edacım kocanı en iyi sen tanıyosun ama bana göre bugüne kadar sabrederek zaten iyi yolu denemişsin senin nekadr üzüldüğünü biz burdan hisediyosak bu adam senin her anını görüyooo çoktan yola gelmesi lazımdı eğer ters tepmiyceni düşünürsen blöf yap ya gelip elindne geleni yapıcaksın doktor tamam artık gerisi allahın taksidiri elimizdene geleni yaptık diyene kadar yada benim üzülmeme yıpranmama razı oılan adamla ömür geçiremem dee korkuyu verr
Allah yardımcın olsun şunu biliyorumkii bekara koca boşamak kolay gelir biz nedesekte seniin yaşadıkalrını yaşamadan anlayamayız hatta biz söz var çok hoşuma gitmişti duyduğumda bu habire milleti kınayan çok bilmişler denmelik
KİMSE SINANMADIĞI GÜNAHIN MASUMU DEĞİLDİR
şu k.k kulubünün bana fark etirdiği şey gerçekten herkesin bi sıkıntısı var kimisi eşten kimisi k valdeden kimisi ailesiindne işindne sağlıktan sıkıntısız kul yok çok şükür buda bi lütuf bence
dün gaztede hani hatıralrsınız baya bi zman önce iki kzı kardeş annesini önce elektirk şokuyla bayıltıp sonra 24 yerindne bıçaklayark öldürmüştü o gün duyduğumda inanamamıştım am dün kızların ifadesi alındığında kızlara karşı olan bakış açım değişti cinayetin hiç birzman geçerli bi sebbei olamaz ama herkes yaşadığını bilir iştee
önce sonra resmi ekleyeyim bugünde pek bir bakımsızım ama... aynada filan zayıf gördüm kendimi nedense
Eki Görüntüle 955937
maşallah resimler net olmasada yaş farkııı olduğu kesin bu kilo kesinlikle yaşı saklıyor
esra senin ve tabi benimde böle resimleirmiz gömek isterim burda şuan için benim yapacağım zayıftyan şişmana nası geçtiği gösteren resimler olabilir ancak
önce sonra resmi ekleyeyim bugünde pek bir bakımsızım ama... aynada filan zayıf gördüm kendimi nedense
Eki Görüntüle 955937
gözlerime inanamıyorum ,maşallah subhanallahh
sinemmm ya ikiz olunca yada üçüz 2 kat mı kilo alınır acaba gören duyan varmıdır??
sinemmm ya ikiz olunca yada üçüz 2 kat mı kilo alınır acaba gören duyan varmıdır??
bilmiyorumki canım ,ama sanmıyorum yıne normal alıcagını alırsın herhalde 2 kat olmaz , dıye düşünüyorum
ikiz bebek büyük ihtimal oluyo dimi tüp bebekte ,ayy ne güzel cıvıl cıvıl ,ama bakımı zor olur ,annecıgın gelır yardıma inş.
Edacim benim arkadasım 3 ay önce dogum yaptı ikizlerine tüp bebek tedavisi gördü 12 kilo aldı hamileliğinde simdi eski kilosuna 3 kilo kalmış hiç korkma tek hamilelikte 40 kilo alan bile var :26:
Sen dikkat ettikten sonra almazsın zaten fıstık gibi olmuşun masaallah gözlerime inanamadım sürersin
Simdi benim 8. Ayımı bitirmeme 10 gun falan var toplamda 5 kilo almışim 7-8 ile tamamlarsam süper olur korkma arkadasım kimse kilodan korkmasın
http://www........./altis-mk-750-magnetic-kondsisyon-bisikleti-P16409024
EDA BAK BU ELİPTİK BİİİSKLET AL EVİNE ÇOKTA UYGUN HER AY 31 TL DOKUNMAZ OKADAR
BİR TERLETİYO ANLATAMAM SALONDA VAR BEND EALICAM BU AYIN GEÇMESİNİ BEKLİYORUM
ayyy süper 12 kilo hiç birşey yaaa
ederim inşallah mazeret bulupta salmazsam iyi... maşallah güzelim ya çok iyi almışsın 7-8 ile doğuma girmek süper ben bir ara hastanede çalışıyordum ya diyetisyenlerden biri hamile kalmıştı... normali 12 kilo ben 9 aldım diye üzülüyordu... sen onu bile geçtin maşallah
Eki Görüntüle 955937
valla o siz seniz büyük değişim, tebrikler...
Oyle gülümde ben sisko hamile kaldım biliyorsun 79 kiloydum
Sisko annelere maksimum 7 kilo izin veriyorlar en fazla 12
orda da extra şansımız devam ediyor demekki 7 kilo nedir ki kız pehhh ben 7 kilo alsam doğumdan sonra üflesem gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?