Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

kuzu bende öyle anladım zaten

hımm yakından tanıyanlar tabi daha iyi ayırt eder,ee kocanın ikizide evlimi,varmı eltin:26::26:ayy pek ilgimi çekti nedense

merhaba eda teyzem,merhaba neslihan teyzeciğim,merhaba çiğdem teyzem benim,en büyük teyzem esra teyzemm ,
ben sizi tanımıyorum görmedim ama hissediyorum ,annemin can arkadaşları olduğunuzu biliyorum ,ben anneme uğur getirdim şans getirdim ,sizede getiriceğimi düşünüyorum , topiğinizin ilk bebişiyim nede olsa eğer paçumu dama atmıcaksanız ,bende sizlerden can kardeşlerimin olması için dualar edicem,hepinizi şimdiden çok sevdim canım teyzelerimm

kuzu bende öyle anladım zaten

hımm yakından tanıyanlar tabi daha iyi ayırt eder,ee kocanın ikizide evlimi,varmı eltin:26::26:ayy pek ilgimi çekti nedense

eltim var var olmazmı başa bela ,kıskancın teki,pek aram yok eltımle benımle ,önemli günler dışında görüşmem pek,aynı apartmanda oldugumuz halde :)

sinemim canimsin ya bebisi kucaginiza alinda sizde gidersiniz insallah, simdi riskli Allah korusun

umarim isim konusunda uzlasirsiniz, dünyanin en saçma kavgasi su isim davasi valla !
Kardesimin ismi yuzunden az cekmemisti annecigim kocasindan ve kv kpden...

Neslim kirmizi karti yedik artik ilerki maçlara bakalim kuzum ben inaniyorum ve hepimizin tedavisininde bi araya gelmesinden cok mutluyum destek olcaz birbirimize insallah

Ada ismi harika bayiliyorum 3 harfli isimlere yaa

Esra ne diyecegimi bilemiyorum tüylerim diken diken oldu inanki ya keske aldirmasaymis o ilk evladini cok üzüldüm ona

Rabbim hayirli zamanda versin her zaman diye dua ediyorum, bir kere daha anladim hayirli zamanin kiymetini...
Sözlesmeyi imzalasaydi kizcagiz yine kisir döngü yapcakti belkide
Hayirlisi olmus olmasina sevindim

Edaaaa keske benimde ikizlerim olsaaaaaa :)))
öyle çok isterdim ki ikizlerimin olmasini saglikli sihhatli

sinir olma kocana azcik alttan al, yasadiklari buyuk basari onun icin simdilik sindiremiyordur hâlâ

edaaaaaa naparsınnn 3 tane olursaaa vik vik civciv gibi susmazlar.
bikere yemek haznesı 2 tane:)3 rakamını anmamak lazım:)aman aman

hahahahah yemek haznesine ne güldüm
ikiz süper olurdu tam kivami

eltim var var olmazmı başa bela ,kıskancın teki,pek aram yok eltımle benımle ,önemli günler dışında görüşmem pek,aynı apartmanda oldugumuz halde :)

teyzen seni yesin yesin, Rabbim önce sana saglik sihhat versin, sonrada bize senin için kardesler versin nedense hep prenses diyesim geliyor sinem ya, acaba kiz mi

Bu arada benimde kayinvalidem ikiz. Cift yumurta ve ikizi erkek.
Kendi cocuklarina olmamis bize denk gelir mi acaba, hani kusak atlarmis ya
Allahim ne harika bisey olurdu ikizler

Son düzenleme:
aa ikizmi kayınvalıden evet kuşak atlarmış ayy inş. olur hem sende çok istiyosun ikiz olsun diye ,allah gönlüne göre versin inş. bitanemm
bakalım teyzesi bize nasıl bi sürpiz yapıcak ,kendini gösterıcekmı yoksa bıraz daha bekleyınmı dıcek ,herkes kız içimden geçiyo diyo ama bakalım ,kuzum sağlıklı sıhhatlı dogsunda annesıde teyzelerıde bağrına basarlar nede olsaa

edaaaaaa naparsınnn 3 tane olursaaa vik vik civciv gibi susmazlar.
bikere yemek haznesı 2 tane:)3 rakamını anmamak lazım:)aman aman

aman ne bileyim kuzum bir çırpıda 3 tane benim kulağıma şimdilik hoş geliyorda olursa hoş gelmeyeceğine eminim dediğin gibi vik vik ağlayan yumurcaklar köpek yavrusu gibi birsürü hemde

gerçekten acı bir durum olmuş... rabbim hayırlısını hayırlısıyla verir inşallah... ne yaşarsan o zor demekki neymiş önemli olan başa gelmesiymiş... inşallah güzel günler hepimizi birden bekliyordur...

