sağlık konusu dışında istediğiniz 3 sorunuza tarotla açılım yapıyorum

Yaa mailleşelim o zaman? Kahvemi ekleyeyim mi bugünkünü sende ekle olmaz mı?

haftaya taşınıyorum...bu ev hayırlı mı?

eşim başka işe girecek ..bu iş hayırlı mı?

birde ilişkimiz hakkında ...

ben kova - o oğlak

Son düzenleme:
Yaa mailleşelim o zaman? Kahvemi ekleyeyim mi bugünkünü sende ekle olmaz mı?

tmm olur cnm sen aç bir konu ben içeyim kahvemi ayrıca kahve bakacak olanlar varsa bakabilirlerde iki tane kahvede içebilirsin ben öyle içiyorum ama ne kadar iki kahve onun adına tutar bilmiyorum umut işte

tmm olur cnm sen aç bir konu ben içeyim kahvemi ayrıca kahve bakacak olanlar varsa bakabilirlerde iki tane kahvede içebilirsin ben öyle içiyorum ama ne kadar iki kahve onun adına tutar bilmiyorum umut işte

muhabbeti falda ekledim ben bugün ona ekle canım bekliyorum

cook tesekkurler haklisin hoslanti gibi sevmek...

haftaya taşınıyorum...bu ev hayırlı mı?

eşim başka işe girecek ..bu iş hayırlı mı?

birde ilişkimiz hakkında ...

ben kova - o oğlak

evet bir iş var burda başta biraz memnun değil ama iş değişim olabilir ilerde evinizle ilgili bir sorun görmedim ben ilişkinizle ilgili iki inat ve gurulu bir burç zıtlaşarak anlaşıyorsunuz ama bu bir sorun yaratmıyor her ne kadar da sütüşmeleriniz olsada oğlak çok baskın bi burç kova ise serbest çok üstünüze geliyor buda sizi bunaltıyor sizi bence konuşarak halledebilirsiniz

cook tesekkurler haklisin hoslanti gibi sevmek...

sana bir tavsiye gerçekten seven vazgeçmezzzz buda değişmez inan bana bak bu sitede de eminim gerçekten seven ve sevilenlere sor seven gelir kardeşimden biliyorum ben 4 yıl önce ayrıldı 4 yıl snr geldi ama bu sefer kardeşim istemedi yanımda olmadığı için dedi bırakıp gittiği kalbiyse eğer gelir

tşk canım...

yok aslında fazla bunaltmıyor..ben onun oğlaklığından şüpheliyim zaten

ama evet inat ve gurur maşallah ikimzde de bol

tşk ederim...

sağlık konusu dışında istediğiniz 3 sorunuza tarotla açılım yapıyorum
merhaba 4.5 yillik iliskimin sonu ne olacak
ve sevdigim bolumu okuyorum bu bolumde basarim olacakmi
erkek arkadasim beni hakediyormu :)

simdiden tesekkurler

not ben yengec sevgilim akrep

Son düzenleme:
ben ikizler sevgilim yengeç gelecekle ilgili ne görüyorsun? Evlilik, ayrılık vs.

ikizlerle yengeç zor bi burç ikizler serbest rahattır ve karar değiimleri anlıktır birbirine uymaz ama yengeç tam tersi sinirli anlık patlamalar kıskançlıklar öfke nöbetleri zor bir ilişki görüyorum ben burda şuan için ayrılık yok ama bu yıl içinde 2 kez bu eşiğe geleceksiniz

teşkkür ederim aynı bizi anlattın

merhaba 4.5 yillik iliskimin sonu ne olacak
ve sevdigim bolumu okuyorum bu bolumde basarim olacakmi
erkek arkadasim beni hakediyormu :)

simdiden tesekkurler

not ben yengec sevgilim akrep

ikisini uyumları güzel bir evlilik görüyorum burda başarın var ama burdaki başarın en umutsuz olduğunda yükseldiğinde gelecek olan bir başarı sen arasıra arkadaşının haketmediğini düşünsende sevgisi var

bizde durumlar farkli canim aski yeterli degilmis soyledi zaten ama cok sevmis eski sevgilimi takmisti kafaya ya da bahane etti neyse ayrilali aylaar oldu icimde kalanlari yazacagim ona sanirim.herkes bir iletisim goruyor bakalim neler olacak tekrar teselkur ederim

hepsi öyledir aten erkeklere sorsan hepsi çok sevmiştir zamanında yada geçmiş zamanında hiç sevmeyen yoktur en azından ben dürüst olanı görmedim bu konuda bu onu bahane olarak kullanıyor gerçekten sevenin bahanesi olmaz bir imkan yaratır birşey yaratır seninle olur gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…