SAĞLIK BAKANI (drfahrettinkoca)’dan İçimizde Koronavirüs taşıyanlar olabilir

• Konu Sahibi Konu Sahibi jnci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşıyı
İsrail bulmuşsa bizdekilerin yorumu gözümde canlandı
Zaten corona bir yahudi projesiydi diyecekler
Ahada buraya yazıyorum

Aynen öyle diyecekler.
Başımıza ne gelse ya Amerika'dan yada İsrail'den geliyor.
Tamam bu iki ülkede dünyanın başına bela ülkeler olabilir ama biz de hiç kendimize bakmıyoruz. Habire Amerika, İsrail diye her şeyi yıkıyoruz üstlerine.

Tranway da binbir ırktan insanla yanakyanaga gidiyoruz İstanbul da

Böyle şeylere ne kadar kafa yorarsan insanı da o kadar yorar ve yıpratır.
Bak astroloji haritasını bilmeyen insanlar nasıl yaşayıp gidiyor.
Bazı insanlara yükselen burcunu soruyorum "bilmiyorum ki neden bakılıyor? Nereden ögreniliyor?" diyor mesela.
Hele "doğduğun zaman gezegenlerin konumu" falan dersem çıkmaza giriyoruz. Kahve falı falan sanıp "ben inanmıyorum ya" diyen de var. Bak ne kadar rahatlar

Ben astrolojiyi ucundan kıyısından takip ederim derinine inmem. İnan bazen o bile yetiyor bana. Sonra her şeyi ona bağlar olumsuzluktan kafayı yerim.
Pozitif düşünce, olumlamanın etkisi çok büyük..

Hakkaten fazla derini de gercekten beyin yakan cinsten.. cok fazla derin kuyularina inmemek lazim astrolojinin. Yani error veriyor bi yerden sonra hersey
Olumlama cok iyi geliyor evet..

Bize gelmeden üretilse bari de can kaybı olmasa ☹ Türkiye’m çok zor bi yıldan geçiyor zaten Tr haritası da 8.evde astrolojide karşılığı ölüm evi demek
astrolojide 12. ev ölüm evi diye biliyorum ??

Bu virüs elbette olabilir çünkü soğuk algınlığı ile benzer kodlara sahip. Bunun öldürücülüğü ise alınan önlemlerle bağlantılı. Grip mesela basit bir hastalık hepimizin her sene sonbahardan itibaren yakalandığımız bir hastalık. Bunun da ölümcül sonuçları oluyor. 1 milyar nüfusta 2500 ölün oranı çok yüksek değil. Zira ülkemizde her ay kanserden ölen sayısı da azımsanmayacak kadar çok.
Panik yapmadan soğukkanlılıkla karşılamak lazım. Yoksa o panik daha fazla bulaşmasına sebebiyet verebilir. Kişisel hijyen, vitaminli beslenmek en olması gereken şey diye düşünüyorum. Bir de hepimiz çalışıyor, okuyor kalabalığa karışıyoruz. Biraz öpme sarılma işlerinden uzak durmamız lazım.

Her kelimesine katiliyorum soylediklerinizin. Gerçekten önlem alındı alınmaya da devam ediyor. Dünya sağlık örgütü daha açıklama yapmadan bizim ekipmanlarımız,kurulumuz kuruldu bu konu da herkes çok fena hak yiyor. Bende öyle her konuda savunan bı insan asla olmamakla beraber bu konu da başarılı buldum.

Bir ben çok rahatım herhalde bu konuda. Belki de son zamanlarda psikolojikmen hayatı koyverdiğim için olabilir. Kişisel hijyenimize dikkat edip iyi beslenmeliyiz. Geriye başka yapacak bir şey kalmıyor. Aksi halde pimpiriklenmek hayatı cehenneme çevirmekten başka bir işe yaramaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…