- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
- Konu Sahibi Heart of Gold
-
Grubumuz herkese açıktır. belli bir listemiz yok. herkes kendine uygun olanı yapıyor.
Bu yolda beraber yürümek isteyen herkesi bekliyorum.
Tartı günümüz pazartesi. isteyen olursa tablo oluşturulup takip yapabilirim.
İsteyen günlük menü bildirimi yapabilir, egzersizlerini, yürüyüşünü ekleyebilir.
Grubumuz herkese açıktır. belli bir listemiz yok. herkes kendine uygun olanı yapıyor.
Bu yolda beraber yürümek isteyen herkesi bekliyorum.
Tartı günümüz pazartesi. isteyen olursa tablo oluşturulup takip yapabilirim.
İsteyen günlük menü bildirimi yapabilir, egzersizlerini, yürüyüşünü ekleyebilir.
buradayım kızlarrrr. yeni sayfamız hayırlı olsun
Günaydın hanımlar
Ben isveç diyeti yapıyorum 5 gün kaldı bitmesine o yüzden yediklerimlerim genelde aynı şeyler.
Kahvaltı
1 çay bardağı şekerli neskafe[/QUO
günaydın tatlım;
peki bu diyette aç kaldın mı ? neler yedin
Teşekkür ederim tatlımvalla canım iradenden ötürü tebrik ederim. yağdan verdiğin çok iyi olmuş. eğer halsizlik hissedersen tekrar bırak canım devam etme.
ben yapamam bunu. hele de sabah ki en önemli öğün benim için. 1 kahveyle duramam. benim için intihar.
şok diyetler etkilidir kilo verdirir aman diyim sağlığından olma canım. sen zaten çok güzel bir kilodasın sadece sporla destekleyeceksin. öğrendiklerimden tecrübem bazal metabolizmandan 300-400 kalori aşağıda yersen ve günlük sporunu da yaparsan zaten verirsin.
Teşekkür ederim tatlım
Haklısın sağlık açısından iyi değil pazardan hariç bi daha halsizleşsem bırakacaktım ama halsizleşmedim şükür :)
Bende öyle düşünüyorum canım yediklerime dikkat ederek ramazana kadar ne kadar verebilirsem artık benim kilolar çok zor gidiyor maalesefşimdi verdiğin 2 kiloyu korumaya çalış. normal yediklerine dönersin bitince. zaten havalar iyice ısındı. çık açık havada yürü. bedenin zaten kendisini biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?