SAĞLIK BAKANI (drfahrettinkoca)’dan İçimizde Koronavirüs taşıyanlar olabilir

• Konu Sahibi Konu Sahibi jnci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dünya da ki her şey birbirine bağlı değil mi zaten
Yani ben panik yapmamın sebebinin kendi çapımda yorumladığım haritamla ilgili olduğunu düşündüm bu yani
Dünyadaki her sey birbirine bağlı mı değil mi ben bilemem bir fizikçi veya bir felsefeci degilim çünkü.Ayrica okudugum kitaplardan öğrendigim en güzel öğreti de her okudugumda hic bir sey bilmedigimi öğrendigim gercegidir.Neyse konumuzda bu degildi demi zaten.Sadece sizin baglantilariniz bana cok sacma geldi o kadar. Size tekrar yaziyorum konu korona virüsse doktorlari dinleyin astrolojiyi degil.

ben yaptığım paniğin endişemin çok olmasının haritamla(astroloji) ilgili yani kişiliğimle ilgili olduğunu düşündüğümü söyledim siz yanlış anlamışsınız yani astroloji konusundaki olay korona değil

İsrail bulmuş aşıyı 90 gün sonra piyasaya sürmeyi planlıyorlarmış öyle okudum bugün.Gerçi söz konusu İsrail olunca biz o aşıya ne kadar güvenebiliriz bilemiyorum.Kendi önlemlerimizi alacağız el yıkama,çok kalabalık ortamlara girmeme v.s bağışıklık sistemi önemli güçlü tutmak gerek bağışıklık kötüyse daha çabuk yeniliyor insan.

Hanımlar,
Mars retrosu, astroloji, büyük ayı takım yıldızı tartışmasını bir kenara bırakmalısınız yoksa polemikten dini içerikten mendil sallarız arkanızdan.

Corona'ya dönersek uzmanlar ağız ve burnu tuzlu suyla temizleyin diyor aklınızda olsun

Aşıyı
İsrail bulmuşsa bizdekilerin yorumu gözümde canlandı
Zaten corona bir yahudi projesiydi diyecekler
Ahada buraya yazıyorum

Bugün bir TV programında doktor, bu virüsün bilerek abartılı, dünyayı panik havasına sokulduğunu, aşı satmak için yapıldığını söylüyordu. Geçen yıllar da gripden ölen sayısını da açıkladı. Bundan çok daha fazlaydı. Bir de Asya tarafında görülen virüslerin, bizim ırkımız da çok da fazla etki etmediğini söyledi.

Ay vallahi ben de çok korkuyorum şu hastalıktan.. Birde kızlar bir mevzu duydum ne kadar doğru acaba sizde duydunuz mu vanda bir kadın rüya görmüş şu hastalık şifasını galiba ben yazamıyorum da o kadar sacma geldi bna. Duydunuz mu sizde çünkü hertaraftan paylaşıyolar

İnsta da görüyorum insanlar şimdiden temel ihtiyaç malzemeleri stokluyor evlerine sabunlar dezenfektanlar pedler wc kağıt havlu kağıt makarna konserve yağ şeker tuz ilaç falan gibi... ben de bütçem el verdiğince bir şeyler stokladım.

Neyniş ben hiç görmedim

Ermenistanda da bulunmus vaka.
Azerbaycanda virus bulasmis kişi azerbaycanli degil, rus vatandaşiymis. O da İranda kapmis virusu.

haklısınız ben virüsün olduğu noktalardaki mevsimi düşünmemiştim. benimkide "kar yağınca mikrop kırılır "lafı gibi oldu.neyse bari aşısı bulunur diye umut ediyim

Coronavirusler genelde sicaga duyarlidir, arkadas dogru demis. O yuzden WHO'nun beklentisi mart sonu gibi vakalarin azalmaya baslamasi ve mayis-haziran gibi buyuk olcude temizlenmeye baslamasi. Hatta gun icinde ilik su, sicak bitki caylari falan icilmesi tavsiye ediliyor virusun sicaga duyarli olmasi sebebiyle.

3 farkli ulkeye vaka tasiyanlarin hepsi Istanbul aktarmalari o ulkeye gitmis, gercekten inaniyor muydunuz zaten Turkiye'de vaka olmadigina? Tespit edilmesi kolay degil, normal grip belirtileri ile cok benziyor cunku. Sadece normal grip 1 hafta icinde gecerken, COVID-19 ' un iyilesme suresi daha uzun. Ilk belirtisi ates (38.00+) ve kuru oksuruk, kendini takip etmek isteyen varsa...

Ulkede zaten bu konu o kadar toplumsal histeriye donustu ki anlayamadigim bir bicimde, ilk defa alistira alistira aciklanmasini dogru buluyorum.

Ve lutfen stok yapacagiz diye butun marketi bosaltmayin. Benim yasadigim ulkede de aynisi oldu ve su an kagit urunlerini ve temel gidalari sayi ile almak zorunda kaliyoruz tekrar aynisi yasanmasin diye. Bu arada hic de ise yaramadi o stoklar cunku evden cikma yasagi hic gelmedi normal hayatimiza devam ediyoruz. Toplumsal sorumluluk bilincini kaybetmemeliyiz, hastalik varsa hepimize var.

Ben burdayim hiç oyle birsey duymadim herseye kulak asmayin.

bende korkuyorum açıkçası ama havalar ısınınınca etkisini kaybeder gibi düşünüyorum ya da umuyorum. 2 ay daha hasta olmasak yaza sağ selamet çıksak yeter
Eşim söyledi ne kadar gerçeklik payı var bilmiyorim yaşlılar ve kronik hastaları öldürüyormus sadece ve yazın yayilmiyormus

Hiç şaşirmadim israile nedense..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…