- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 30
Siz iran in objektif bilgi verdigini mi dusunuyorsunuz?olumler olduktan sonra aciklamak zorunda kaldilar. Bir de suriye var bilgi milgi hak getire. Bunlarda dunya saglik orgutu lafi gecmiyor herhalde
[/QUOTE
İran'dan objektif olmasını beklemiyorum zaten de, bütün sınırlarimiz sarılı zaten herkeste bı beklenti var olsa sasirmayiz niye açıklamasınlar. Halk panik olsa ne olcak yani ne amaçları olabilir ben bunu anlamadığım için söylüyorum.
Dünyadaki her sey birbirine bağlı mı değil mi ben bilemem bir fizikçi veya bir felsefeci degilim çünkü.Ayrica okudugum kitaplardan öğrendigim en güzel öğreti de her okudugumda hic bir sey bilmedigimi öğrendigim gercegidir.Neyse konumuzda bu degildi demi zaten.Sadece sizin baglantilariniz bana cok sacma geldi o kadar. Size tekrar yaziyorum konu korona virüsse doktorlari dinleyin astrolojiyi degil.Dünya da ki her şey birbirine bağlı değil mi zaten
Yani ben panik yapmamın sebebinin kendi çapımda yorumladığım haritamla ilgili olduğunu düşündüm bu yani
ben yaptığım paniğin endişemin çok olmasının haritamla(astroloji) ilgili yani kişiliğimle ilgili olduğunu düşündüğümü söyledim siz yanlış anlamışsınız yani astroloji konusundaki olay korona değilDünyadaki her sey birbirine bağlı mı değil mi ben bilemem bir fizikçi veya bir felsefeci degilim çünkü.Ayrica okudugum kitaplardan öğrendigim en güzel öğreti de her okudugumda hic bir sey bilmedigimi öğrendigim gercegidir.Neyse konumuzda bu degildi demi zaten.Sadece sizin baglantilariniz bana cok sacma geldi o kadar. Size tekrar yaziyorum konu korona virüsse doktorlari dinleyin astrolojiyi degil.
Aşıyıİsrail bulmuş aşıyı 90 gün sonra piyasaya sürmeyi planlıyorlarmış öyle okudum bugün.Gerçi söz konusu İsrail olunca biz o aşıya ne kadar güvenebiliriz bilemiyorum.Kendi önlemlerimizi alacağız el yıkama,çok kalabalık ortamlara girmeme v.s bağışıklık sistemi önemli güçlü tutmak gerek bağışıklık kötüyse daha çabuk yeniliyor insan.
Zaten öyle değil miAşıyı
İsrail bulmuşsa bizdekilerin yorumu gözümde canlandı
Zaten corona bir yahudi projesiydi diyecekler
Ahada buraya yazıyorum
Videoyu çok merak ettim :))attığım videoyu izlediniz mi ?
Neyniş ben hiç görmedimAy vallahi ben de çok korkuyorum şu hastalıktan.. Birde kızlar bir mevzu duydum ne kadar doğru acaba sizde duydunuz mu vanda bir kadın rüya görmüş şu hastalık şifasını galiba ben yazamıyorum da o kadar sacma geldi bna. Duydunuz mu sizde çünkü hertaraftan paylaşıyolar
Ermenistanda da bulunmus vaka.Bu konuda tuhaf araştırmalar var. Genlerimizin bu virüse ev sahipliği yapamadığıyla ilgili. Ne derece kanıtlandı bilmiyorum ama bilimsel makaleleri de var. Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum, karantinaya alınanların çoğu Türk değil. Türk olanlar da İran’da bulunup buraya gelmiş olanlardı, onların da negatif çıkıp taburcu edildiği bilgisi paylaşıldı. Yani yakın zamanda virüsün yayılmış olduğu ülkelerden gelen Türkler karantinaya alındı sadece. Yunan Ermeni ve Türkler’e coronavirüsün bulaşamadığı iddia ediliyor. Yunanistan’da da pozitif çıkanlar Yunan değilmiş zaten. Bakarsanız Kazakistan, Moğolistan, Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan, Tacikistan gibi ülkelerde de yok pozitif vaka. Hadi Türkiye Cumhuriyeti saklıyor desek öbür ülkelerin de mi hepsi saklıyor? Bir tek Azerbaycan’da görülmüş
Yalnız Avustralya'da şu an yaz yaşanıyor ortalama sıcaklık 20 üzeri, orada da var coronavirus yine Dominik Cumhuriyeti, Ekvador, Meksika, Cezayir ve Nijerya gibi sıcaklıkların yüksek olduğu ülkelerde de var. Havaların ısınması bu virüsü durdurmayacak.
haklısınız ben virüsün olduğu noktalardaki mevsimi düşünmemiştim. benimkide "kar yağınca mikrop kırılır "lafı gibi oldu.neyse bari aşısı bulunur diye umut ediyim
Ben burdayim hiç oyle birsey duymadim herseye kulak asmayin.Ay vallahi ben de çok korkuyorum şu hastalıktan.. Birde kızlar bir mevzu duydum ne kadar doğru acaba sizde duydunuz mu vanda bir kadın rüya görmüş şu hastalık şifasını galiba ben yazamıyorum da o kadar sacma geldi bna. Duydunuz mu sizde çünkü hertaraftan paylaşıyolar
Eşim söyledi ne kadar gerçeklik payı var bilmiyorim yaşlılar ve kronik hastaları öldürüyormus sadece ve yazın yayilmiyormusbende korkuyorum açıkçası ama havalar ısınınınca etkisini kaybeder gibi düşünüyorum ya da umuyorum. 2 ay daha hasta olmasak yaza sağ selamet çıksak yeter
Hiç şaşirmadim israile nedense..İsrail bulmuş aşıyı 90 gün sonra piyasaya sürmeyi planlıyorlarmış öyle okudum bugün.Gerçi söz konusu İsrail olunca biz o aşıya ne kadar güvenebiliriz bilemiyorum.Kendi önlemlerimizi alacağız el yıkama,çok kalabalık ortamlara girmeme v.s bağışıklık sistemi önemli güçlü tutmak gerek bağışıklık kötüyse daha çabuk yeniliyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?