- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.855
- 698
Tv de görmedin miBen burdayim hiç oyle birsey duymadim herseye kulak asmayin.
Daha geçen konuştuk dimi hatta dünHiç şaşirmadim israile nedense..
Tv de gormeme gerek varmi burdayim asli olsa duyardimTv de görmedin mi
Aslı yok zaten de işteTv de gormeme gerek varmi burdayim asli olsa duyardim
Valla hic gormedim bi bakayim ne sacmaliyormuş.Aslı yok zaten de işte
InsaAllah rabbimin izniyleBisey olmaz Allahin izniyle merake tmeyin
Aşıyı
İsrail bulmuşsa bizdekilerin yorumu gözümde canlandı
Zaten corona bir yahudi projesiydi diyecekler
Ahada buraya yazıyorum
Tranway da binbir ırktan insanla yanakyanaga gidiyoruz İstanbul daValla iyi bile bu kadar gecikmesi. Ülke değil yok geçen hanı mübarek. Mahalle pasajı gibi giren çıkan belli değil..
Dört bir yanımızda varken bize gelmeyeceğini düşünmüş olamazsınız değil mi?
Zaten geleceğini biliyorduk. Kronik bir sağlık probleminiz yoksa, 50-60 yaş üstü değilseniz çok korkmayın. Tedavi olan binlerce insan da var. Herkesi öldürmüyor yani..
Bakanın lafının meali "pozitif bulgu var yavaş yavaş açıklayacağız" dır..
Eh tokalaşıp öpüşmeyeceğiz artık. İyi yanı bu..
Videoyu çok merak ettim :))
7,5 senelik zor bi süreç benim 2,5 senem var daha sürecin bitmesine bakalım inş kazasız belasız atlatırım biraz karışık bşy bu doğum haritasındaki ay konumuyla eli sopalı öğretmen dediğimiz Satürnün zorlu süreci de diyebiliriz tamamen astroloji ile ilgili yani
Hakkaten fazla derini de gercekten beyin yakan cinsten.. cok fazla derin kuyularina inmemek lazim astrolojinin. Yani error veriyor bi yerden sonra herseyBöyle şeylere ne kadar kafa yorarsan insanı da o kadar yorar ve yıpratır.
Bak astroloji haritasını bilmeyen insanlar nasıl yaşayıp gidiyor.
Ben astrolojiyi ucundan kıyısından takip ederim derinine inmem. İnan bazen o bile yetiyor bana. Sonra her şeyi ona bağlar olumsuzluktan kafayı yerim.
Pozitif düşünce, olumlamanın etkisi çok büyük..
astrolojide 12. ev ölüm evi diye biliyorum ??Bize gelmeden üretilse bari de can kaybı olmasa ☹ Türkiye’m çok zor bi yıldan geçiyor zaten Tr haritası da 8.evde astrolojide karşılığı ölüm evi demek
Maske ile dolaşınca da herkes kaçıyorBu arada ben alerjiyim hamile olduğum için ilaç da alamıyorum sürekli, toplu taşımada da hapşuruyorum.İnsanlar bu ara yanıma oturmuyor filan çok rahat ettim
Herşeyi anlarim ama turkiye tedbir almadi demenizi anlayamam ki cok siki bir muhalif olarak. Harika bir mucadele gösterdiler, gosteriyorlar.
Su surecte titiz olmak dikkatli olmak zorundayiz.
Hepsi ve olacagi bu.
Bahar geliyor, havalar isindikca etkisini yitirecek.
Alah alah!Yeni geldiğine inananlar varmış ciddi ciddi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?