huzurlu ve denk olmadiktan sonra o iliskide durmak gereksiz. Hakkinda hayirlisi olsun

Çok teşekkür ederim :)

Uzun iliskiyse olur böyle seyler. Her iki tarafta gercekten seviyorsa halledilir diye düşünüyorum. Sadece kafanda ki seyleri telefonda değil yüzyüze konuşmalisin. Biraz sabir bakalim.

Uzun iliskiyse olur böyle seyler. Her iki tarafta gercekten seviyorsa halledilir diye düşünüyorum. Sadece kafanda ki seyleri telefonda değil yüzyüze konuşmalisin. Biraz sabir bakalim.

Haklısınız. Telefonda konuşunca konu çok yanlış anlaşılıyor. Daha önce rahatsız olduğum şey için olabildiğince kibarca yazdım. Geçen gün aynı şeyi yine yapınca kendimi çok geri ittim. :)

Diğer konunu biliyorum.
Etkenlerin ortak özelliği asla onlara göre sorun yoktur

Çocuk aceleci
Sen kararsızsın
Bence de acele etmeyin

Herşeyi geçtim aranızda resmi birşey yokken sana işten çık diyemez! Derse de değer, sgk+yol+yemek ve maaşını ödeyiversin. Evliyken de diyemez( istisna konular hariç tabi) evlilik gerçekten ama gerçekten kolay değil. Hele ki artık erkekler açısından artık o ev babası devri kapanıyor. Acele etmeyin sakın. Maddi manevi hazır olmadan, soru işaretleri geçmeden evlenmeyin

Karsimda sizin gibi davranan biri olsaydi beni asla sevmedigini ve deger vermedigini dusunurdum. Yaptiklarinizi bir toplayip dusunun ortaya ne cikiyor? Aileler tanissin vs diye birseyler yapmak isterken, karsidaki diyor ki evlilik ne acelesi var ben burun yaptiracagim bilmem ne yapacagim. Basim agriyor diye bulusmayi oteki haftaya atmissiniz direk. Insan yarim saatte olsa gidip gorebilir.
Iki secenek varsa ikinci plana attiginiz hep sevgilinizmis gibi duruyor burada anlatiminizdan.
Sizin tarziniz sevme sekliniz bu belki ama ben böyle bir iliskiyi asla evlilige goturmezdim O nun yerinde olsaydim.

Karsimda sizin gibi davranan biri olsaydi beni asla sevmedigini ve deger vermedigini dusunurdum. Yaptiklarinizi bir toplayip dusunun ortaya ne cikiyor? Aileler tanissin vs diye birseyler yapmak isterken, karsidaki diyor ki evlilik ne acelesi var ben burun yaptiracagim bilmem ne yapacagim. Basim agriyor diye bulusmayi oteki haftaya atmissiniz direk. Insan yarim saatte olsa gidip gorebilir.
Iki secenek varsa ikinci plana attiginiz hep sevgilinizmis gibi duruyor burada anlatiminizdan.
Sizin tarziniz sevme sekliniz bu belki ama ben böyle bir iliskiyi asla evlilige goturmezdim O nun yerinde olsaydim.

İyi de ben hiç evlenmeyelim demiyorum. Yeni mezunum kendimi geliştirmeden evlenmek istemiyorum, en azından şu sınava girip kazanayim ondan sonra tanistiririz. Hem şu an ister istemez daha öğrenci kafasindayiz az daha zaman gecsin. Evliliğin acelesi yok. İkinci plana attığım da yok.

Bulusmama konusunda ayıp oldu biliyorum ama yapabileceğim bir şey yoktu çok kotuydum

Herşeyi geçtim aranızda resmi birşey yokken sana işten çık diyemez! Derse de değer, sgk+yol+yemek ve maaşını ödeyiversin. Evliyken de diyemez( istisna konular hariç tabi) evlilik gerçekten ama gerçekten kolay değil. Hele ki artık erkekler açısından artık o ev babası devri kapanıyor. Acele etmeyin sakın. Maddi manevi hazır olmadan, soru işaretleri geçmeden evlenmeyin

Çalisma demesinin sebebi vardi. Önceki konuda yazmıştım. İş yerinde silah vs kullanıyorlardı tedirgin olmuştu

konuyu hortlatmak gibi olacak, ama dün aradım işim var vs dedi konuşmadık kapattık. 2 saat sonra aradım duymadı heralde açmadı, 1 saat sonra mesaj attım işin bitti mi diye onun üstüne baya zaman gecti aradı çok az konuştuk, araba yüzünden siniri bozulmuş yine konuşmadık. akşam 9-10 gibi mesaj attım aklım ondaydo zaten. annesiyle film izliyormuş rahatsız etmek istemedim. hep kısa kısa soğuk konuştu. gün içinde konuşamıyoruz diye sabah işe giderken konuşuyoruz hep. sabah otobuse bindim o an musaıt değildim en fazla 6-7 dk geçti neden artık aramıyorsun diye mesaj attı. sonrasında konuştuk sesi kötüydü. akşam neden öyle konuştun diyor, ama akşam çok soğuk konuşunca konuşmak istemiyor sandım. nasıl davranacağımı şaşırdım

Bence kendini çok fazla kasmışsın biraz akışına bırakmayı denesen

Back
X