Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

çift kol kası haaa çok güldüm...

tek kol kasına hayırrrrr ikiz sıpalara evettttt

bana da tuhaf geliyor bak yakıyorsun rahatlığını diyor içimden bir ses ama bu ara hep beraber bir gaza geldikki duyamıyorum eskisi kadar... annem bebiş olursa oraya yerleşirim dedi bende ikiz olursa anama kalmıyor en iyisi üçüz hepimize birer tane diyorum mustafa da he paket yaparsın işe de götürürüm artık diyor

günaydın kızlarrrr

nasılsınız,,istanbul yağmurlu ,bayılıyorum yağmurlu havaya yaww ,içimi rahatlatıyooo

günaydın annelerin en güzeli... nasıl kahve çekirdeğin ???

burası da gök gürültüsü rüzgar yağmur sesleriyle uyandırdı şimdi de hava açtı antalya işte soğusa şaşarım :) bende seviyorum yağmurlu havaları...

ayağımın ağrısından doktorun verdiği ağrı kesici ve kas gevşeticileri aldım hala üstüne basamıyorum bu seferde tam başlayacak olan reglim uçtu gitti bugün atmayacağım ilaç inşallah geri gelir

iyiyiz teyzesi ,yine mide bulantılarım tavan yapmış durumda ,allahtan 1 saat az çalışma hakkım varmış,onu değerlendircem

şu 1 ay geçse rahat edicem inş.
ben eylül doğumlu oldugum için yağmur çamura bayılıyorum
antalya tam yaşanıcak şehir eda çok şanslısın ,gerçi gelen turistlerden kocamı çok kıskanırdım o ayrı konu

senin ayagın ane oldu hiç sölemedin bişey , hayırdır inş.

sinemciğim hayırlı olsun canım ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. kalp atışlarını duyduğunuzda herşey daha farklı olacak sizin için ben oğluşun kalp atışlarını ilk duyduğumda mest olmuştum . ben buralardayım canım oğlum hastaydı bu aralar onunla ilgileniyorum . kış bitse yada güzel bir kar yağsada mikroplar kırılsa her yerde hastalık var . bende diyete tam gaz başladım artık doğum kilolarından kurtulmanın zamanı geldi .

kuzum hoşgeldinn ,
amin teyzesi inş. duyucaz bu hafta ,çok heycanlıyım
kızlar da tam gaz bu hafta dıyete başladılar sende katıl canım buraya kopma bizlerdenn ,özletme kendini yahu

oğluşuna çok geçmiş olsun canım ,minnak yüzü solmuştur kuzucuğun ,allah şifa versin canım, kar yağsa mikrop falan kalmıcakta yağmıyo bi türlü,bide bu hastalık hep küçük çocukları bebeklere bulaşıyor duydugum hep bu şekilde çunkü,inşallah çabuk toparlar nazcım
en son sanırım 78 dın dıymı yoksa 68 mıydı unuttum ,kurtulursun kilo dediğin nedirki ,istikrarlı spor dıyet sen bu işi halledersin tatlım

nesliş benim canımda hep ekşi tuzlu şeyler istiyordu . hatta tatlıdan çok tiksinmiştim hamileyken bende kız olacak diye çok kaptırmıştım hep kız isimleri arıyorduk. eşim bir gün boşuna kız ismi arıyorsunuz erkek olacak benim içime doğuyor . öyle olursa ismini ben koyucam kimse karışmayacak dedi . ve o kadar eksi tuzlulara rağmen oğluşum geldi . ismine zaten evlenmeden önce karar vermiştik efe olacak diye eşim babasının isminide koymak istedi hiç karışmadım . MUSTAFA EFE oldu oğluşun adı

diğer gruba mı yazdıydım acaba ayağıma birşeyler oldu pazar üstüne basamadım sabah ağrıyla uyandım zaten aman geçer dedim arada oluyor senede 1 filan hep bu zamanlar... neyse baktım geçmedi pazt. doktora gittim film çekildi filan kemiklerimde şekil bozukluğu çıktı sağ ayak bileğimde de kireçlenme bundan 4-5 sene önce merdivenlerden düşüp burkmuştum ama baya ağırdı 2 hafta basmayacaksın demişlerdi pek dinlemediydim meğerse o zaman olan olmuşmuş bu arada yapması da ondanmış farketmemiş ters bir hareket etmişsindir bu hiç geçmez böyle arada nükseder dedi bende 4-5 sene önce göstermidiğim özeni gösterip hiç basmıyorum üstüne yanlız regli filan unutmuşum onun acısıyla verdikleri kas gevşetici ağrı kesici ne varsa aldım reglim bıcak gibi kesildi

