- 25 Şubat 2025
- 41
- 9
- 1
- 22
- Konu Sahibi masalquinn
-
Gebelik sürecinde yediğinize içtiğinize veya hareketlerinize dikkat ediyor musunuzKızlar 1 buçuk senelik evliyim ve 3 kere gebe kaldım hepsinide kaybettim çoğu doktora gittim genetik testlerde yapıldı ama hiçbir problem çıkmadı elhamdülillah doktorlar bile neden düşük yaptığımı bilmiyorlar herşey temiz çıkıyor ne yapmam lazım bilmiyorum artık benim gibi durum yaşayan var mı
Evet ediyordum 2 . Gebeliğimde maalesef yorgunluktan kaybettim ama 3. Gebeliğim kimyasal dediGebelik sürecinde yediğinize içtiğinize veya hareketlerinize dikkat ediyor musunuz
Kimyasal herkes de olabiliyor ya yorgunluk dediğiniz çok mu yoğun sıradan bi yorgunluk muEvet ediyordum 2 . Gebeliğimde maalesef yorgunluktan kaybettim ama 3. Gebeliğim kimyasal dedi
Kimyasal herkes de olabiliyor ya yorgunluk dediğiniz çok mu yoğun sıradan bi yorgunluk mu
Çok yoğundu gün boyu sadece 1 saat ya oturdum yada oturamamıştım ve kanamam gelmişti yorgunluktanKimyasal herkes de olabiliyor ya yorgunluk dediğiniz çok mu yoğun sıradan bi yorgunluk mu
O zaman oqnun sebebi belli diğeri de Kimyasal olmuş yani yerleşen bir çocuk değilmiş zaten tam gebelik denemez inşallah bundan sonra ki gebeliğiniz sağlıkla ilerler. Tavsiyem hamile kaldıktan sonra çok güzel beslenin öncesinde folik asit vesaire kullanın ve çalışıyorsanız işi bırakın o süreçte dinlenin evdeÇok yoğundu gün boyu sadece 1 saat ya oturdum yada oturamamıştım ve kanamam gelmişti yorgunluktan
Hamile kalmadan önce de kendime dikkat etmem gerekiyor öyle mi yaniHamıleliği planladıktan sonra 12 hafta kalkmadan yatın . Yediklerinize dikkat edin .
İçtiğim içecegı bile önce yapay zekaya soruyorum şu haftadayım şunu yiyim mi şunu içim mi die
Amin inşallah Rabbim nasip eder. Folik asit kullanmaya başlayım o zaman , teşekkür ederim yardımınız içinO zaman oqnun sebebi belli diğeri de Kimyasal olmuş yani yerleşen bir çocuk değilmiş zaten tam gebelik denemez inşallah bundan sonra ki gebeliğiniz sağlıkla ilerler. Tavsiyem hamile kaldıktan sonra çok güzel beslenin öncesinde folik asit vesaire kullanın ve çalışıyorsanız işi bırakın o süreçte dinlenin evde
Bide şöyle bi durum oldu kan sulandırıcı aspirin verdiler 2 aydır kullanıyorum ama adetim 17 günde bir gelmeye başladı bu 2 kere oldum normal miO zaman oqnun sebebi belli diğeri de Kimyasal olmuş yani yerleşen bir çocuk değilmiş zaten tam gebelik denemez inşallah bundan sonra ki gebeliğiniz sağlıkla ilerler. Tavsiyem hamile kaldıktan sonra çok güzel beslenin öncesinde folik asit vesaire kullanın ve çalışıyorsanız işi bırakın o süreçte dinlenin evde
Hayır gebeliğinizi planlayacaksınız ya mesela o ay kendınıze dıkkat ederek başlayın madem yorgunluktan düşürüyorsanızHamile kalmadan önce de kendime dikkat etmem gerekiyor öyle mi yani
Anladım çok teşekkür ederimHayır gebeliğinizi planlayacaksınız ya mesela o ay kendınıze dıkkat ederek başlayın madem yorgunluktan düşürüyorsanız
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsunKızlar 1 buçuk senelik evliyim ve 3 kere gebe kaldım hepsinide kaybettim çoğu doktora gittim genetik testlerde yapıldı ama hiçbir problem çıkmadı elhamdülillah doktorlar bile neden düşük yaptığımı bilmiyorlar herşey temiz çıkıyor ne yapmam lazım bilmiyorum artık benim gibi durum yaşayan var mı
Teşekkür ederim, tabiki bahsedebilirim. 1.gebeliğim 3 aylıktı cinsiyetini öğrenmeye gittiğimiz zaman kalbinin durduğunu öğrendik ve kürtaj oldum. 2 gebeliğim 6 7 haftalıktı yorgunluktan dolayı kaybettim ve kanamam başladı sonra kürtaj oldum , 3.sü ise adetim 9 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı Progestan kan sulandırıcı kullandım ve adetimin gecikmesinin 2 haftasında bi anda kanamam oldu hastaneye gittim kimyasal dediler adet sayılıyormuş test yapmasam öğrenmeden adet olacakmışım öyle dediler ve tüm testler temiz . Şuan 1 buçuk ay geçti 3.sünden ama bu bir ay içinde 2 . Kez adet oluyorum kan sulandırıcı içiyordum ve gebelik planlamama rağmenMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun
Benim de 3 kürtajım +1 kimyasalım var yaptırdığım bütün testlerden bahsedebilirim ama 3 kaybınız hangi haftalarda, ne şekilde oldu?
