Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

süper bir haberim var....

olayı detaylı anlatayımmm

dün akşam eşimle kavga ettik yine saçma bir nedenle yemeği neden tabağına çok koymuşum oda hepsini yemiş çok olmuş biz bunu destanlaştırıp aile faciasına çevirebilecek nitelikte bir kavga ettik. halbuki ben akşam herşeyi dört dörtlük hazırlamış sıpaya aşılama mevzusunu açmaya hazırlanıyordum. sonra hiçbirşey demeden gidip yattı saat 20 de tabi tüm hayali kırılmış ben düşüncelerle (onları çok anlatmıyım benimde pesimist hayal gücümün sınırı yok :) geceyi ettim neyse gittim yattım. o sıpa hiç birşey olmamış gibi uyur numaralarıyla sarıldı bu kez sinirli ben direk attım... sonra sabah bana bir kahvaltı hazırlamış bende baktım alttan aldıkça alıyor patlattım mevzuyu madem tedavi olmuyorsun bak bir arkadaşım aşılama yaptırmış ilaç kullanmayacaksın başına birşey gelmeyecek misafir oyuncu olacaksın hatta diye duvara konuştum. burada deli gibi yağmur yağıyor dışarı çıktım yürüyeyim diye ıslanmışımda telefon açtı ben randevu aldım 1 saat sonra tüp bebek merkezine gideceğiz diye tam ne dedi anlayamadım o perişan halimle tamam tamam gel al hemen gidelim diye atladım... hala şaşkınlığım üzerimde gidebildik. hatta ilk kan testlerini verdi. ne yoldan gideceğimizi karşımızda saatlerce izah eden bir doktor bulduk... ha bizimki hiç arıza çıkarmadı mı tabiki çıkardı sağolsun her gittiğimiz yerde bizi ezberletmese olmaz ama Allahtan doktoru beğendi onla hoş sohbet kıvamdaydı... haftaya diğer tahlilleri vereceğim eşimin sperm sonucuna göre haftaya rahim filmi çekiyoruz martta aşılamaya uygunsa aşılama yapıyoruz yoksa tüp bebek... doktor resmen büyüledi bizi bunca doktor gezdim hiç bilmediğim cevaplara ulaştım... inşallah olur yaa doktor umut vermemek adına baya baya uyardı anlattı hele de eşime varya sen ben anlayamayız onun içini bu çok farklı bir psikoloji ancak bayan olan bilir çok ağır duygusal kırılmalar olur farkedemeyiz filan uuuuuuuuuuuu valla iyi oldu benim sıpaya... benim psikolojimi düşünerek aşırı hassas davranacakmış bakalım nasıl davranacak

ay anlatayım dedim pek bir sevindirik oldum yani sonuca ulaşmış değiliz ama ne bileyim boş bir mutluluk var içimde

Edacım çok ama çok sevdimmmmmmm.inadı kırıldı seninkinin sonunda ,bı kadar çabuk olucagını tahmin etmiyodum ,maşallah subhanallah ,dualarımız kabul oldu desene :),kendı istediği için devamı gelicektir sen hiç merak etme canım,hadi hayırlı olsun inşallah,güzel bi haber oldu :) öptüm seni herşeyin hayırlısı olsun inş,

Edacim harika bi haber bu inanilmaz sevindim yaaaa

Demekki neymis cocuk gibi erkeklerin pesinden kosmicaksin, tavir yapip burunlarini sürtceksin böyle

ohhh canim baslayin sizde tedaviye, Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin her birimizede

