Saglik sorunlarim ve gebeligim

Hemen hemen durumumuz aynı.bende pko da var di anne olmayı çok ist3dim 1 yıl sonunda oldu

ne ölmesi arkadaşım sakin ol bir önce :)
sezeryan olursun bu kadar korkuyorsan
ben astim hastasiyim her daim fis fis kullanirim donem donem benimde gebeligimde ayni sey oldu hic dogumda olecegim falan gelmedi aklima
sakin ol.
ben dogumda derin nefes alip verememe ve normaldede tam yatar pozisyonda ruhen daraldigim icin sezeryani tercih ettim.
gerci kendim tercih etmesemde mecburi sezeryan olacakmisim zaten

Bebek zaten genelde mide tarafına baskı yapiyo otururkennbile zor oluyo nef3s uzanınca direk gidiyo.kotu zamana denk geldim ünv hastanesi karantina da özele gitsem mi diye düşünüyorum oda iyi bi doktor bulur muyum ve ücret konusu bizi aşar mi bilmiyorum

Sezaryan nasıl.olur ki narkoz.konusinda kafam.allak bullak genel anestezi mi belden mi
Ben belden olmuştum hçbrşey hissetmyorsun korkma sen olayı anlaşana kadar bebeğinin sesni duyuyorsun sakın normal doğum yapma sezeryan ol.. Durumun el verseydi kesnlikle normal ol derdm ama hayatnı tehlikeye atma canm.. Rabbim yardımcn olsun..

Valla kendimi çok.kaptirdim inan sırf o yüzden bebeğime alışveriş yapmak içimden gelmiyo herşey bitmiş gibi g3liyo .acaba sezaryanda basimi biraz yüksekte tutarlar mi tam dümdüz olunca hiç n3fes alamıyorum

Allah razı olsun inşallah şipşak geçer bu günler omrumden5 yıl gitti vala

Özele git.. Oğlum için bzi de üni hastanesne yönlendrmiştlir ordan bir tanş aklnz varsa üni hastanesne gelmezsnz bu dönem geçene kadar demşti

Özele git.. Oğlum için bzi de üni hastanesne yönlendrmiştlir ordan bir tanş aklnz varsa üni hastanesne gelmezsnz bu dönem geçene kadar demşti
Aynen sıkıntı oluyo.
Zorlancaz ama para ayarlayıp.ozelde yapmam gerekicek

Valla kendimi çok.kaptirdim inan sırf o yüzden bebeğime alışveriş yapmak içimden gelmiyo herşey bitmiş gibi g3liyo .acaba sezaryanda basimi biraz yüksekte tutarlar mi tam dümdüz olunca hiç n3fes alamıyorum
ben bu sekilde daelaniyorum basimi biraz yuksek tutabilirmiyiz dedim hafif yukselttiler.
hatta dr ne yaptigini gormeyelim diye onumuze carsaf gibi biseylerde paravan yapiyolar ben daha onlari gorunce darlandim kafamimi orteceksiniz bunlarla dedim yoo niye ortelim ki kafani dedi kiz bana gulerek rica edince bir tik yukseltiyorlar
korkma bir sey olmaz.
nefes darliklarin normal zaten doguma haftalar kala bitsede kurtulsam dogsada kurtulsam moduna girdigin icin dogumhaneye gayet mutlu gidiyosun

Ayy insallah doğumda da iyiler denk gelir de kola7ca geçer gider bu günler:)

Ayy insallah doğumda da iyiler denk gelir de kola7ca geçer gider bu günler:)
universite hastaneleri ve ozellerde dogum hanelerinde memnun kalmayana denk gelmedim henuz.
rahat olayim sorunsuz gecsin diyorsaniz bu tarz bi yer tercih edin

Yani 98 yuksekmiki benim 110 120 arasiydi kalp krizi gecircem saniyolardi dr normal demisti hamileyken

Doguma korkutuk grip girdim 38 derece atesim vardi + ishal ve aksamdan serumla duruyodum bagirmaya mecalim yoktu
Ama oldu bi sekilde

Doguma korkutuk grip girdim 38 derece atesim vardi + ishal ve aksamdan serumla duruyodum bagirmaya mecalim yoktu
Ama oldu bi sekilde
Doktorlar korkuttu aslında beni
Sizin doğumunuz nasıl oldu normal mi.sezaryan mi
Bide nefes darlığı varmıydı uzaninca

Benimde bebeğin kafası midemdeydi asla sırtüstü yatamazdım pozisyon değiştirdi sonra ayaklarıyla bastırırdı. Benimde eşlik eden hastalığım vardı ve çok riskli bir doğum yaptım doktorum anlamasaydı giderdim muhtemelen. Ben özele gidiyordum uzmandı benim doktorum bence özele git mutlaka şu dönemde riske atma

Merhabalar, benim de sanıyorum 25. Haftadan sonra nefes alamama, sırt üstü yatamama, hatta normal otururken bile nefes almakta güçlük çektiğim oluyordu. Doktoruma sordum normal demişti. Bir pazar günüydü hatırlıyorum gene nefes almakta zorlandım eşim nabzımı ölçtü ve 135 çıktı! Acile gittik orada doktor baya test vs yaptılar ve bacağımda kısmi damar tıkanıklığı tespit edildi. Çiğerime pıhtı attığı için nefes almakta güçlük çekmişim. Ama bu çok ciddi birşey o pıhtı beyine de atabilirdi. Kan sulandırıcı iğneye başladık ve şikayetlerimin hepsi geçti. Hamilelikte olabilen birşeymiş bu damar tıkanıklığı fakat anlaşılması şansmış biraz bana dedikleri. Doktoruna bu damar tıkanıklığını sorar mısın çünkü benziyor belirtiler. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla, huzurla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…