Inşallah çok korkuyorumdoğumda sırt üstü uzanmak zorundasın canım inşallah düzelir
Inşallah çok korkuyorumailem eşim çok endiseliler bana bisey olucak diye...:'( bende hem korkuyorum hemde onlara moral vermeye iyimis gibi davranmaya calisiyoeum
Inşallah boşuna endişe ediyorumdurEmin ol bişey olmuyor bunu doktoruna anlatman gerek oksijen maskesi falan takabilir
Kendinizi boşa strese sokmayın. Sizin o zamanki durumunuza göre doktorunuz doğum şeklinizi planlar. Bunu düşünüp ayarlamak onların işi sizin değil. Ben ilk doğumda spinal sezaryen oldum yani bel altı uyuşturularak bir ara kötü hissettim kendimi ve oksijen verdiler, rahatça bitti. Arkadaşım çok kötü olmuş ameliyatın ortasında genel anesteziye dönmüşler sağlıkla aldık kucaklarımıza. Siz rahat olun en sağlıklı şekilde doğması için ellerinden geleni yapacaklarSırt üstü derken ultrason için bile uzanamadım nefesim gitti nefessiz kalıyorum. Normal doğum uzanarak sezeryanda öyle napicam hiç bilmiyorum doktorda korkuttu beni
Cok geçmş olsın saglıkla kucagnza alırsnız inşallah...ama gebelikte 7.aydan itibaren zaten sırt üstü yatamıyosunuz ki nefes daralıyo benmde hep öyleydi hamilelegmde hatta nabzım 117 diArkadaşlar 1yilin sonunda zar zor.hamile kaldım şuan 30+5 günlük hamileyim. Az bi zaman kaldı ama.sevinemiyorum bile.
Çocukluktan beri hep hastalık çektim yıllarım hastane köşesinde geçti...neyse alerjik astımım.var çocukluktan beri .lisedede öğrendim beynimde hidrosefali varmış . Yani omurilik sıvısı beyinde birikmiş. Kafa ici basınca ve çocuklukta olunca aşırı kafa büyümesine sebep oluyo.neuse yine şükür ettim.en azından ilerlemiş genişlemiş.durmus .mide problemleri vs hiç.saymiyorum
Şimdide virüs sebebiyle 1 aydır falan gitmiyodum kontrole geçen gün gittim uzandım.ultrason için uzanır.uzanmaz nefesim.gitti hemen kalktım doktorda endiselendi göğüs dokto4una gönderdi orda nabzınma baktilar 98 ckti yuksek.dedi.doktor sırtımı falan dinledi oda olumsuz durdu kalp.yetmezliginden şüphelendi kardiyolojiye gönderdi ekg vs çekti kalbime baktı normal.dedi .göğüs.doktorum.sprey verdi ve kadın doğum.dr mutlaka üniversite hastanesine git doğum.u da orda yap dedi
.annemlere falan anlattım onlar cok uzgun korkuyorlar öLcem.diye. çünkü sırt üstü yatamıyorum hemen nefesim gidiyo .napicam hiç bilmiyorum astımı veya hidrosefalisi olup doğum eden oldu mu yada cevrenizde :'(
Bende sizin gibiydim hatta burda bi cok gebeye yazdm yok bizde okadar nefes darlıgı ve nabz yükseklği dediler doktorada sordm kalbe falan bakıldı bişi cıkmadıTum hamileliim boyunca nabzim hep yuksekti hep nefes nefeseydim bende.Acaba anksiyete olabilir mi ?Stresten dolayi panikatak ya da ?
Astımı olup doğum yapan var cevremde ama hidrosefaliyi bilmiyorumArkadaşlar 1yilin sonunda zar zor.hamile kaldım şuan 30+5 günlük hamileyim. Az bi zaman kaldı ama.sevinemiyorum bile.
