sağlık konusu dışında istediğiniz 3 sorunuza tarotla açılım yapıyorum

merhaba :)

hayret kimse bişey yazmamış ilk ben soruyum o zaman:)tek bir sorum var.
onunla mutlu olucak mıyım?gelecekte ne görülüyor kartlarda daha çok sevgi mi yoksa ayrılık mı?

Benim de bir sorum var :)) beni seviyor mu bilmek istiyorum. Fala sardım su aralar naparsın umutsuzluk yorumlarsan cok sevinirim :)

merhaba :)

hayret kimse bişey yazmamış ilk ben soruyum o zaman:)tek bir sorum var.
onunla mutlu olucak mıyım?gelecekte ne görülüyor kartlarda daha çok sevgi mi yoksa ayrılık mı?

görmeişim cnm şuan bir tartışmanız var sanırm üstüne çok gitmişsiniz kısa dönemli bir ayrılık görünüyor ama onun sonunda geri dönüş var sevgiside var

banada bakar mısııın?
acaba eski sevgilimle barışır mıyız? beni arar mı yakın zamanda?
çok özlüyoruum

merhaba :) aklimdaki kisi yani eski sevgilim beni soyledigi kadar sevmis mi hala seviyor mu? hayatinda birisi var mi? onu aramali miyim ?

Formasyonu yaşadığım yerde yani Samsundaki bi üniversitede mi alacağım başka bi şehirde mi ?
Sevgilimle evlenecek miyim ayrılık mı var?
Beni gerçekten seviyor mu?

uzun sorular oldu ama

R.. ile sonumuz ne olacak?

Onla veya başkasıyla evlenebilecek miyim,ne zaman olacak?

Burç falan vermiyormuyuz?

banada bakar mısııın?
acaba eski sevgilimle barışır mıyız? beni arar mı yakın zamanda?
çok özlüyoruum

kinizde birbirinize karşı gurur görüyorum bilmem yanlış mı ama kahvene baktığımda çıkmıştı bu şuan için yok ama ilerde bir karşılaşmanız olucak sen arama sakın birde dedikodular var önlemini almazsan almış başını gidiyor özelim açılırsa sana bi şey söyleyecem benimde yapmış olduğum bişey

Son düzenleme:
Benim burcum kova, o ikizler..

Hangi ay çocuğum olacak
Kilolarımı biran önce verebilecekmiyim.
Tek dertlerim bunlar

cnm tarotta zaman sorulmaz tahmini sorulur şimdi sana zaman verirsem yalan olur burda bi doktor görüyorum sanırım bunun için doktora gidiyorsunuz bir çocuk var ama bu kilolarınızdan dolayı sanırım olmadığını görüyorum birde psikolojik etki var ama şuna ağır basan kilolardan çok psikolojik etki bunu halledeseniz bir bebek var sizede bu konuda bir doktor yardımcı olucak psikojik destek konusunda bir bebek var ama

ben ikizler sevgilim yengeç gelecekle ilgili ne görüyorsun? Evlilik, ayrılık vs.

merhaba :) aklimdaki kisi yani eski sevgilim beni soyledigi kadar sevmis mi hala seviyor mu? hayatinda birisi var mi? onu aramali miyim ?

arama eğer gerçekten sevdiğini söyluyorsa ki burda geçmiş zamanla ilgili konuşuyor o arasın ama onun sana bir iletişime geçimi olucak o zamana kadar burda bekliyorsun sevgisinie gelince illaki sevmiştir ama burda sevgi kavramı tartışılır işte deliler gibi bir sevmek mi hoşlantı gibi sevmek gibi brda gözüken hoşlantı gibi svmek

oğlumun başarılı bir okul hayatı olacak mı.hangi liseyi kazanacak.bunu çok merak ediyorum.size ne gibi bilgiler vermem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…