Hemen hemen durumumuz aynı.bende pko da var di anne olmayı çok ist3dim 1 yıl sonunda olduAlerjik astımım var,insulin direncim var ustelik 40 yasindaykm reflu vs cabası ,
Ustelik ikiz hamilesiyim ,31 haftadayiz ,
Hidrasefalim vardi tedavi oldum ,korono virusten dolayi esim 1,5 aydir eve gelemiyor saglikci ,
Nefes vs kalp degil sorun panik atak geciriyorsunuz ,bi çeşit nobet durumunuz ,psikolojik destek alin,
Bu kadar huzursuz ve kendinizden emin degilken neden hamile kaldiniz onu bir düşünün,
ben ciddi anlamda hic istemedigim halde pat diye hamile kaldim,oldu diyip kabullendim,eabnim kolaylığını veriyor,
Cok vesvese insana zarar
ne ölmesi arkadaşım sakin ol bir önce :)Inşallah ondandır doktor çok.korkitti beni şuan doğumu ölcek gözüyle bakiyorum.esimle konustuk bu hafta ozele gidip bebegime baktiricam durumuna .bakarim ozeldeki doktor iyi seyler soyler guzel ilgilenirse mecbur para ayarlayip.orda yaparim dogumu
Bebek zaten genelde mide tarafına baskı yapiyo otururkennbile zor oluyo nef3s uzanınca direk gidiyo.kotu zamana denk geldim ünv hastanesi karantina da özele gitsem mi diye düşünüyorum oda iyi bi doktor bulur muyum ve ücret konusu bizi aşar mi bilmiyorumKorkup heyecan yapmışsındır nabzın doğal olarak yükselir. Bebeğin pozisyonundan dolayıda nefes alamamış olabilirsin sağa sola yatmak bile zorlaşıyor. Yinede takibi diğer sorunlar için üniversite hastanesinde yapmanız iyi olur.
Ben belden olmuştum hçbrşey hissetmyorsun korkma sen olayı anlaşana kadar bebeğinin sesni duyuyorsunSezaryan nasıl.olur ki narkoz.konusinda kafam.allak bullak genel anestezi mi belden mi
Valla kendimi çok.kaptirdim inan sırf o yüzden bebeğime alışveriş yapmak içimden gelmiyo herşey bitmiş gibi g3liyo .acaba sezaryanda basimi biraz yüksekte tutarlar mi tam dümdüz olunca hiç n3fes alamıyorumne ölmesi arkadaşım sakin ol bir önce :)
sezeryan olursun bu kadar korkuyorsan
ben astim hastasiyim her daim fis fis kullanirim donem donem benimde gebeligimde ayni sey oldu hic dogumda olecegim falan gelmedi aklima
sakin ol.
ben dogumda derin nefes alip verememe ve normaldede tam yatar pozisyonda ruhen daraldigim icin sezeryani tercih ettim.
gerci kendim tercih etmesemde mecburi sezeryan olacakmisim zaten
Allah razı olsun inşallah şipşak geçer bu günler omrumden5 yıl gitti valaBen belden olmuştum hçbrşey hissetmyorsun korkma sen olayı anlaşana kadar bebeğinin sesni duyuyorsunsakın normal doğum yapma sezeryan ol.. Durumun el verseydi kesnlikle normal ol derdm ama hayatnı tehlikeye atma canm.. Rabbim yardımcn olsun..
Sen sakin ol.. şuan stres yapman zarar sana ve evladına canm..Allah razı olsun inşallah şipşak geçer bu günler omrumden5 yıl gitti vala
Aynen sıkıntı oluyo.Özele git.. Oğlum için bzi de üni hastanesne yönlendrmiştlir ordan bir tanş aklnz varsa üni hastanesne gelmezsnz bu dönem geçene kadar demşti
ben bu sekilde daelaniyorum basimi biraz yuksek tutabilirmiyiz dedim hafif yukselttiler.Valla kendimi çok.kaptirdim inan sırf o yüzden bebeğime alışveriş yapmak içimden gelmiyo herşey bitmiş gibi g3liyo .acaba sezaryanda basimi biraz yüksekte tutarlar mi tam dümdüz olunca hiç n3fes alamıyorum
Burdaki msjlardan sonra birwz rahatlwma geldi :) ❤Sen sakin ol.. şuan stres yapman zarar sana ve evladına canm..