bende mart doğumluyum aynen yağmuru çamuru severim bende... evet burası kışın baharda hep cennet yazında kelimenin tam anlamıyla cehennem

yok eşimin işi turizmle değil Allahtan erkeklerin içinde genelde sanayide ama onun dışında her yer turist hani ilk geldiğimde bunlar nasıl insan diyordum ben bile baktığımda hayran kalıyordum ama gözüm alıştı konuşunca batıyorlar zeki olanı pek az onlarda seni nasıl soysam derdinde o yüzden eşim biraz tırsar durumda... demekki bana kadar ağzı yeterince yanmış beni üfleyerek yiyor

ilk geldiğimde kocama diyordum bunca insan güzeli varken taaaaa bilmem kaç kilometreden beni buldun getirdin ya pes artık diyordum ... hatta benim akrabalar bazen takılıyor ona abi gelelim de bizi gezdir diye ben hemen lafa giriyorum olummmm onca rus azeri...vs dururken gelip beni aldıysa hemde kaç seneden sonra bu adamdan ümidi kesin siz diyorum

işin şakası bunlar Allah gözüne kimseyi göstermesin... her evli adamın derdi karısıyla mutlu olmak olsun inşallah...

nazcım bende çok ekşi tuzlu yiyorum yaw ,herkes kız olur kesin diyor, allah hayırlısını nasip etsin ama eşimde bende erkek istiyoruz ,isim konusundada anlaşamıyoruz napıcaz bilmiyorum ,resmen inatlaşıyo benımle ,benım dedıgım ismin olmasını kabullenemıycek sanırım ,nasıl çözücem bilmiyorum bu sorunu

geçmiş olsun canım ,bende de minüsküs var bi tuttumu agrısı geçmiyo ,tahmin edebiliyorum hissettiğin ağrıyı,ama tüh reglini bu kadar etkılıyormu yaww ilaçlar

ay ben antalyada yaşayamazdım herhalde benımkı sürekli dısarda calısıyo cunku,sen şanslısın erkeklerle çalışıyosa :)
amin amin allah yuvalarındakı huzuru hiç eksik etmesin yoksa dışarı kaçarlar mazallah :)

sinemciğim tam anlamıyla diyete iki hafta önce 80,6 kg ile başladım şuanda 77.2 kiloyum canım . bu sefer kendimi çok azimli görüyorum gidecek İNŞALLAH kilolar. miğde bulantılarında 3.ayın sonunda bitecek cabım İNŞALLAH canım. benimde çok miğde bulantılarım oluyordu ama hiç çıkarmadım çok şükür hep korkarda otobüse ,metrobüse binmeye ya kusarsam diye . bide halsizlik olurdu aynı anda oturur ağlardım

istikrarlısın canım bu sefer devamı gelir ozaman ,bak edacıkta harıka kılo verdı vallahı,
benimde ağlamalarım çoğaldı ,ama benım kötü tarafı çıkarıyorum çok fazla öyle berbat bi hissi normaldede hiç yapamıcağım bişeydir zaten ,allah bugünleri hayırlısıyla geçirsin inş.,bazılarının 9 ay sürebiliyomuş mide bulantısı ,şaka yapıyolar sanırım :)

benim 3. ayın sonunda geçmişti bulantılar ama 9.aya kadar olanlarda var canım . ben hep eşime ayak bağı oldum benim yüzümden biryere gidemiyor diye ağlardım ne salakmışım benim çocuğum oldu kadar onunda çocuğu İNŞALLAH seninde uzun sürmez canım hayırlısıyla atlatırsın bugünleride .

demek insan o an herşeyi kafaya takabiliyo ,ne saçmalıklara ağlıyorum bende bi bilsen

inş. benimde senin gibi olur canım 3,ayın sonunda biter bu bulantılar ,çok fena bi durum ,engel olamamak elının kolunun bağlı olması :)

canım sen sezeryanlamı dünyaya getirdin efe yi

ben normal doğum yaptım canım . 14 saat bekledim doğum yapmak için benim oğluş aceleci davrandı biraz 37+5 haftalıkken doğdu . benim önce suyum geldi hiç sancım yoktu açılma olmayınca suni sancı verdiler ama herşey doğum olana kadar doğum olupta bebeğini görünce hiç bir şey kalmıyor . ALLAH nasip ederde 2. olursa kesinlikle yine normal doğum isterim bir aksilik yoksa

nazcım allah yardım etmiş sana,suni sancı çok ağır birşeymiş doktorların başvurdu en kısa yol sanırım ,ben allah nasip ederse normal istiyorum ama hastaneye gıttıgımde suni sancı vericez derlerse kabul etmicem kendi sancımı beklicem,su kalmadı v.s dıye dıretırlersede sezeryana alın ozaman dicem ,suni sancıdan korktum cok ben ,
o an dogarken yaşadıgın hissi düşünemiyorum şuan hem heycanlı hem keyıflı allahım nasıl bir mucize değilmi,
peki doğum anın ne kadar sürdü ,merakımdan soru yağmuruna tuttum seni farkındayım

