Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşmanlığın kaçıncı boyutu buKaynanan aratmış olmasın
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez bu seçenekBir kaynanasavar üye daha![]()
Aaaa hayırlı olsun görmemiştimHerkes çok normal demiş
Bizim sağlık ocağı tembel demek ki
Üstelik epey de küçük bi yerde yaşıyorum
Ne hamile değilken ne hamileyken hiiç aranmadım
Hamilelik sonucum ekrana düşmüştür diye bekledim ama ona rağmen hiç iletişime geçilmeyince bugün kendşm haber verdim
Korunma morunma hak getire bizde yani
O sohbetlete hiç girme fırsatımız olmadı
Çünkü sağ olsunlar hiç aramıyorlar![]()
Çok teşekkür ederimAaaa hayırlı olsun görmemiştim![]()
Arıyorlar beni de daha yeni çocuğun olduğunda bile arıyorlardı sürekli ... Sezeryan olmuşum iki ay sonra aradılar gebelik var mı diye.. ya ne mümkün dedim .. devam etti bu şekilde.. mantık olarak iki sene zaten kalmamak gerekiyormuş doktorum öyle söyledi dedim üç sene geçti aradan ayda iki ayda bir arar sorarlar .. ben de pandemide duusnmuyorum bu süreçte aramayın boşuna dedim..Kizlar merhaba.
Şuan gerçekten gülüyorum başıma başlıktaki şey geldi.
Bu sağlık ocağından eşimi de görünce kadın soruyordu gebelik var mı olursa mutlaka bildirsin falan diye.
Buna tamam dedim tuhafıma gitmedi de az önce kadın aradı soruyor bana gebelik var mı diye.
Başına böyle bir şey gelen var mı?
Sağlık ocağı böyle arayıp gebelik var mı diye falan sorabiliyor mu? Çevremde hiç duymadım da böyle bir şey.
Arayıp hamile olursan önce kocana sonra annene sonra bize söyle denilmesi normal mi.
Ay gülmem geldi yine.
Hayatımda daha saçma bir diyaloğun içine girmemiştim.
Pandemi dönemi olduğu için mi böyle acaba?
Eğer böyleyse bilmiyorsam cahilliğime verin çok komik geldi çünkü![]()
.
Yok yani çocuk düşünüyor olsam ve olmasa bunların stresine iyice olmaz zaten.
Acaba mahallede tek evli ve çocuksuz ben miyim yeni bir bebekle şereflenecek de şehrin anahtarını mi verecekler bize?
Ay bu ne ya![]()
![]()
sakin.. ben de saglik calisaniyim zaten. ironi yaptığım cok açık değil mi?siz şaka mısınız bende sağlık ocagındayım ordaki hemşireler bunu mecburi olarak yapıyo yoksa kimsenin cinsel hayatı umrumuzda değil . Eğer takipli hastanın izlemlerini bilgiayara girmezsek gebelerimizi takip edip aşı takvimine uymazsak performans cezası alıyoruz ve paramız kesiliyo
Çok teşekkür ederim
Çok şükür Allah nasip etti sonunda![]()
Beni hiç arayan soran olmadı ama geçen hafta kocamı aradılar benim yanımda. Kızınız nasıl, yolunda mı her şeyi, okula devam ediyor mu diye.
Kızım da 4 yaşında. İzlemi falan bir kaç ay önceydi, götürdük.
Bizde komik olan şuydu, kocama ne kadar ilgili babasınız falan dedi ebe. Okula gidip gitmediğini, boyunu, kilosunu bilince iyi baba olunuyor demek ki ahahahah
Şu arama ülkede cinayetle bile sonuçlanabilir.Benim dayımı da "kızıniz hamile, takibe gelsin" diye aramislardi. Neyse ki kuzenim evliydi ama her şey olabilir. Ya da ilk aylar ailesine söylemek istemeyebilir. Yani böyle bir şey olabilir mi ya? Saka gibi
İlk kez aradı bu kişi.Arayan hep ayni kisimi ve sormadinizmi neden soruyorsunuz diye .Ben supelenirdim dogrusu