oğlumun başarılı bir okul hayatı olacak mı.hangi liseyi kazanacak.bunu çok merak ediyorum.size ne gibi bilgiler vermem lazım.
ben sorumu ilk sayfada yazdim ama burclari unutmusumben aslan o koc yanitlarsan coook mutlu olurum
kinizde birbirinize karşı gurur görüyorum bilmem yanlış mı ama kahvene baktığımda çıkmıştı bu şuan için yok ama ilerde bir karşılaşmanız olucak sen arama sakın birde dedikodular var önlemini almazsan almış başını gidiyor özelim açılırsa sana bi şey söyleyecem benimde yapmış olduğum bişey
Yaa mailleşelim o zaman? Kahvemi ekleyeyim mi bugünkünü sende ekle olmaz mı?
tmm olur cnm sen aç bir konu ben içeyim kahvemi ayrıca kahve bakacak olanlar varsa bakabilirlerde iki tane kahvede içebilirsin ben öyle içiyorum ama ne kadar iki kahve onun adına tutar bilmiyorum umut işte
cook tesekkurler haklisin hoslanti gibi sevmek...arama eğer gerçekten sevdiğini söyluyorsa ki burda geçmiş zamanla ilgili konuşuyor o arasın ama onun sana bir iletişime geçimi olucak o zamana kadar burda bekliyorsun sevgisinie gelince illaki sevmiştir ama burda sevgi kavramı tartışılır işte deliler gibi bir sevmek mi hoşlantı gibi sevmek gibi brda gözüken hoşlantı gibi svmek
haftaya taşınıyorum...bu ev hayırlı mı?
eşim başka işe girecek ..bu iş hayırlı mı?
birde ilişkimiz hakkında ...
ben kova - o oğlak
cook tesekkurler haklisin hoslanti gibi sevmek...
evet bir iş var burda başta biraz memnun değil ama iş değişim olabilir ilerde evinizle ilgili bir sorun görmedim ben ilişkinizle ilgili iki inat ve gurulu bir burç zıtlaşarak anlaşıyorsunuz ama bu bir sorun yaratmıyor her ne kadar da sütüşmeleriniz olsada oğlak çok baskın bi burç kova ise serbest çok üstünüze geliyor buda sizi bunaltıyor sizi bence konuşarak halledebilirsiniz
merhaba 4.5 yillik iliskimin sonu ne olacaksağlık konusu dışında istediğiniz 3 sorunuza tarotla açılım yapıyorum
ben ikizler sevgilim yengeç gelecekle ilgili ne görüyorsun? Evlilik, ayrılık vs.
ikizlerle yengeç zor bi burç ikizler serbest rahattır ve karar değiimleri anlıktır birbirine uymaz ama yengeç tam tersi sinirli anlık patlamalar kıskançlıklar öfke nöbetleri zor bir ilişki görüyorum ben burda şuan için ayrılık yok ama bu yıl içinde 2 kez bu eşiğe geleceksiniz
merhaba 4.5 yillik iliskimin sonu ne olacak
ve sevdigim bolumu okuyorum bu bolumde basarim olacakmi
erkek arkadasim beni hakediyormu :)
simdiden tesekkurler
not ben yengec sevgilim akrep
sana bir tavsiye gerçekten seven vazgeçmezzzz buda değişmez inan bana bak bu sitede de eminim gerçekten seven ve sevilenlere sor seven gelir kardeşimden biliyorum ben 4 yıl önce ayrıldı 4 yıl snr geldi ama bu sefer kardeşim istemedi yanımda olmadığı için dedi bırakıp gittiği kalbiyse eğer gelir
bizde durumlar farkli canim aski yeterli degilmis soyledi zaten ama cok sevmis eski sevgilimi takmisti kafaya ya da bahane etti neyse ayrilali aylaar oldu icimde kalanlari yazacagim ona sanirim.herkes bir iletisim goruyor bakalim neler olacak tekrar teselkur ederim
kahve falı bakabilecek olan var mı bakana bende bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?