doktor konuşurken yaş ta önemli bir faktör bizde zorlanabiliyoruz bir yerde filan dedi ben hemen atladım bende 32 olacağım martta gitti ne kaldı ki geriye dedim adam ben o cümleyi 40 yaşında hamile kalmak isteyen bayanlar için kullandım dedi

acelecimiyiz geciktik te kendimizi mi avutuyoruz anlamıyorum. 40 yaşında doğuran çok kişi tanıyorum.. hatta bir tanıdık 38 inde evlendi en sonuncuyu 42 demi ne doğurdu toplamda 3 erkek annesi tabi face deki herkes nerdeyse yaşıtım gün geçmiyorki bir doğum haberi gelmesin 2. 3. hatta :) ekran doğum günü resimlerinden yok ilk okul karnesi haberlerinden mutlu aile tablolarından geçilmiyor yoksa direk özeneceğim biri yok ama düşününce onlardan etkileniyorum sanırsam ben... sende birşeylerden etkileniyorsundur kuzum durduk yere gelmiyor o duygusal krizler...

tıp fakültesi vardır aslında orda küçükte olsa belki tüp bebek konusunda bir yerde yok ise onlar daha çok uzmanlaşmıştır

yada hastanelerde geçmişi yada ilgili yazılar filan araştır tatlım belki uzman birine denk gelirsin... ankaraya gidip gelmek zor çünkü eşin neyse de seni sık sık testler tahliller ve yumurta sayımları bekliyor... :18:

edaa,sinem yav sizin kocalar ikizmii

nasıl bi duygu,yani tek yumurtamı çift yumurtamı,çok benziyolarmı,hep merak etmişimdir

evet güzelim ikiz bizimkilerde çift yumurta 1 erkek 1 kız üstelik 7 aylık... annesine göre 7 aylığın nedeni eşim :)))))))))))

bana göre de sanırım tüm huylar özellikler ortaya konmuş birazını eltim almış birazını eşim hiç aynı şeyleri yarı yarıya paylaşmamışlar :))))))))))))))

görünüş olarakta alakaları yok, davranışları da ayrı

ama ama ağlarım ben

bugün zaten her şeye ağlayasım var,pek bi duygusalım,inş.kuzumuz sağlıkla sıhhetle gelsinde teyzeleri nasıl sevicek bak onu

hımm hem baş belası hemde aynı apartmanda,allah kolaylık versin kuzum,en iyisi mesafeli olmak

çiğdemim topiğin isminimi değiştirsek

bebiş isteyen ama aynı zamanda zayıflamaya uğraşan anne adayları

benimde içimden kız geçiyo valla ,bide dedinde ya canım tatlı istemiyo hep ekşili şeyler istiyo diye,istatistiklerde kız olma ihtimali yönünde canımm
aman ne bileyim kuzum bir çırpıda 3 tane benim kulağıma şimdilik hoş geliyorda olursa hoş gelmeyeceğine eminim dediğin gibi vik vik ağlayan yumurcaklar köpek yavrusu gibi birsürü hemde

ay ben biliyorum bu duyguyu,amcamın kızının ilk çocuğu 1 yaşında iken bu korunmalarına rağmen ikizlere hamile kaldı,şimdi üçüz gibiler,ama yok böyle bişey yaaher biri bi taraftan çıkıyo,gittikleri yeri talan ediyolar,bide eşi memur doğu görevindeler,garibim bir deri bir kemik kalmış,peşlerinde koşmaktan

oyyyyyyyyyyyyy kuzu yerim ben seni emin ol bizde sana can kardeşler getirmek için uğraşıyoruz... hepisi de kız olursa kadınlar kulubunde buluşup revolution 2 topiği açıyorlarmış :)))))))))))))

bu arada kimin bebeğiydi bilmiyorum ama rüyamda kız bebek gördüm mükemmel birşeydi bembeyaz ay parçası gibi beyazlara da sarılmış sinem yoksa senin bıcırığı mı gördüm acep yada bilinçaltım bir ara bebek göstere göstere bir hal olmuştu sonuç çıkmadı şimdi yine girişimlere başladı

hahaha sendemi brütüs

bakalım hayırlısı annemde aynı rüyayı görmüş ,ap akç abi kızın oluyodu dıyo ,ama hamıle degıldım ozaman gördüğünde.

neslihancım reglinin etkisi bunlar ,bende hep ağlamaklı oluyodum öyle zamanlardaa

çok umutlu mutluyum içimde huzur dolu ,herşey güzel olucak inanıyorum buna ,sizde kızlar inanın birbirimize enerjimiz geçsinki güç kuvvet alalım

evet ada ismi çok güzel...

bizde kaç kez isim bulduk teeeeeeeeeeeeee bekarkenden başladı eşim herhalde son 1 yıldır umudu kalmadı ki artık bulmuyor bizim hali hazırda isimlerimiz var favorimiz doruk erkek olursa sonra eylül ece eren... hatta biz onların face ini bile evlenmeden açtık doruk eren ve eylül ece olaraktan vay arkadaş biz vaktiyle baya bir istemişiz çocuğu ne olmuşta bu kadar ertelemişiz hayret...

