sağlık konusu dışında istediğiniz 3 sorunuza tarotla açılım yapıyorum

suan bir kafa karışıklığı var sanırım ailevi sorunlardan dolayı ama sevgisi çıkmış

Çok sağol canım, evet kulağıma geliyordu ailevi bir takım sorunları olduğu aslında bir yandan sevdiğini düşünüyorum çünkü sevmeseydi 2 yıl bütün terslemelerime ve soğuk davranışlarına rağmen peşimden koşmaya devam etmezdi diyorum, bir yandan da kızım saçmalama sevgilisi var mümkün değil diyorum yani ben onun duygularından süpheliyim ama o benim ona gıcık olduğumu düşünüyor. Ne yapayım sevgilisi olan birine karşılık vermem mümkün değil :/ neyse kafanızı şişirdim bir dokun bin ah isit gibi oldu kusura bakmayın :)

tarotta hangi lisei kazanacağı çıkmaz ki hemde bu hiçbir falda çıkmaz burcunu verin

çok haklısınız.ben kafayı sınavla yiyince herşey normal geliyor.biliyosunuz sınav sistemini her sene değiştirince oğlumun geleceği beni korkutuyor her anne gibi.burcu yay

Eski sevgilim benim hakkımdaki düşünceleri neler o yengeç,ben ikizler ? Normalde anlaşamaz bu burçlar fakrındayım..Ben hala onu özlüyorumda konuşma vs olucak mı aramızda ?

Slm esimin is durumu ne olck suan ortak olarak calisiyo ama ayrilmasini istiyorum ayrilcak mi
1 oglum var 2. Hamile kalirsam cinsiyeti ne olcak
Eve degisiklik yapmak istiyorum yapabilcekmiyim
Simdiden tesekkurler

canım lütfen bana da bak,

hayatıma ne zaman biri girecek nasıl biri olacak?

yaşı işi falan görebilirsen, sorum bu benim.

teşekkürler :)

canım lütfen bana da bak,

hayatıma ne zaman biri girecek nasıl biri olacak?

yaşı işi falan görebilirsen, sorum bu benim.

teşekkürler :)

cnm sende bana kahve bakarmısın sorunu yanıtlayayım senin esmer birisini görüyorum orta boylu yaşını bilemiyecem böyle şeyler çıkmaz tarotta o kahveye girer sana değer verin birisi olucak her ne kadar zıtlaşsanızda memur görüyorum burda devlet kapısı olan birisi olcak

sağlık konusu dışında istediğiniz 3 sorunuza tarotla açılım yapıyorum

Merhaba bana da bakar mısın?
Eski sevgilim pişman olup geri dönecek mi (balık burcu bende aslan burcuyum)
İş bulabilecek miyim?
Hayatıma birisi girecek mi,evlilik falan durumu var mı?
teşekkürler:))

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım yükle bakayım kahvene..

Tulip bana da bakar mısın?

hoşlandığım birisi var, onunla olacak mı? ben balık, o koç.
sence evlenebilecek miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…