- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
- Konu Sahibi Heart of Gold
-
Aynen takip edilmesi mümkün değil. birde işim çok yetişemem istesemde. bende kilo paylaşımında bulunacam. belki sadece kendi grubumdakileri takip ederim.
Günaydınlar
bu sabah şöyle bir eskiye baktım da programımın çok gerisindeyim ve çok üzüldüm. 16 Nisanda 70 kilo ile başlamışım aradan 1 aydan fazla geçmiş ve bugün yaklaşık 63-64 olabilecekken 68,5 um. oysaki ne kadar motiveydim. Sanırım dersler ve okul derken sporu çok aksattım böyle oluncada malum sonuçla başbaşa kaldım. Bu beni durduracakmı hayır. Artık haftaya perşembeye kadar tartılmayacağım ve o gün geldiğinde son sınavımıda verdiğimde sıfırdan başlayacağım.
kitara_84 azmine hayranım çok güzel gidiyorsun hedefin 60 ama bu azimle 48-50 de olabilirsin. sınavlardan sonra artık seni yakalayacağım kilo vermede. haftaya kadar takipteyim yine. spor yapamasamda yediklerime dikkat edeceğim en azından 69 un üzerine çıkmamak için.
Günaydın; valla azim var ama spor yok. aşırı yorgunum sabahları 6 da zor uyanıyorum. niye böyle oldum bilmiyorum 10 günde 1 kez yürüyebildim. haliyle tartı sürekli 77 yi gösteriyor. bende aslında bu zamanlarda 75 olurum diye düşünmüştüm. neyse düzelecek yavaş gidiyor ama olsun. hızla verilen kilo yavaş verilen kiloya göre tehlikeli.
senin sınavlar bitince rahatlarsın o zaman devam edersin spora. sınavlar daha önemli çünkü.
1 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, 1 dilim kızarmış ekmek, 1 yk nutella, 2 ceviz,1/2 biber, 1 domates, 1 salatalık ve yeşillik / iyi yemişim yaa
Merhabalar,
ne güzel kilo vermişsin. ben sabırla cumayı bekliyorum. sınav telaşıyla sabahın yedisinde ettiğim kahvaltıyla akşamı ettim. akşamda ne yedim sormayın bende sayamadım. Kilom hala 68,5 . sadece kilomu koruduğuma sevinebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?