- 25 Şubat 2025
- 41
- 9
- 1
- 22
- Konu Sahibi masalquinn
-
Gerçekten çok üzüldümTeşekkür ederim sağ olun
Ben son kürtajımı 1 martta olduğum için ağustosa kadar beklemem gerekiyor sonrasında tekrar planlayabilecem.
Benim kayıplarım birbirinden farklı 8+5 12 ve 18 haftalığım da vardı.
Bütün bu yazdığım testleri yaptırdım hiçbirinde problem çıkmadı sadece eşimin sperm testi kaldı. Bana doktorlar üst üste gelmiş kötü şans diyor..
Hayır yok gebelik öncesi iç demişti doktor kullandım ama anormal regl olmaya başldım afedersiniz ama bugün sabah uyandım lavaboya gitmek için aynı düşük yapmışım gibi tertemiz sıvı kan geliyor su gibi ve korkmaya başladımPıhtılaşman mı var
Ve bacaklarım dan aşağıya kadar aktı bi anda o kadar sıvıydı ki sanki kesik olur akar ya öyleydiHayır yok gebelik öncesi iç demişti doktor kullandım ama anormal regl olmaya başldım afedersiniz ama bugün sabah uyandım lavaboya gitmek için aynı düşük yapmışım gibi tertemiz sıvı kan geliyor su gibi ve korkmaya başladım
Dahiliyeye gidip vermiştim onlarda temiz, spor yürüyüş yok hayatımda onu mutlaka yapmam lazım, 72 kiloydum 63 düştüm işte sonra gebelik derken 68 oldum şuan bu kilodayım, beslenme tarzıma dikkat etmeliyim o zaman ve dediğiniz gibi doktora gidip konuşayımTroidlere mutlaka bakım 2,5 altı öneriliyor anti tpo değerinize baktırın haşimato hastalığı açısından Yumurta ve sperm kalitesini artıracak besinler tüketin kilolu iseniz kilo verin hayatınıza yürüyüş ve spor ekleyin Şeker ve bitli çayları tüketimine dikkat edin ayrıca bu sefer dr kontrolünde hamile kalmanızı öneririm yumurta tam bir olgunlupa ulaşıyor mı çatlıyor mı bu süreçte size (klomen tarzı yumurta geliştirici ilaç vs de verebilir bence öncelikle ilgili bir dr bulun bende 1 düşük 1 kimyasal sonrası böyle ilerlemiştim
Canım ben iki düşük yaptım ikisinde de aynı hastaneye gittim ve doktor ihmaline bağlıyorum çünkü senin gibi ne eşimde ne de bende sorun var ilki düşük oldu dediler olabilir ilklerde oluyo neyse dedik ikincide haberim yok regl olmadım diye hastaneye gittim kan verdim hamile değilsin bi adet söktürücü veriyim dedi neyse kullandım kutunun yarısını içime şüphe düştü test yaptım hamileyim gittim bana böyle dedin hamileymişim dedim olsun bebeğin tutunmasına yararı olur dedi ilkin düşük olmuş aspirin vereyim dedi ona da tamam dedim ufak ufak kanka başladı sonrasında kovayla döküyormuşum gibi kanama oldu acile gidiyorum farklı hastaneye aspirini bıraktırıyo kanama duruyo aynı doktora gidiyorum kontrole aspirine başlatıyo kanama artıyo benim doktora güvenim ve acemiliğim doktorun iş bilmezliği yüzünden ikinci bebeğimi de kaybettim zorla düşürdü ve o hastanede kürtaj olmam için yalvardı resmen olmadım olsam belki ölürdüm bile altı ay bekledim vücudum dinlendi tekrar gebe kaldım ilişkiye vs de dikkat etmedim aman aman üç aylık olana kadar esirgedim kendimi her şeyden üç aydan sonra normal devam ettim özelden ağzım yanınca hep devlete gittim çok şükür şimdi bebeğim kucağımda doğumu da devlette yaptım aynı doktorla kalma farklı doktorlara git pıhtılaşman yoksa da ilacı içmeHayır yok gebelik öncesi iç demişti doktor kullandım ama anormal regl olmaya başldım afedersiniz ama bugün sabah uyandım lavaboya gitmek için aynı düşük yapmışım gibi tertemiz sıvı kan geliyor su gibi ve korkmaya başladım
Ayy inanamıyorum yaa nasıl olmuş öyleCanım ben iki düşük yaptım ikisinde de aynı hastaneye gittim ve doktor ihmaline bağlıyorum çünkü senin gibi ne eşimde ne de bende sorun var ilki düşük oldu dediler olabilir ilklerde oluyo neyse dedik ikincide haberim yok regl olmadım diye hastaneye gittim kan verdim hamile değilsin bi adet söktürücü veriyim dedi neyse kullandım kutunun yarısını içime şüphe düştü test yaptım hamileyim gittim bana böyle dedin hamileymişim dedim olsun bebeğin tutunmasına yararı olur dedi ilkin düşük olmuş aspirin vereyim dedi ona da tamam dedim ufak ufak kanka başladı sonrasında kovayla döküyormuşum gibi kanama oldu acile gidiyorum farklı hastaneye aspirini bıraktırıyo kanama duruyo aynı doktora gidiyorum kontrole aspirine başlatıyo kanama artıyo benim doktora güvenim ve acemiliğim doktorun iş bilmezliği yüzünden ikinci bebeğimi de kaybettim zorla düşürdü ve o hastanede kürtaj olmam için yalvardı resmen olmadım olsam belki ölürdüm bile altı ay bekledim vücudum dinlendi tekrar gebe kaldım ilişkiye vs de dikkat etmedim aman aman üç aylık olana kadar esirgedim kendimi her şeyden üç aydan sonra normal devam ettim özelden ağzım yanınca hep devlete gittim çok şükür şimdi bebeğim kucağımda doğumu da devlette yaptım aynı doktorla kalma farklı doktorlara git pıhtılaşman yoksa da ilacı içme
