Onun asi ile alakasi yok. Cernobil faciasindan sonra karadeniz bolgesinde radyasyondan etiilrnen cay findik vs gibi seyler imha edilmesi gerekirken edilmeyip ic pazara satildigi icin almiyorlar. Hani su bakanlarin vs çıkıp cay ictigi donem tvlerde. O donem bu gidalari tuketmis olanlarin riski oldugunu soyluyorlar. Dogrumudur muhtemelen. Neticede kanser va gibi hastaliklarda patlama yasiyor ulkemiz. Onceden ileri yaslarda ortaya cikan meme kanseri vs 20 li 30 lu yaslara dustu.Kuzenimin bebeği bi kaç hafta önce üçlü karma aşısından sonra fenalaştı. İki haftadır büyük hastaneye sevk ettiler orda yatıyor. Böyle şeyleri gördükçe ben de çok korkuyorum. İki çocuğuma da yaptırdım bütün aşılarını ama duydukça öğrendikçe ileride bişey çıkar diye çok tedirgin oluyorum.
Bide geçenlerde bişey öğrendim. Amerika ve bazı ülkeler bizim kanımızı almıyor. Bağış yapsan da olmuyor. Sebebi de Hani şu hepimizin olduğu 1.sınıftaki aşı.omzumuzda lekesi olan var ya işte onu oldunuz. Okullarda bilmem şu tarihlerde dağıtılan fındık vs yiyecekleri yediniz gibi şeyler söylenmiş. (Kaynak belirtmeyi çok isterdim İnan'ın ki hatırlayamadım) bi araştıralım yaa ne oluyor. Ben gelecek kaygısı yaşıyorum çok fazla((
Ben aşı yapılması taraftarıyım.
Siz sağlıkcı mısınız... Ben de aslında şunun yapılmasını istiyorum. Aşı eğer çocukta ağır metaller varsa otizm yapıyor deniyor ya hani. Şu 4. ayda yapılan. Peki 4. aydan önce çocuğa ağır metal testi yapılamaz mı?Ben aşı yapılması taraftarıyım.
Aşı insanları kısa vadede değil uzun vadede korur.
Hele ki ülkede bu kadar mülteci varken ve virüsler mutasyona uğramışken
Aşı eğer otizm yapsaydı şimdiye kadar ülke nüfusunun büyük çoğunluğu otizmli olurdu.Siz sağlıkcı mısınız... Ben de aslında şunun yapılmasını istiyorum. Aşı eğer çocukta ağır metaller varsa otizm yapıyor deniyor ya hani. Şu 4. ayda yapılan. Peki 4. aydan önce çocuğa ağır metal testi yapılamaz mı?
Menenjit aşısını yaptırmadınız mı ?ancak ilaç şirketlerinin değirmenine de su taşımam. sadece devletin ücretsiz aşılarını yaptırıyorum o kadar.
ilaç şirketlerine kalsa aşı ve vitamin ayağına herkesi ilaca alıştırıyorlar.
bu da tehlikeli.
bağışıklık sistemine güvenmek lazım.
yaptırmadım.Menenjit aşısını yaptırmadınız mı ?
Devlet karşılamıyor mesela
Zaten paketli tüketmiyoruzAsilarin icinde ejderha kuyrugu tozu varmis, vurunanin ahlaki surungen gibi oluyormus yaaa yaaaa.
Iste bunun biraz daha inandiricisini yazip paylasan troller mevzuyu bu noktaya getirdi.
Asiya varana kadar hic hazir paketli gida kullanmayacaksiniz o zaman, belki icinde kanserojen madde, otizme yol acan sivi, kısır yapan ot çöp var? Bunu aşıya koyan adam, mamaya, una, pirince mi koyamayacak?
Mantik ne guzel sey :)
aşıların yan etkileri vardır elbette ama aşı zararlıdır diye genelleme yapılamaz.MaşaAllah yaaa aşı yaptırmayan annelerin ne cahilliği kalmış ne şımarıklığı ayıp lütfen arkadaşlar saygııııı !!!!! siz nasıl dedillerinize güvenip yaptırıyorsanız bizimde öyle sağlam delillerimiz var her doktor farklı konuşuyor hepsi ayrı konuşuyor ne yapacağını doktorlar dan öğrenmek yerine araştırıp içine sineni yapmak düşüyor bizede. Mesela benim komşumum ve birçok arkadaşın çocuğunun alerjisi var ve aşı sebebiyet veriyormuş onlar yaptırdılar dünyaları karardı ölümlerden döndü çocukları bende yaptırmadım el mahkum çünkü alerjik bi bebeğim var. Görümcem ilk çocuğuna 17 yıl önce en tazelerini getirtip vurdurmuştur sonuç faciaaa hepsini çooook kötü geçirdi diğer 2 kardeşi yaptırılmadı turp gibi atlattılar veeeeee şuan taze denetimli dediğimiz aşılar yüzünden küçücük bi bebek yarı sakat hani tazeydi hani denetimliydiii. Yaptırmayanlara saygı duyardım ama burayı okuyunca tevafuken siz nasıl bulmuş bunamış filan diyorsunuz ya Bende sizin bizim çocuklarımızı korumamızı kaldıramayıp yaptırdığınız için saldırdıp içinizi rahatlattığınızı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?