ah ahhhhhh gözüm korksada bende ikizi çok istiyorum düşünsene bir çırpıda evde 2 bücürük aman araya sene koy aman birbirini kıskanmasın biraz bekle derdi yok... sanki biri garantiledim de 2 nin 3ün peşindeyim noluyor bana yahu

kızlarr şimdi kağıt kesiyodum bı anda işaret parmağımla tuttgumyerde kırılı verdi çıt diye,hayırdır inş. çok takarım böyle şeylere ben yaw,

sağlıklı beslenen anne adayları da olabilir kilo verme konusunda topik olarak pek bir başarı sağlayamadık dukancılar hariç :))))

bizde teyzemin kızına 1 oğlu vardı birde kız olsun diye bastırdık illa doğur bakarız diye doğurdu yine erkek oldu... araları da yakın bir eve girmeden önceleri var birde çıktıktan sonraları yok böyle birşey... birde zeki sıpaların eşya saklama huyu var istediğin yeri ara anca geri kendisi buluyor

peşlerinde koşarak zayıflama yöntemi pek hoş geldi kulağıma :)))))))))) kızlar hadi birde bu yöntemi deneyelim topikçe

kızlarr şimdi kağıt kesiyodum bı anda işaret parmağımla tuttgumyerde kırılı verdi çıt diye,hayırdır inş. çok takarım böyle şeylere ben yaw,

kızzz makastan ne olur ki ben hiç duymadım...... onda birşey yok tatlım gönlünü ferah tut...

Alinti yapamadim yav cok uzun sürüyor

Nesli ne güldüm varya topigin ismini mi degistirek diyince gerçekten güzel fikir olurdu "zayiflamaya calisan sisko anne aday adaylari"

Edacim ikizler süper olurdu bencede, aralarinda zaman maman birakmaya gerek kalmadan iki bicirik
Annemi ne zaman sinirlendirsem "Allah ikiz ikiz versin senin gibi" der hep bedduasi tutsa bari

Sinemcim inanma kuzum batil inanclara, icinden bi oku ustune üfür geçsin bunaltini alir

okudum üfledim rahatladım , batıl inancım yoktur aslında,ama vesveseli davranıyorum bu sıra herşeyee

aman canım kalsınn
bi volkan yeter bu cihana,ıkıncısını kaldıramaz kımse:)

tezesının kuzusu:)
sen hıc yalnızlık cekme sana kuzen doguracaz hepımız hatta böyle burda hergün dönen sohbet siz olacaksınız..
aman yemediniz,aman öksürdünüz,aman atesşledxnınz yürüdünüz agladınız vs. vs... derdınız hiçç bitmeyecek teyzecım yaa:)
sen uslu edeplı olda bari bizimkileri hizaya sok:)
sevıyorum sizi,anan sana emanet,bacımı üzme:)

yaw ıkız kımıne göre keyıflı gibi ama ne bılım ben korkarım ya zaten daha yenı yenı ısınıyorum bu fikre,ikiz falan olsa heralde bını anama bırımıkaynanama atarım ben yan gelır yatarım:)
cocuk fıkrı hala tuhaf gelıyo aslında ama neyse kısmet:)

çiğdemcan düşünsene tam uyutuyosun biri baslıyo aglamaya haydeee ötekıde uyanır
o aglar buda aglar,o yemez buda yemez,o ona püskürtür bu buna:)
kucagına aldıgında çift kol kas yaparsın,
bide konu ıkızken hep merak etmısımdır aynı andamı emzırıyo acaba anneler,bi memede biri digerınde biri,yoksa sıraylamıdır?
ama buyuduklerınde bi taşla 2 kuş ıyı olur yaww
allah ısteyene istedigini versin
gönlünüze göre versın ınsallah
kızz senın kcocugunda pek bi güzel olur he maşallahhh anası gibi

okudum üfledim rahatladım , batıl inancım yoktur aslında,ama vesveseli davranıyorum bu sıra herşeyee

çok normal canim korkularin var falan. Ama o korkularin senide yenmesine izin verme herseyin basi dua, Rabbim rahatlatsin hep içini

hahahah evet bak o yönden zorlanir insan kesin
yani birini doyurcaksin biri acikicak, yada biri uyuyup biri uyancak olan sana olcak ozaman baya bi süre evde kafayi yersin onlari büyütene kadar Ne diyim evladi veren Allah sabrini, gücünü, kuvvetinide versin insallah

Ya heralde sirayla emziriyorlardir nasil tutsun ki ikisini birden
benimde merak ettigim sütü yetiyor mu acaba ikisine birden heralde ek mamaya cabuk geciyorlardir

esram tesekkür ederim anasindanda babasindan da alsin birazcik sipamiz, cok merak ediyorum ikimizin yaratacagi karisim nasil bisey olcak

sanki seninki cirkin olcak he anasi gibim boylu poslu olsun citi piti narin olsun sari sac yesil göz olsun
siparisimiz tamamdir evrene gönderelim mesaji

En önemlisi TEZ ZAMANDA SAGLIKLI olsun hepimizinkide

günaydın kızlarrrr

nasılsınız,,istanbul yağmurlu ,bayılıyorum yağmurlu havaya yaww ,içimi rahatlatıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…