Biz gerekli testleri verdik elhamdülillah bi sorun olmadığını herşeyin gayet iyi olduğunu söyledilerMerhaba konunuzu okuyunca aklıma kalitesiz sperm olabileceği geldi . Esiniz bir an önce sperm testi versin
Ne demekkBu kadar güzel ve anlaşılır şekilde bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.Dediğiniz gibi tüm testlerde yapıldı pıhtılaşma olsun diğerleri olsun hepsi temiz eşimin testleride temiz. Hocaya da gittim üzerimde dua da taşıdım tekrardan gidicem bi kaç güne hocaya
Nerde yaşıyorsun bu arada ona göre bi hoca tavsiye edecemBu kadar güzel ve anlaşılır şekilde bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.Dediğiniz gibi tüm testlerde yapıldı pıhtılaşma olsun diğerleri olsun hepsi temiz eşimin testleride temiz. Hocaya da gittim üzerimde dua da taşıdım tekrardan gidicem bi kaç güne hocaya
Evet amin inşallah, Rabbim hayırlı bir şekilde güzellikle nasip etsinNe demekk
Ne kadar aynı şeyleri yaşamışız hiçbir şeyimiz olmamasına rağmen tekrarlayan kayıplar..
Allah yardımcımız olsun en hayırlı zamanda güzel haberler alalım inşallah
Hatay'da yaşıyorum önerinizi almak isterim, benimde gittiğim çok iyi bi hoca var aslında hiç şaşmadım ondan, tanıdığımız güvendiğimiz biri elhamdülillahNerde yaşıyorsun bu arada ona göre bi hoca tavsiye edecem
Yakınmışsın canım özelden yazıyorumHatay'da yaşıyorum önerinizi almak isterim, benimde gittiğim çok iyi bi hoca var aslında hiç şaşmadım ondan, tanıdığımız güvendiğimiz biri elhamdülillah
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinAyy inanamıyorum yaa nasıl olmuş öylebende korktum işte sizlerle konuşmak gerçekten iyi geliyor, içmiyorum artık o ilacı , çok şükür çok sevindim sizin için rabbim bağışlasın evladınızı
Bunların herkeste geçerli olduğunu sanmam. İlk 8 haftamda çok ağır ve tempolu bi işte çalışıyordum. Kaldırdığım ağırlığın hesabı yoktu şuan sağlıklı ilerliyor. Bi önceki gebeliğimde full yattım ona rağmen düşük gerçekleştiHamıleliği planladıktan sonra 12 hafta kalkmadan yatın . Yediklerinize dikkat edin .
İçtiğim içecegı bile önce yapay zekaya soruyorum şu haftadayım şunu yiyim mi şunu içim mi die
Amin inşallahTeşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinbende senin gibi ne araştırmalar yaptım kimlere kimlere sordum zor zamanlardan geçiyorsun ama sabret sonu güzel oluyor en azından hamile kalabiliyorsun olduğunu biliyorsun biraz dinlensin rahmin sonra tekrar dene inşallah bu sefer kucağına alırsın
Konu sahibi yorumlarda yazmış ağır iş yaptım oturmadım bile gün içinde die o yüzden yormasın kendını maksatındaBunların herkeste geçerli olduğunu sanmam. İlk 8 haftamda çok ağır ve tempolu bi işte çalışıyordum. Kaldırdığım ağırlığın hesabı yoktu şuan sağlıklı ilerliyor. Bi önceki gebeliğimde full yattım ona rağmen düşük gerçekleşti
Tsh 2,5 altında mı anti tpo baktığınıza emin misiniz genelde bakılmıyor ve kimyasallarda tiroidler çok etkili oluyor kilonuz boyunuza göre idealsd sıkıntı yok ama beslenme ve spor mutlaka ekleyin hiç bir şey yapamıyorsanız bile günlük 30 -45 dk yürüyüş yapınDahiliyeye gidip vermiştim onlarda temiz, spor yürüyüş yok hayatımda onu mutlaka yapmam lazım, 72 kiloydum 63 düştüm işte sonra gebelik derken 68 oldum şuan bu kilodayım, beslenme tarzıma dikkat etmeliyim o zaman ve dediğiniz gibi doktora gidip konuşayım
Emin değilim onlara ,Yumurta kalitesini artıran yiyecekler de öneriniz var mıTsh 2,5 altında mı anti tpo baktığınıza emin misiniz genelde bakılmıyor ve kimyasallarda tiroidler çok etkili oluyor kilonuz boyunuza göre idealsd sıkıntı yok ama beslenme ve spor mutlaka ekleyin hiç bir şey yapamıyorsanız bile günlük 30 -45 dk yürüyüş yapın
Ayrıva yumurta ve sperm kalitesi arttıran yiyecekler tüketin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?