Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

aslında doktor bunu iyi korkuttu ben yanlarına geldiğimde hala benim psikolojimden bahsediyordu doktor... hatta ayağımın üstüne basamıyorum ya düşmedim de bana tutup acaba bu çocuk fikri yüzünden mi stres yaptın ayağına vurdu dedi biraz fazla kel alaka ama hiç hayır nerden çıkarıyorsun da demedim bilmem ki olabilir mi acaba dedim

kızzz zaten bizim yıllardır korkumuz bu ne zaman doktora ben gidicem desem eşim yok derdi eee şimdi olmaz filan tatsızlık çıkarma ben istemiyorum hem sorun varsa sende olmasın çocuğumuz ben seni böyle kabul ederim diye verdi gazı verdi yıllarca suçluluk hissiyle doktor doktor dolaştım haberi yok... eee beni terkedeceksin ayrılacaksın diyip durmaya başladı sonra evlatlık mı alsak demeye başladı başkasının çocuğu yerine köpek alma fikri bile daha sıcak dediydim... en son kavgalarda eve kuşlarla geldi hani bir diyorum su katılmamış salak saf iyi niyetli bir diyorum yıllarca öyle böyle iyi oyaladı bunları karşısına çıkıp söyleyince de adamda tepki direk şu seni anam mı doğurdu olmazsa olmuyordur ben senle mutluyum sana ben yetmiyorum herkes kendi yoluna diyor ok diyorum sonra bildiğin kuyruğunu kıstırmış köpek yavrusu gibi ne yapacağını şaşırıyor ne süprizler ne ilanı aşklar gözleri doluyor ağlama filan annesine arayıp istemiyor beni ne yapayım diyor anam kıyamıyorum bizimki kısır döngü... hani en iyi tanıyorsun diyorsun ya bak senaryo hep böyle bu kadarını tanıyorum bundan sonrası yok...

zaten bu güne bile blöfle geldim. antebe gittik ben dönmedim tek başına arkasına baka baka gitti ya bu test yapılacak yada ben burdayım dedim... artık antebe de göndermiyor annemi çağırıyor özlediysen o gelsin diyor

aman benim herifte formun ana başlıklarından oldu valla hiç derdi bitmiyor.. hiç derdimi bitirmiyor

eeee nerelerdesiniz kızlar diyetler nasıl gidiyor ???? esracım kpss ne alemde ??? ben bu stresle çat pat bitirdim tarihi coğrafyadan başladım aslında tarihten sonra vatandaşlık vardı planlarımda ama asabiyetim izin vermiyor ki kafa vermem gereken konulara

yer gök dua üzerine kurulmuşş vardır bundad abi hayır nası dr kapısından girmeye ikan aoldu sen bize gelip şaırttı beni dedinya inşallah yimne nasi,p eder Allahta bize böel şok şok güzel haberler veririsn ama sakın pes etme eda ilerde bebişine anlatırsın inşallah ne uğraştım bebeğim senin için diyee :) inaqşallah şu mubarek gün dua kabul etsin rabbim
yakın arkadaşım var 32 yaşında evlendi 1,50 boy 100 kgduu herkes çocuğun olmaz zayıfla diyoduu hatta ben bilee zayıflasın diyeee neyse hep derdi Allahın işi bu isterse olur istemezse olmaz ne şişmanlar doğuruyorr kaç yaşında karılarr hamile kalıyor hesabı ama onun hayat bakışı hep böledir tam teslimiyetçii nasip kısmettir isyan etmez homurdanmaz niye böle şöle demez ne olursa olsun hayır var demkki der neys emaddi rumu çok kötüydü korunduu 1 sen sonra bıraktı korunmayıı tak hamile kaldıı şimdi 1 yaşında kzı varr arakadaşımın ablasıı evlendii 34 yaşında 45 kg inceceik çocuk için yanıyoo hata onun için evlendi sayılıır ama 3 sen olcak olmadııı
bunlarr bana hep bi örnek aslında imkansız diye bişey yoktur yeterki yaradan istesinn eda hep olumluu düşün umudurnu kaybetme
inançsız insanlar umudunu kaybeder biz değill sadece sabret vakti gelmediki henüz çocuğun yok vakti gelince olacaktır bunu unutma
arkadaşım

önce sonra resmi ekleyeyim bugünde pek bir bakımsızım ama... aynada filan zayıf gördüm kendimi nedense

önce sonra resmi ekleyeyim bugünde pek bir bakımsızım ama... aynada filan zayıf gördüm kendimi nedense

Eki Görüntüle 955937

maşallah resimler net olmasada yaş farkııı olduğu kesin bu kilo kesinlikle yaşı saklıyor
esra senin ve tabi benimde böle resimleirmiz gömek isterim burda şuan için benim yapacağım zayıftyan şişmana nası geçtiği gösteren resimler olabilir ancak

haklısın valla daha bir genç durmuşum hemde bu moralle bu tipsizlikle eve gidimde bakım yapım ya kendime bu nedir tır çarpmışta hala ayaktayım dermiş gibi olmuşum

bende çok özenirdim valla önce sonra resimlerine sonunda oldu... aslında spor yapmadan verdiğim için 2 resim arasında 10 kg fark varmış gibi bende totomu kaldırıp şu üşengeçlikten kurtulsam eminim sporla daha da sıkı olabilirdim... neyse daha güçlendirme dönemimiz var orda da sonuçta diyete devam edicem biraz da moralim olursa inşallah havalar da ısınır kendimi denize atarım...

sinemmm ya ikiz olunca yada üçüz 2 kat mı kilo alınır acaba gören duyan varmıdır??

bilmiyorumki canım ,ama sanmıyorum yıne normal alıcagını alırsın herhalde 2 kat olmaz , dıye düşünüyorum
ikiz bebek büyük ihtimal oluyo dimi tüp bebekte ,ayy ne güzel cıvıl cıvıl ,ama bakımı zor olur ,annecıgın gelır yardıma inş.

sinemmm ya ikiz olunca yada üçüz 2 kat mı kilo alınır acaba gören duyan varmıdır??

Edacim benim arkadasım 3 ay önce dogum yaptı ikizlerine tüp bebek tedavisi gördü 12 kilo aldı hamileliğinde simdi eski kilosuna 3 kilo kalmış hiç korkma tek hamilelikte 40 kilo alan bile var :26:
Sen dikkat ettikten sonra almazsın zaten fıstık gibi olmuşun masaallah gözlerime inanamadım sürersin
Simdi benim 8. Ayımı bitirmeme 10 gun falan var toplamda 5 kilo almışim 7-8 ile tamamlarsam süper olur korkma arkadasım kimse kilodan korkmasın

valla hastanenin bebişlerine baktım ocak bebişlerine ikizlerde var ama 1 tane üçüz var amanın Allahım yardım etsin... inşallah gelir annem yoksa yandığımın resmidir...

ayyy süper 12 kilo hiç birşey yaaa

ederim inşallah mazeret bulupta salmazsam iyi... maşallah güzelim ya çok iyi almışsın 7-8 ile doğuma girmek süper ben bir ara hastanede çalışıyordum ya diyetisyenlerden biri hamile kalmıştı... normali 12 kilo ben 9 aldım diye üzülüyordu... sen onu bile geçtin maşallah

Oyle gülümde ben sisko hamile kaldım biliyorsun 79 kiloydum
Sisko annelere maksimum 7 kilo izin veriyorlar en fazla 12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…