Saglik sorunlarim ve gebeligim

Bende intrakranial hipotansiyon hastasiyim.3 tane operasyon gecirdim. Benimde omiriligimde kaçak var ve omirilik sıvım boşaldiğından kafa içi basıncım cok yüksekti. Istanbuldaysan vakıf gureba hastanesinin nöroloji servisini öneriyorum. 1 ay yattim o hastanede. Rabbim bebegini saglikla alnayi nasip etdin

Doktorlar korkuttu aslında beni
Sizin doğumunuz nasıl oldu normal mi.sezaryan mi
Bide nefes darlığı varmıydı uzaninca
Zaten son ay nefes alamiyosunki dogru duzgun otururken yatarken hep daralirsin
En ufak bi zorlamada nefes nefese kalman normal
Hele yatarken uyuyamazsin son aylarda sabaha kadar doner durursun yani
nasil bi nefes darligi icindesiniz bilmiyorum ama dr. Bisey yok dediyse normal yani hamile olunca oyle herkes bomba gibi olmuyo kimisi 9 ay boyunca kusuyo kimisi 30 kilo aliyo
Mesela ben ilk gebeligimde magnezyum eksikliginden dolayi 7-8 aydan sonra yuruyememistim 5 adim atsam ayaklarim nefesim kesiliyodu oturuyodum oylece
Benim normal oldu dogumum allahim nasil guc verdiyse dogum bittigi an ses mes kalmamisti gripten dolayi

Eşimle konuştuk özele gidicem inşallah sorunsuz geçer

Cuma günü özele gidicem bi sorayim belkide bu durum bendede vardir

Aminnn Allah razi olsun.sizede çok geçmiş olsun

Cuma günü ozeldeki doktora gidicem detaylı anlatıcam belki daha çok ilgilejir eder

Ben de çocukluğumdan beri bazen hafif, bazen ciddi hastalıklar geçirdim. Alerjik astımım var, bahar aylari özellikle sıkıntılı geçer malum. 4 sene önce ikiz gebeligim kürtajla sonuclandi. Bende yılların vedigi birikim ve kürtaj sonucu sanırım travma etkisi oldu ve panik atak ortaya çıktı özellikle hastalıklar konusunda çok hassas olmuştum. Sürekli kalp krizi geçireceğini ya da ölümcül bir hastalığa yakalanacağını düşünmekten hayatı kendime zindan etmiştim. Yaklaşık 3 yıl kadar ilaç ve terapi ile çok şükür tedavi oldum. Toplam 7 senelik bekleyişin ardından Mart ayında aşılama tedavisi hamile olduğumu ogrendim. Tıpkı sizin gibi benim de endişelerim var. Daha şimdiden acaba doğum yapabilecek miyim, gebelikte sağlık sorunum olacak mi, doğumdan sonra bebeğe bakabilecek miyim diye düşüncelere dalıyorum.

Allah korusun ya iyi düşün iyi olsun. İyi özel hastane araştır oraya da görün

Benim çok şükür hiç bi hastalığım yoktu hamile iken ama bende hamileliğin son aylarında sırt üstü yatamıyordum sırt üstü yatınca fenalaşıyordum hatta bi kaç kerede bayılmıştım. Tansiyonum şekerim düşüyordu sırt üstü yatınca ama çok şükür bişi olmadı doktorda normal dedi yanyatırıp muayene ediyordu beni. Yani korkmayın normal olabilir bu durum.

Bu bahsettiğim doktora ilk defa gittim belkide başından savdı bilmiyorum.yarin özele gidicem inşalalh ordaki doktor olumlu şeyler söyler

Aslında hepsinin temeli psikolojik ama ne bileyim doktor oyl3 davranınca ölcek gibi hissettim ailemide korkuttum tabi. Inşallah sağ sağlim sorunsuz alırız kucagimiza

Öncelikle şunu net bir şekilde söylemeliyim ki nabzın bana çok normal geldi çünkü hamilelikte nabız yükselir bu çok normal . Benim de yüksekti ve hiç bir tansiyon sorunum yoktu. Diğer rahatsızlıkların için öncelikle çok geçmiş olsun. Nabziniz için gittiğiniz doktor hamilelik durumlarında ki normal değerleri bilmiyo olabilir . Farklı uzmanlara kesinlikle gidin kalp durması tabiki normal değil ve doğum zamanı ana damarlara da çok fazla basınç oluyo muhtemelen sezaryen olmanızı önerebilir doktorunuz ama bunu gittiğiniz uzman karar verir. Bir üniv. Hastanesine gidin hem sizin hem bebeğinizin sağlığı güvende olsun . Donananimi konusunda emin olduğunuz bi üniv. Hastanesi olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Alllah razı olsun .dün özel doktora gittim sezaryan önerdi belden uyuşturma .çokta ilgili bi doktor. Orda ultrasonla baktı sedyenin başı biraz yüksekti hiç nefesim kesilmedi çok rahattım. Inşallah dogumdada öyle olur .2600 e yapacak doğumu inşallah ayarlayabilriz .aslında az bi ücret ama işte para olmayınca zor .9 haziran da gel gün vericem dedi

Allah maddi manevi kolaylık versin. Sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…