Selam kizlar

yorgunluktan ölüyorum; haftasonu kayaga gittik heryerim mor ve hamladi
Tam 5 senedir yapmiyordum yinede fena degildim canim düse kalka

slm kızçeler nerelerdesinizz,
iyi haftalar olsun inş. bol eksiliiiii

çiğdemcim oh kayağada gidilmiş,eğlenilmiş yorunulmuş dönülmüş,,güzel sbi spor olsa gerek ama gel görki ben bi yerimi kırmaktan korkarım ,ama kayak yapanlarada özenmıyor değilim he,o kıyafetler gözlükler falan çok havalı duruyoo
bide sen hafifsin kuzum düşsen bile kütleni rahat kaldırırsın ,ben düşsem karın içinde araki bulasınn

ay ihtiyacim var oyle bol eksili haftaya

69u gördüm ya yuh demek istiyorum umarim regl siskinligi falandir o kadar harekete böyle olduysam daha bisey yemeyim ben

kayak yapmak güzel becerebilene. Daha tam manevralari falan yapamiyorum paldir küldür gidiyorum ama ögrenmek istiyorum iyice :26:

sinemcim sende kendini iyice kilolu saniyosun he 70 küsür degilmiydin? boyun vardi senin sanirim baya

---
Edaaa nerdesin bi sorum var, hibiskus çayi içen sendin dimi ?
ne ise yariyor ?

sen bu azimle öğrenirsin canım , o manevralar cok havalı duruyo ,ne güzel böyle bi şansın varken değerlendır kuzum ,
regli şişkinliği kilosudur tatlım kesin,ben seni hiç bu kılolara geldiğini görmedim cunku , şeker kız kendısın sen benım pamukum
en son 75,9 kg dım şimdi hiç sorma 8 li rakamı gördüm yine canım,gerçi bu sıra yemeden içmeden kesildim vermişim 1 kg ,1 kg daha versem 79 olucam nasipse
eda nın içtiği çayı neslihanda içiyo çiğdem , duraklamada kırıcı bi etkısı varmış çok

Son düzenleme:

oyy tatlim benim yerim senin iltifatlarini, ben bi zamanlar 77 kilolardan indim 7 li rakamlari yine gorcem diye cok korkuyorum kuzum ya bogazimada cidden dur diyemiyorum bugün, agzim surekli atistirmak istiyor

senin alman cok normal canim benim ama yinede dikkat et saglikli beslenmeye bak bol bol meyve sebze ye

kalbini ne zaman duycaksiniz minnagimizin

yaa bi yerden elime bi tanecik poset cay gecti o da edalarin ictigi caymis megersem ne ise yariyo diye merak etmistim saol canim, tadinida sevmedim cok eski

hatta şu anda da içiyorum... duraklamayı kırıyor bu birrr benim regl dönemlerim kısa sürüyordu uzatıyor artırıyor bu ikiiiiiiiiiii içine kuşburnu ve nar çiçeği koyduğum için soğuktan kırgınlıktan iyi koruyor c vitamini deposu...

Selam kizlar

yorgunluktan ölüyorum; haftasonu kayaga gittik heryerim mor ve hamladi
Tam 5 senedir yapmiyordum yinede fena degildim canim düse kalka

ayy gördüm resimlerinizi çok iyi yapmışsın... bizde geçen senemiydi neydi gittiydik saklıkente yakın buraya ben korkak tavuk yürümekten bile acizdim eh öyle yere gidince normal insanın aklına ne gelir bilmem de bizim aklımıza sucuk ekmek geldi üşenip kaymayan biz hiç üşenmeden arabadan mangalı getirdik gelirken 3-5 yerde durup malzeme aldık

ama ne yalan diyim hiç bir yerim morarmadı karnım acaip doydu gelirken yine 2 yerde durup soda molaları verdik... işte kar macerası budur arkadaş

teşekkür ederim tatlım valla hala şok içerisindeyim... daha testini vermedi ama kan testini verdi bugünde ben aç karnına testlerimi verdim... ne tavır takınıcam bende bilmiyorum ama kendi istediklerini yapıyoruz onun için akışına bırakıcaz inşallah zaten doktor acele etme görevini başarıyla yapıyor :)))

inşallah güzelim her duamda varsınız hayırlısıyla hepimiz bebiş sahibi oluruz inşallah...

sağol birtanem bende tahmin etmezdim sanırım aşılama mevzusu ilgisini çekti tedavi olmayacaksın ilaç kullanmayacaksın filan diyince araştırmış bakmış bende apar topar gittim zaten... inşallah hayırlısı olur güzelim ne umutluyum ne umutsuz ama sanırım mutluyum...

hey masallah baya yararliymis ama ben hic sevmedim tadini cok e$ki geldi bana
zaten bir daha bulabilcegimi sanmiyorum, kaldigimiz odadan hacilamistim denemek için

hahahahahahahahah alemsiniz yaaa sucuk ekmek le kayagin ne alakasi var nasil bagdastirdiniz anlamadim ki canim benim

ohh helal olsun doktora acele ettirsin öyle sizi
Allah razi olsun canim sizde benim dualarimdasiniz her daim Rabbim nasip eder insallah hepimizede..