suni sancı okadarda korkulacak bişey değil canım . İNŞALLAH kendi sancılarınla gidersin hastahaneye canım . benim sabah 05:30 gibi suyum geldi hemen eşimi uyandırdım ve ben duşa girdim güzel bir duş aldım. sonra bir çıktım eşim hala uyuyor ne yapıyorsun sen ya dedim ya ciddimisin sen dedi evet hadi kalk dedim fırladı yataktan . saat 6 gibi hastahanede olduk hemen doğum haneye çıkardılar orda çatı muayenesi yaptılar açılma 2cm sadece hemen yatışımız yapıldı odaya geçtik bekledik 2 saat sonra tekrar doğumhane tekrar çatı muayenesi açılma hala 2cm hiç sancı yok . kendi kendine açılma olmayacak dedi hemşire odaya geçtik suni sancı bağladılar hemen . her iki saatte bir gelip kontrol ediyorlar. sancıyı yavaş yavaş verdiler yorulmayayım diye sonra saat 18:00 da tamamen doğum haneye götürdüler orda sancılar sıklaşmaya başladı nst ye bağladılar sancıları ölçmek için çocuk aşağıya indikçe bir ıkınma hissi geliyor zaten en son açılma 8cmm olunca çatala aldılar beni çatala geçtiğimde saat 19:55 ti oğlumu kucağıma aldığımda 20:08 olmuştu toplamda doğum anı 13 dk sürdü . alttan kesi attılar onların dikilmesi falan derken 20:45 te odadaydım .

annem kardeşime doğum yapıcagı zaman suni sancı vermişler çok sancı çektim falan demişti bi kere,
peki çatı muayenesi sıkıntılı bi durummu ,doğum kısa sürmüş ama o kesiyi iyi dikebildilermi, bide kaç gün sonra toparlandın

canım benım e suyun geldiğinde banyoda o sıcak suyla doğumun ya başlasaydı ne yapardın sonra ,allahım korumuş ,
eşler bu konuda pek rahatlar herşey yapılır halledilir durumundalar

işte benim en çok sevmediğim şeydi çatı muayenesi . eğer jinekolojik muayene sevmiyorsan kötü ebeler parmaklayıp bakıyorlar ama kendini sıkmazsan hiç korkulacak bişey değil . zaten ben doğum hızlansın ve kolaylaşsın diye özellikle duş aldım hastahane hemen evin bir üst sokağında olduğu sıkıntı yoktu. eşimde hiç heyecan bile yoktu taki ebe çıkıp doğum başlıyor diyene kadar kimseye görünmeden ağlamış bir köşede doğum anı çok güzel çok muhteşem bir şey doktorum çok şükür kesiyi iyi dikmiş canım ben hemen ertesi gün ayaklandım . ama ne yazıkki hemeroid oldum ve sağolsun sağlık ocağındaki doktor ılık suya otur rahatlarsın dediği için ılık suya atordum bir kaç gün onun neticesinde dikişlerim iltihaplandı 1-hafta 10 gün kadar çok sıkıntı çektim oturamadım bile doğru düzgün oğluşta sağolsun hep emmek istedi meğer sütüm azmış oğluşa yetmiyormuş popomun üstüne oturmak işkence gibiydi

oyy güzel annecik seni ,sıkıntı çektirmiş doktor desene
hemeroid benım de var kabız olduğum için sanırım ,hım bende korktum hanı hastane uzaktır falan dıye düşündüm bian niyeyse

ay kocişinede duygulanmıştır tabı hem acı çektiğini düşündükçe hem bebişinizi kucagınzıa alıcagını düşündükçe ,of allahım nasıl güzel i duygudur yarabbim ,allahım hayırlısıyla dogurmamı nasip etsin ,daha uzun zaman var bitmicek hiç diye düşünüyorum ,bıan önce kavusmak ıstıyorum nasipse

doktor çok önemli gerçekten benım gıttıgım doktorda ılgılı alakalı ve normal dogumdan yana biri şartlar neyi gösterırı bılmıyorum ama içim ısındı bu doktora normal derse normal sezeryan derse sezeryana gırerım ama en ıyısı normal doğum ,allah güç kuvvet versin inş.

nazlıcım hoşgeldın tatlımmm
valla dogum mevzularını gözümü pörtletip okudum:)
anne olmak hakkaten zor iş,ilk rahme düştügü andan itibaren başlıyo
nasıl oldu oğluşun?
avcılardamı yaptın dogumunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…