Ayy insallah doğumda da iyiler denk gelir de kola7ca geçer gider bu günler:)ben bu sekilde daelaniyorum basimi biraz yuksek tutabilirmiyiz dedim hafif yukselttiler.
hatta dr ne yaptigini gormeyelim diye onumuze carsaf gibi biseylerde paravan yapiyolar ben daha onlari gorunce darlandim kafamimi orteceksiniz bunlarla dedim yoo niye ortelim ki kafani dedi kiz bana gulerek rica edince bir tik yukseltiyorlar
korkma bir sey olmaz.
nefes darliklarin normal zaten doguma haftalar kala bitsede kurtulsam dogsada kurtulsam moduna girdigin icin dogumhaneye gayet mutlu gidiyosun
universite hastaneleri ve ozellerde dogum hanelerinde memnun kalmayana denk gelmedim henuz.Ayy insallah doğumda da iyiler denk gelir de kola7ca geçer gider bu günler:)
Inşallah şansımı.denicemuniversite hastaneleri ve ozellerde dogum hanelerinde memnun kalmayana denk gelmedim henuz.
rahat olayim sorunsuz gecsin diyorsaniz bu tarz bi yer tercih edin
Doktorlar korkuttu aslında beniDoguma korkutuk grip girdim 38 derece atesim vardi + ishal ve aksamdan serumla duruyodum bagirmaya mecalim yoktu
Ama oldu bi sekilde
Benimde bebeğin kafası midemdeydi asla sırtüstü yatamazdım pozisyon değiştirdi sonra ayaklarıyla bastırırdı. Benimde eşlik eden hastalığım vardı ve çok riskli bir doğum yaptım doktorum anlamasaydı giderdim muhtemelen. Ben özele gidiyordum uzmandı benim doktorum bence özele git mutlaka şu dönemde riske atmaBebek zaten genelde mide tarafına baskı yapiyo otururkennbile zor oluyo nef3s uzanınca direk gidiyo.kotu zamana denk geldim ünv hastanesi karantina da özele gitsem mi diye düşünüyorum oda iyi bi doktor bulur muyum ve ücret konusu bizi aşar mi bilmiyorum
Merhabalar, benim de sanıyorum 25. Haftadan sonra nefes alamama, sırt üstü yatamama, hatta normal otururken bile nefes almakta güçlük çektiğim oluyordu. Doktoruma sordum normal demişti. Bir pazar günüydü hatırlıyorum gene nefes almakta zorlandım eşim nabzımı ölçtü ve 135 çıktı! Acile gittik orada doktor baya test vs yaptılar ve bacağımda kısmi damar tıkanıklığı tespit edildi. Çiğerime pıhtı attığı için nefes almakta güçlük çekmişim. Ama bu çok ciddi birşey o pıhtı beyine de atabilirdi. Kan sulandırıcı iğneye başladık ve şikayetlerimin hepsi geçti. Hamilelikte olabilen birşeymiş bu damar tıkanıklığı fakat anlaşılması şansmış biraz bana dedikleri. Doktoruna bu damar tıkanıklığını sorar mısın çünkü benziyor belirtiler. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla, huzurlaArkadaşlar 1yilin sonunda zar zor.hamile kaldım şuan 30+5 günlük hamileyim. Az bi zaman kaldı ama.sevinemiyorum bile.
Çocukluktan beri hep hastalık çektim yıllarım hastane köşesinde geçti...neyse alerjik astımım.var çocukluktan beri .lisedede öğrendim beynimde hidrosefali varmış . Yani omurilik sıvısı beyinde birikmiş. Kafa ici basınca ve çocuklukta olunca aşırı kafa büyümesine sebep oluyo.neuse yine şükür ettim.en azından ilerlemiş genişlemiş.durmus .mide problemleri vs hiç.saymiyorum
Şimdide virüs sebebiyle 1 aydır falan gitmiyodum kontrole geçen gün gittim uzandım.ultrason için uzanır.uzanmaz nefesim.gitti hemen kalktım doktorda endiselendi göğüs dokto4una gönderdi orda nabzınma baktilar 98 ckti yuksek.dedi.doktor sırtımı falan dinledi oda olumsuz durdu kalp.yetmezliginden şüphelendi kardiyolojiye gönderdi ekg vs çekti kalbime baktı normal.dedi .göğüs.doktorum.sprey verdi ve kadın doğum.dr mutlaka üniversite hastanesine git doğum.u da orda yap dedi
.annemlere falan anlattım onlar cok uzgun korkuyorlar öLcem.diye. çünkü sırt üstü yatamıyorum hemen nefesim gidiyo .napicam hiç bilmiyorum astımı veya hidrosefalisi olup doğum eden oldu mu yada cevrenizde :'(
Benim pkom var ,biraz ona birazda yasimdan olmaz diye rahattik :)Hemen hemen durumumuz aynı.bende pko da var di anne olmayı çok ist3dim 1 yıl sonunda oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?