Nesliiiii gelsene kiz ben haftaya persembe rahim filmi çekincem yalniz birakma beni sende randevu al

çok alakalı tatlım arabadan inip kayak ekipmanlarıyla gideceğimiz yeri gösterdi eşim baktım uzun uzun yaw dedim ben şurda 2 adım atmaya erindim boşver ya dedim sonrası daha komik hem midem kazınıyor düşer bayılırım filan dalarız onun eğitimine (ki ben bilmiyordum hocayla gönderiyorlar :)) yemeğimizi yemek için gittik mangalı filan erinmeden getirdik karnımız doyunca bana ağırlık çöktü ay hava karanlıklaşıyor hevesim yok falan filan oturdum arka koltuğa ayaklarımı uzattım sindirim sistemime dua ettim durdum :))))))))))

evet ekşi canımcım... ben 2 tutam nar çiçeği 1 tutam yeşil çay ben ekşi seviyorum 3 adet kuşburnu ekliyorum birde koca dal tarçın atınca tatlı mayhoş birşey oluyor hoşuma gidiyor benim...

eğer eşimin spermleri uygunsa aşılama için rahim filmi çekecek doktorum en iyi zamanlama adetin hemen bitimiymiş. başladı gibi haftaya bende çektirebilirim. inşallah uygundur da çektirir hemen aşılamaya geçeriz... eh yakın olmasakta yanlız değilsin ben senleyim... hadi nesli sende gel korkma bu filmden ben karar verdim gibi anesteziden daha bir korkuyorum ne oluyor ne bitiyor göreyim... ayrıntılı anlatırım

alemsiniz valla kayaga gidip mangal yiyip gelen türünün tek örneklerisiniz sanirim
ne güzel bi hatira olmus ama

afiyet olsun canim sana, kupami bile bitiremedim yesil cayimin gözünü sevem ben

benimkilerde bugün basladi aynen adet bitimi dönem uygunmus canim. Al randevunu sende çektir valla yakin olmasakta ayni seyleri yasiyor olusumuz destekliyor. Yakinimizdakilerle konusamiyoruz bunlari bide

Bende anestezi istemicem sanirim, hem jinekolojik muayene gibiymis ne gerek var

hadi bakalim kim önce geçerse anlatsin burda

77 lerdenmi indin yok canım inanmam :) ben o dönemine hiç rastlamadım ozaman ,bildim bileli 68 -67 arası dönüyosun canım ,maşallah ozaman aman diyim görme sakın 7 li rakamı bi daha

bende olsam kesin sizin gibi yapardım ,bende aman bi yerim acır falan diye korkak adımlarla yürürüm hep karda ,
güzel bi keyıf olmuştur ama ımmm ağzım sulandı yaww
aferin eşine vallahi demekki adamcağız istiyo ama meşakatli yollardan geçiçeği için korkuyomuş,aman edacım sakın taviz verme ,aynı kararlılıkta devam ,sakın doktora gıdıyo dıye ,yağlayıp ballama adamı :9 sonrası malum

rahim filmi çektirmeye karar verme döneminiz hep bi arada olucak desenıze ,regli tarıhlerınız aynı zamanda olucak,hadi bakalım hayırlı haberler verin bize allahın izniyle inş..