Çocukluktan beri hep hastalık çektim yıllarım hastane köşesinde geçti...neyse alerjik astımım.var çocukluktan beri .lisedede öğrendim beynimde hidrosefali varmış . Yani omurilik sıvısı beyinde birikmiş. Kafa ici basınca ve çocuklukta olunca aşırı kafa büyümesine sebep oluyo.neuse yine şükür ettim.en azından ilerlemiş genişlemiş.durmus .mide problemleri vs hiç.saymiyorum
Şimdide virüs sebebiyle 1 aydır falan gitmiyodum kontrole geçen gün gittim uzandım.ultrason için uzanır.uzanmaz nefesim.gitti hemen kalktım doktorda endiselendi göğüs dokto4una gönderdi orda nabzınma baktilar 98 ckti yuksek.dedi.doktor sırtımı falan dinledi oda olumsuz durdu kalp.yetmezliginden şüphelendi kardiyolojiye gönderdi ekg vs çekti kalbime baktı normal.dedi .göğüs.doktorum.sprey verdi ve kadın doğum.dr mutlaka üniversite hastanesine git doğum.u da orda yap dedi
.annemlere falan anlattım onlar cok uzgun korkuyorlar öLcem.diye. çünkü sırt üstü yatamıyorum hemen nefesim gidiyo .napicam hiç bilmiyorum astımı veya hidrosefalisi olup doğum eden oldu mu yada cevrenizde :'(
Doğumu nasıl yaptınız. Özelde mi devlet te mi bide sırt üstü yatarken nefes darlığı oldu mu o.durumda naptilarBronsektazi hastasıyım, astım bronsitim de var. 10 yıl once sol akcigerimin yarisi alındı. Geçen sene bir kızım oldu, pozitif düşünün kalpte bir sorun yokmuş çok şükür.
Doktor normal.degol.bu şekilde doğum yapamazsın falan dedi korktum bendeAnlamadığım gebeliğin son evresinde zaten sırt üstü yatamazsınız ki! Bayılırsınız. Hep yan yatma önerilir. Geriye ana damara ve kalbe basınç ve yük oluyor diye. Üniversite hastanesinde sezaryen olursunuz. Canınızı sıkmayın. Dedikleri size bir şey yok ki. Ben gebeliğimin son üç ayı sürekli yan ve bacaklarımın dizlerimin arasına yastık, göbeğimin oraya emzirme yastığı ile yattım. Korkacak bir durum yok.
Aynen böyle benimde..ultrason sedyesi dum düz du nefesim gitti bide bende reflü var 2017 senesinde de mide bağırsakta yoğun gaz sorunu var diAstımı olup doğum yapan var cevremde ama hidrosefaliyi bilmiyorum
Bende 35 haftalık gebeyim sırt üstü yattigim zaman kalbim çok hızlı çarpmaya başlıyor nefesim kesiliyor
Başım yüksek olacak ve anca yan yatabiliyorum umarım sizinki de böyle bi durumdur a hastalıktan kaynaklı degildir
Inşallah ondandır doktor çok.korkitti beni şuan doğumu ölcek gözüyle bakiyorum.esimle konustuk bu hafta ozele gidip bebegime baktiricam durumuna .bakarim ozeldeki doktor iyi seyler soyler guzel ilgilenirse mecbur para ayarlayip.orda yaparim dogumugebeligin 30.haftalarinda bazi annelerde nefes darligi problemi olur diye biliyorum
burun tikanikligi falanda oluyo.
gebeligin normal seyriyle alakali olabilir nefes darliginiz
Insallah bende sağ sağlim alirim kucagima ❤Kendinizi boşa strese sokmayın. Sizin o zamanki durumunuza göre doktorunuz doğum şeklinizi planlar. Bunu düşünüp ayarlamak onların işi sizin değil. Ben ilk doğumda spinal sezaryen oldum yani bel altı uyuşturularak bir ara kötü hissettim kendimi ve oksijen verdiler, rahatça bitti. Arkadaşım çok kötü olmuş ameliyatın ortasında genel anesteziye dönmüşler sağlıkla aldık kucaklarımıza. Siz rahat olun en sağlıklı şekilde doğması için ellerinden geleni yapacaklarsağlıkla alın kucağınıza
Aslinda panik atak.ta olabilir doğum anını bi hayırlısıyla gecseydim sonrası Allah kerimTum hamileliim boyunca nabzim hep yuksekti hep nefes nefeseydim bende.Acaba anksiyete olabilir mi ?Stresten dolayi panikatak ya da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?