Sezaryan nasıl.olur ki narkoz.konusinda kafam.allak bullak genel anestezi mi belden miSağlıkçı değilim ama normal doğum yerine riske gitmeyip sezaryen düşünün bence.
Genel mi belden mi oldunuz ..sizdede sırt üstü yatamamaa problemi varmıydı..bide özelde mi oldunuzAlerjik astımım var doğum yaptım ama bişey olmadı (buaralar nefes alıp vermekte zorlanıyorum malum polenler falan)
Bende de çok alerji var normal doğum yapmadım sezeryan oldum
Şansıma virüs te var burdaki üniversite hastanesi de karantina da .herşey üst üste geldiGebeliğin son zamanları sırt üstü yatamamak cok gebede görülüyor.supin hipotansif sendromuna bi bakın isterseniz.ama yine de üniversite hastanesinde dogum yapın tabi ki
Spinal ile belden uyuşturularak yapılabiliyor.Sezaryan nasıl.olur ki narkoz.konusinda kafam.allak bullak genel anestezi mi belden mi
Sagolun inşallah ...hidrosefali hastaları genelde beyinde sürekli sıvı birikir öyle olanlara sant ameliyatı yapıyolar benimki öyle değil haiff genişlemiş biraz sıvı dolmuş durmuş bi bakıma şanslı sayılırım..ama genede sağlık sorunlarım hafiflemiyorAllah korusun, aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Doktorlar sizin için en doğru doğum yöntemini bilir ve yönlendirirler zaten. Korkmayın, sağlıkla bebişinizi kucağınıza alın vaktinde inşallah.
Hidrosefalinin tedavisi yok mu?
Sırt üstü uzanamiyorum ya o nasıl.olcak ..Spinal ile belden uyuşturularak yapılabiliyor.
Hiçbirşey hissetmiyorsunuz değil mi doğum esnasında .Spinal ile belden uyuşturularak yapılabiliyor.
Genel mi belden mi oldunuz ..sizdede sırt üstü yatamamaa problemi varmıydı..bide özelde mi oldunuz
Onu bırakın da doktorlar halletsin. Demek ki var bir yöntemi. Alerjik astımı olan arkadaşım belden uyuşturularak sezaryen oldu. Bahar aylarında hep rapor alırdı ve geceleri hiç yatamaz çok terler ve tıkanırdı. Normal doğum düşünmedi açıkçası nefes alıp vermeyi yönetemem diye ve özel hastanede sezaryen olduSırt üstü uzanamiyorum ya o nasıl.olcak ..
Acaba ameliyat sırasında oksijen desteği falan mi veriliyot
Ben hiç sırt üstü uzanamauiotum doktorda korkuttu beni bu şekilde doğum yapamazsın falanEpidural anesteziyle oldum canım sırt üstü yatamam saçma rüyalar gördüğüm için özelde doğum yaptım Acıbadem hastanesinde
Sagolun ...bu hafta özel doktora gidicem inşallah hayırlı sonuçlar alırımGeçmiş olsun. Rabbim yardimciniz olsun. Cok kafaya takmayin iyi bir doktorla görüşün. Nefes darliği olup doğum yapan çok insan var
Ben hiç sırt üstü uzanamauiotum doktorda korkuttu beni bu şekilde doğum yapamazsın falan
Sırt üstü derken ultrason için bile uzanamadım nefesim gitti nefessiz kalıyorum. Normal doğum uzanarak sezeryanda öyle napicam hiç bilmiyorum doktorda korkuttu beniAlerjik rinit ve kronik bronşitim var. Şu 3 4 haftadır uyumak benim için işkence. Nefes alamama, uyanınca tıkanma, burnun bir anda tıkanması ve sürekli kaşıntı vs. Bir gün bir tarafa yatsam diğer gün diğer tarafa yatmak zorundayım nefes alamadığım için. Hamilelikte zaten sırt üstü yayılması tavsiye edilmez ve ilerleyen aylarda zaten organlara baskı arttığı için nefes tıkanabiliyor. Bence şimdiden nasıl olur nasıl olacak diye düşünüp pimpirik yapmayın. Doktorlar beyin ölümü gerçekleşmiş anneleri bile doğum yaptırabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?