günaydın kızlar ,istanbul da donuyoruzz ,

sanırım içimde limon ağacı çıkıcak ,portakal gib soyup soyup yiyorum ,
2 gündür canım şu limonlu buz parmak dondurmadan istiyor,dün akşam aramadığımız yer kalmadı sonunda kuzenim bi yerde görmüş te bana söyledi koştuk gittik almaya , baktım algida dolabı camına yapıştım anam tek başına duran bi sarı paket amam o mu değilmi diye tereddütle baktım durakladım ,sonra bi çevirdimm buz parmak hemen bi çırpıta aldım elime bağrıma bastım eşim yanımda ,annem arabanın içinde koptular gülmekten ,ben o karton kutudakı tüm buz parmakları aldım ,bakkal amcayada tembihledim hep getirin bunlardan diye ,adamcağı zdaimi müşterim olucaksın yani 9 ay dedi :):) inş. dedim,
şimdi dolapta duruyolarr ,öyle içim rahatki ordalar ve ben her istediğimde yiyebileceğim,dün 2 tane yedim nefes almadan ,e malum bugun üşütmüşüm midemi ,ama olsun o nasıl bi aşermekti anlatamam

çiğdemcim sormuşsun yanıtlamayı unutmuşum bu cumartesi anneannesi babası ve annesi kalp atışlarını duyucak allah nasip ederse inş.

neslihanım,esram ,gül nihal abla ,özlem ,naz( özellikle nerede bu kızçe) nerelerdesinizzz

günaydın hepinize

bi kaç gündür giremdim,biraz canım sıkkındı,benim malum kırmızılar geldi,bu ay hem sinemin etkisi hemde kk da hamilelik belirtilerini çok okumam neticesinde farkında olmadan baya bi kaptırmışım kendimi,regl ağrısı çektiğim halde belki buda belirtidir diye içim içimi kemirdi ve sonuç her zamanki gibi hüsran

neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcaz

geçmişide bi çırpıda okudum,alıntı yapamadım

edacımmm yazdıklarını okuyunca gözlerim fal taşı gibi açıldıçok ama çok sevindim,bu sizin için süper bi gelişme,inş.herşey çok yolunda giderde minik bi sürprizle karşılaşırsınız

çiğdemimmm resimlere çok özendim valla,ohh tadınıda çıkarmışsın sefan olsuncanımcım benim reglim bitsin doktora öyle gidicem,sanırım haftaya pazartesi olur,hadi bakalım bende peşinden geliyorum,belki rahim filminden sonra şıp diyehamiş kalırsın

sinemimm kuzucum sen öyle ekşili şeyler yediğine göre kesin kız geliyo,ne demişler ye ekşiyi çıkar ayşeyi
ay kalp atışlarını duymakta ne kaa heyacanlı olur kimbilir

esraaa sen nerelerdesin kuzummmm:26::26:

tatlışım moral bozmak yok ,reglin bitsin sende anında rahim filmini çektiriyosun ertelemek yok he ona göreee
burası bidahakı ay güzel haberlerle dolup taşıcak ona göree

çiğdemin resimleri nerde yaw albümdemi yoksa face denmı bakıyosunuzz

selam mılletttt
maşallah allah muhabbetınızı arttırsın
bende gıremedım 1-2 gundur hem bı hayat yorgunlugu var üstümde hemde bu aralar uyuzum biraz:)

neyse neslicann o kırmızılar bu yıl gelmeyecek bir ayy, bu yıl olacak ya hıssedıyorum rahat ol bilmiyorum ben bu süreçte neler yaşıycam ama olsun herzaman umutlu olmak lazım,bide beyni rahat bırakmak..
çiğdemcım kayak mayak iyisin valla kara kışın hakkını veriyosun:)ama dikkat etmek lazım o buz zemınde düşmenın ne pis bişey oldugunu cok ıyı biliyorum omurgamı kırdım sandıydım bi kere,
oyuzden buz olmasın kar olsun bol bol daha güvenli:)
snowboard daha zevklı yaw:)
edacım şu herifi dize getirdin ya helal olsun diyorum darısı benım başıma,konularımız biraz farklı gerçi ama,bi kadının bi erkege lafını geçirtmesını görünce acaip sevınıyorum,demekkı hala umut var:)haydi bakalım hayırlsıı diyelım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…