Saglik bolumune yerlestim ne yapicam

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
848
1.087
63
İstanbulda iyi bir devlet üniversitesinde saglik bölümü kazandım hiç ders çalışasımadim 1 sene boyunca kimya muhdersleri dersleri çok zordu zaten
Ne yapıyım ben şimdi hiç bilmiyorum saglik alanını
Kardeşim de itu makina kazandi

Sana ve kardeşine hayırlı olsun. Yeni eğitim hayatında başarılar dilerim. Psikolojik destek alıp takıntılarından kurtulursan derslere daha iyi odaklanırsın. Hiç ders çalışmadıysan da şimdi çalışırsın.

Sağlık ne dümdüz sağlık hizmetleri falan mı ? Napcan gidip biraz da orda koca ara

Sonuçta atanmadınız ya, okuyacaksınız. Okurken de öğreneceksiniz. Herkes alanını bilerek gitmiyor ya. Temeliniz olsaydı iyi olurdu. Sağlık bölümü dediğiniz de 4 yıllık bir bölüm mü yoksa kastınız 2 yıllık program mı?

Dümdüz saglik hizmeti bölümü mu var bilgisiz bilgisiz konusuyorsun
Aynen çok cahilim bilgisizim kusura bakma senin tıp kazandığını falan düşünmem gerek rastgele sağlıkla alakalı bi myo işte ne olduğunu benden iyi anladın sen

Hangi bölüm? Hayırlı olsun

Bibi aman dur iki gündür konulara bir girişin var bir çıkışın valla uçcan dur
Bak sürekli sinir uçlarıma dokunuyor insanlar düzgün düzgün cevap veriyor buna bide yazdiklarına bak ama çok fena biriktiriyorum herkes cahil bi bu akıllı ama senelerdir sürünuyor buralarda aynı konularla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…