O kadar haklısınız ki .Gün doğmadan neler doğar. Allahtan, umudu kesmeyin, onun gücünün yetmeyeceği bir şey yok. Nice dertlilere var ki sizinki belki onların yanında hiç kalır. Hani bir laf var ya, "Rabbine dönüp büyük derdim var deme, derdine dönüp benim büyük bir Rabbim var de" diye
insAllah dediğiniz gibi olur. Ama malesef ben artık ümidi kestim herşeyden. Gücünün yetmeyeceği şeyi vermez o kanıya da katılmıyorum. Ezildim pestilim çıktı daha gücüm neye yetecek.Gün doğmadan neler doğar. Allahtan, umudu kesmeyin, onun gücünün yetmeyeceği bir şey yok. Nice dertlilere var ki sizinki belki onların yanında hiç kalır. Hani bir laf var ya, "Rabbine dönüp büyük derdim var deme, derdine dönüp benim büyük bir Rabbim var de" diye
Su+Sabun4 günde hastane yapacak değiliz ya
Sirke, pekmez falan anca
Canım ne oldu neden böyle söylüyorsuninsAllah dediğiniz gibi olur. Ama malesef ben artık ümidi kestim herşeyden. Gücünün yetmeyeceği şeyi vermez o kanıya da katılmıyorum. Ezildim pestilim çıktı daha gücüm neye yetecek.
Şöyle düşünün, gece kabus görüyorsunuz, çok kötü bir kabus. Ama uyanınca her şey bitiyor. Dünya da geçici ve rüya alemi. Gerçek dünyaya uyanacak herkes. Ve o gerçek dünyamızı, bu geçici dünyamızda hazırlıyoruz. Mesela faydalı bir iş yapıyorsun ve ahiret dünyandaki evin için bir tuğla koyuluyor. Burada sıkıntılara sabrediyorsun, diğer dünyandaki evinin bahçesine ağaçlar dikiliyor. Allahtan ümit kesmiyor ve bekliyorsun, o evin içi nimetlerle süsleniyor gibiinsAllah dediğiniz gibi olur. Ama malesef ben artık ümidi kestim herşeyden. Gücünün yetmeyeceği şeyi vermez o kanıya da katılmıyorum. Ezildim pestilim çıktı daha gücüm neye yetecek.
ay ona çok güldüm twitterdavirüs bile bizden kaçıyor
Yani bende ban yemek istemem ama yazmasam da duramayacağım.Koronayı astrolojiye ,astrolojiyi de dine bagladınız pes valla.Bence korona konusinda doktorlarin aciklamalari veya önerilerinden öteye gecmesek daha saglikli düşünmüş ve doğal olarak da daha saglikli davranmış oluruz.Astrolojinin gereksiz bilgi yığınından ibaret olduğunu düşünüyorsanız temiz yanılıyorsunuz Bu olayın dini boyutunu anlatıp din içeriği dolayısıyla ban yemek istemem herkesin doğrusu yanlışı gereklisi gereksizi kendinedir inanıp inanmama konusunda herkes özgür
Astrolojinin gereksiz bilgi yığınından ibaret olduğunu düşünüyorsanız temiz yanılıyorsunuz Bu olayın dini boyutunu anlatıp din içeriği dolayısıyla ban yemek istemem herkesin doğrusu yanlışı gereklisi gereksizi kendinedir inanıp inanmama konusunda herkes özgür
Yurt dışından gelenlerde vardır bilemiyorum ama bu kadar ülkeye bulasmis bizde olmamasi bana tuhaf geliyor belkide hastalarda var hastalara da söylenmiyor grip deyip gecistiriyorlar tabi bu bnm düşüncem
Valla Almanyada bile ilk bi kac gun gizleyen bi hastane ifsa oldu ve kapisina kilit vuruldu, bu kadar şeffaf mi saniyosunuz Turkiye de olan biten herseyiDünya sağlık örgütünün içinde bulunduğu bı durumda bu kadar cahilce davrancak bı devlette millette de yaşamıyoruz bu kadar da yermeyin derim inandırıcı mi sizce bu soyledikleriniz.
Dünya sağlık örgütünün içinde bulunduğu bı durumda bu kadar cahilce davrancak bı devlette millette de yaşamıyoruz bu kadar da yermeyin derim inandırıcı mi sizce bu soyledikleriniz.
Arkadas gereken cevabi vermis ayni seyleri yazmayayim bosuna :)Valla Almanyada bile ilk bi kac gun gizleyen bi hastane ifsa oldu ve kapisina kilit vuruldu, bu kadar şeffaf mi saniyosunuz Turkiye de olan biten herseyi
Dünya da ki her şey birbirine bağlı değil mi zatenYani bende ban yemek istemem ama yazmasam da duramayacağım.Koronayı astrolojiye ,astrolojiyi de dine bagladınız pes valla.Bence korona konusinda doktorlarin aciklamalari veya önerilerinden öteye gecmesek daha saglikli düşünmüş ve doğal olarak da daha saglikli davranmış oluruz.
Siz iran in objektif bilgi verdigini mi dusunuyorsunuz?olumler olduktan sonra aciklamak zorunda kaldilar. Bir de suriye var bilgi milgi hak getire. Bunlarda dunya saglik orgutu lafi gecmiyor herhaldeDünya sağlık örgütünün içinde bulunduğu bı durumda bu kadar cahilce davrancak bı devlette millette de yaşamıyoruz bu kadar da yermeyin derim inandırıcı mi sizce bu soyledikleriniz.
Deprem zaten panik atak yaptı beniistanbulda yaşayan biri olarak virüs olmasa deprem öldürecek zaten artık hangisine denk gelirsekbüyük şehirde yaşayan bir insanın kalabalığa girmemesi imkansız gibi birşey.aktif iş,okul hayatı olan biri için toplu taşıma kullanmamak pek mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?