Saglik sorunlarim ve gebeligim

doğumda sırt üstü uzanmak zorundasın canım inşallah düzelir
Inşallah çok korkuyorum ailem eşim çok endiseliler bana bisey olucak diye...:'( bende hem korkuyorum hemde onlara moral vermeye iyimis gibi davranmaya calisiyoeum

Inşallah çok korkuyorum ailem eşim çok endiseliler bana bisey olucak diye...:'( bende hem korkuyorum hemde onlara moral vermeye iyimis gibi davranmaya calisiyoeum

Emin ol bişey olmuyor bunu doktoruna anlatman gerek oksijen maskesi falan takabilir

Sırt üstü derken ultrason için bile uzanamadım nefesim gitti nefessiz kalıyorum. Normal doğum uzanarak sezeryanda öyle napicam hiç bilmiyorum doktorda korkuttu beni
Kendinizi boşa strese sokmayın. Sizin o zamanki durumunuza göre doktorunuz doğum şeklinizi planlar. Bunu düşünüp ayarlamak onların işi sizin değil. Ben ilk doğumda spinal sezaryen oldum yani bel altı uyuşturularak bir ara kötü hissettim kendimi ve oksijen verdiler, rahatça bitti. Arkadaşım çok kötü olmuş ameliyatın ortasında genel anesteziye dönmüşler sağlıkla aldık kucaklarımıza. Siz rahat olun en sağlıklı şekilde doğması için ellerinden geleni yapacaklar sağlıkla alın kucağınıza

Tum hamileliim boyunca nabzim hep yuksekti hep nefes nefeseydim bende.Acaba anksiyete olabilir mi ?Stresten dolayi panikatak ya da ?

Alerjik astımım var,insulin direncim var ustelik 40 yasindaykm reflu vs cabası ,
Ustelik ikiz hamilesiyim ,31 haftadayiz ,
Hidrasefalim vardi tedavi oldum ,korono virusten dolayi esim 1,5 aydir eve gelemiyor saglikci ,
Nefes vs kalp degil sorun panik atak geciriyorsunuz ,bi çeşit nobet durumunuz ,psikolojik destek alin,
Bu kadar huzursuz ve kendinizden emin degilken neden hamile kaldiniz onu bir düşünün,
ben ciddi anlamda hic istemedigim halde pat diye hamile kaldim,oldu diyip kabullendim,eabnim kolaylığını veriyor,
Cok vesvese insana zarar

Korkup heyecan yapmışsındır nabzın doğal olarak yükselir. Bebeğin pozisyonundan dolayıda nefes alamamış olabilirsin sağa sola yatmak bile zorlaşıyor. Yinede takibi diğer sorunlar için üniversite hastanesinde yapmanız iyi olur.

Hamilelikten kaynakli olabilir bebek iyice buyuyor cunku. Dogumdan sonra bi ayrintili gorunun

Cok geçmş olsın saglıkla kucagnza alırsnız inşallah...ama gebelikte 7.aydan itibaren zaten sırt üstü yatamıyosunuz ki nefes daralıyo benmde hep öyleydi hamilelegmde hatta nabzım 117 di

Tum hamileliim boyunca nabzim hep yuksekti hep nefes nefeseydim bende.Acaba anksiyete olabilir mi ?Stresten dolayi panikatak ya da ?
Bende sizin gibiydim hatta burda bi cok gebeye yazdm yok bizde okadar nefes darlıgı ve nabz yükseklği dediler doktorada sordm kalbe falan bakıldı bişi cıkmadı

Bronsektazi hastasıyım, astım bronsitim de var. 10 yıl once sol akcigerimin yarisi alındı. Geçen sene bir kızım oldu, pozitif düşünün kalpte bir sorun yokmuş çok şükür.

Anlamadığım gebeliğin son evresinde zaten sırt üstü yatamazsınız ki! Bayılırsınız. Hep yan yatma önerilir. Geriye ana damara ve kalbe basınç ve yük oluyor diye. Üniversite hastanesinde sezaryen olursunuz. Canınızı sıkmayın. Dedikleri size bir şey yok ki. Ben gebeliğimin son üç ayı sürekli yan ve bacaklarımın dizlerimin arasına yastık, göbeğimin oraya emzirme yastığı ile yattım. Korkacak bir durum yok.

Astımı olup doğum yapan var cevremde ama hidrosefaliyi bilmiyorum
Bende 35 haftalık gebeyim sırt üstü yattigim zaman kalbim çok hızlı çarpmaya başlıyor nefesim kesiliyor
Başım yüksek olacak ve anca yan yatabiliyorum umarım sizinki de böyle bi durumdur a hastalıktan kaynaklı degildir

Bronsektazi hastasıyım, astım bronsitim de var. 10 yıl once sol akcigerimin yarisi alındı. Geçen sene bir kızım oldu, pozitif düşünün kalpte bir sorun yokmuş çok şükür.
Doğumu nasıl yaptınız. Özelde mi devlet te mi bide sırt üstü yatarken nefes darlığı oldu mu o.durumda naptilar

Doktor normal.degol.bu şekilde doğum yapamazsın falan dedi korktum bende acaba dediği gibi üniversite hastanesine mi gitsem
Yoksa özele. Mı
Yada doğum anında devlete mi gitsem hemen .

gebeligin 30.haftalarinda bazi annelerde nefes darligi problemi olur diye biliyorum
burun tikanikligi falanda oluyo.
gebeligin normal seyriyle alakali olabilir nefes darliginiz

Aynen böyle benimde..ultrason sedyesi dum düz du nefesim gitti bide bende reflü var 2017 senesinde de mide bağırsakta yoğun gaz sorunu var di

gebeligin 30.haftalarinda bazi annelerde nefes darligi problemi olur diye biliyorum
burun tikanikligi falanda oluyo.
gebeligin normal seyriyle alakali olabilir nefes darliginiz
Inşallah ondandır doktor çok.korkitti beni şuan doğumu ölcek gözüyle bakiyorum.esimle konustuk bu hafta ozele gidip bebegime baktiricam durumuna .bakarim ozeldeki doktor iyi seyler soyler guzel ilgilenirse mecbur para ayarlayip.orda yaparim dogumu

Insallah bende sağ sağlim alirim kucagima ❤

Aslinda panik atak.ta olabilir doğum anını bi hayırlısıyla gecseydim sonrası Allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…