Biri kimyasal, diğeri yorgunluktan dediğiniz kaç haftalıktı kendiliğinden kaydı düştü mü kalbi mi durdu suyu bitti diye kürtaj mı oldu? 3. Nasıl oldu?
Biraz bahseder misiniz sizi üzmicekse yol gösterebilmemiz için..
Sizede çok geçmiş olsun peki bu süreçte siz neler yaptınız şuan gebelik var mıMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun
Benim de 3 kürtajım +1 kimyasalım var yaptırdığım bütün testlerden bahsedebilirim ama 3 kaybınız hangi haftalarda, ne şekilde oldu?
Biri kimyasal, diğeri yorgunluktan dediğiniz kaç haftalıktı kendiliğinden kaydı düştü mü kalbi mi durdu suyu bitti diye kürtaj mı oldu? 3. Nasıl oldu?
Biraz bahseder misiniz sizi üzmicekse yol gösterebilmemiz için..
Tekrarlayan kayıplarda ilk olarak rahim ağzı yetmezliği düşünülür ama açılma olmadan kürtaj olduğunuza göre sizde o yok gibi duruyor.Teşekkür ederim, tabiki bahsedebilirim. 1.gebeliğim 3 aylıktı cinsiyetini öğrenmeye gittiğimiz zaman kalbinin durduğunu öğrendik ve kürtaj oldum. 2 gebeliğim 6 7 haftalıktı yorgunluktan dolayı kaybettim ve kanamam başladı sonra kürtaj oldum , 3.sü ise adetim 9 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı Progestan kan sulandırıcı kullandım ve adetimin gecikmesinin 2 haftasında bi anda kanamam oldu hastaneye gittim kimyasal dediler adet sayılıyormuş test yapmasam öğrenmeden adet olacakmışım öyle dediler ve tüm testler temiz . Şuan 1 buçuk ay geçti 3.sünden ama bu bir ay içinde 2 . Kez adet oluyorum kan sulandırıcı içiyordum ve gebelik planlamama rağmen
Teşekkür ederim sağ olunSizede çok geçmiş olsun peki bu süreçte siz neler yaptınız şuan gebelik var mı
Pıhtılaşman mı varBide şöyle bi durum oldu kan sulandırıcı aspirin verdiler 2 aydır kullanıyorum ama adetim 17 günde bir gelmeye başladı bu 2 kere oldum normal mi
Bu kadar güzel ve anlaşılır şekilde bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.Tekrarlayan kayıplarda ilk olarak rahim ağzı yetmezliği düşünülür ama açılma olmadan kürtaj olduğunuza göre sizde o yok gibi duruyor.
Sonrasında eşe de size de genetik test bakılıyor ve size kan pıhtılaşması bakılıyor. Bunlar pozitif çıkarsa ona göre önlem alınıyor. 3.de pıhtılaşmaya karşı kan sulandırıcı kullanmışsınız ama zaten kimyasalmış ona faydası olmazdı.
Bütün bunlar çözüm olmazsa bağışıklık (lupus) testleri yapılıyor ve rahim filmi çekiliyor. Gebe kalabildiğinize göre tüplerinizde sorun yok açık ancak rahimde bi şekil bozukluğu varsa o da etkiliyor olabilir yine çözümü ve tedavisi var
Bütün bunlar sonucunda hiçbir şey çıkmazsa erkekte sperme bakılıyor. Gebe kalabildiğinize göre sayıda ve harekette sorun yoktur ama sperm kalitesi ve sperm dna hasarı şeklinde bakılabilir.
Bütün bunlardan da bi şey çıkmazsa hocaya gidip sübyan duası okutmayı tavsiye ediyorlar bu tabi size kalmış bi şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?