Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

waaaaaaaaaaaw sende mi yaklasiyosun bana edaaaa haksizlik bu yaaa
bende kilo vermek istiyorum
Diceksin bogazini tut haklisinda

Aglayip sizlayip kendini yipratma canim bak ne guzel sukur sagligin yerinde kiloda veriyorsun Allah bir gün nasip edicek insallah

evetttt yaklaşıyorum yaklaşmama izin vermeden tüp bebişe geçersek dukanı biraz ertelicem gebelikte de dukana devam ederim ama sanırım 1 aylık bir dönemi var o dönemde doktor ne derse onu yicem

boğazını tut demicem valla ben dün akşam kek yaptım çayla yedim üstüne sütlaç yaptım yedim sabah artı görüpte dizginleyim diye tartılmıştım ama tabi kekim olsun sütlacım olsun dukan nasıl uygun dediyse öyle yaptım akşamları da korkmadan yiyebiliyorum...

aslında bizim tatlılardan mı yapsan ki sende

varsa basit ve her evde bulunan malzemeli tarifin bi deneyim canim

varsa basit ve her evde bulunan malzemeli tarifin bi deneyim canim

tek sorunumuz var bizim malzemeler her evde bulanacak cinsten değil

ama mısır nişastası eklediğin pudingler yapabilirsin... birde yulaf kepeği çok sağlıklı birşey onu alabilirsin istersen içine normal un yada kepek te kat bol peynir eklediğin bisküviler yap çayın yanında yemek için...

misir nisastasi daha mi iyi ?

aslinda iyi fikirmiste cesaret edip bi alamadim yulaf kepegini. Yapmazsam kalir diyede istemiyorum

misir nisastasi daha mi iyi ?

aslinda iyi fikirmiste cesaret edip bi alamadim yulaf kepegini. Yapmazsam kalir diyede istemiyorum

daha iyi diyemem ama puding için jölemsi yapıyı o oluşturur yoksa toz jelatin kullan dicem evde bulabilecek birşey değilki oda

al bence zaten paketleri küçük... diyorum ya olmazsa normal una kat tuzlu bisküviler yap kıtır kıtır olur... eti burçak var ya mesela kepekli yapısı ağızda hoş bir tat bırakıyor

bu dukan baya masrafli anacim ben yapamam zaten sürekli onu al bunu al aaa
yapanlarada saygim büyük

bak burçaklara bayilirim denemek lazim bi tam tarif bulupta saol canim

MAŞALLAH SUBANALLAH EDA 73 he tamam tamam senin 65 olman yakjındır çok kıskandım ne yalan ama bende 7 leri görücem inşallah innaıyorum ayda bir tartılma karraı aldım o yüzden şuan ne durumdayım bilemiyorum 2 hafta önce 92 ydim yükske kilolarda olduğum için ben kilo verdiğimide fark edemiyorum karbonhidrat olmuyor dietlerimde ama çubuk kraker kaçamkalrım oluyorrr karbonhidratıda böyle almış oluyorum diye teselli ediyorum kendimi

yok valla 65 olamıcam inşallah tüp bebek tedavisine geçeceğiz kabızlık büyük sorunmuş orda o yüzden ayın sonunu da beklemeden güçlendirme dönemine geçiş yapacağım tek azimli olduğum kısım dukanın hedefi olan 71 kg ı görüpte girebilecekmiyim güçlendirmeye :26:

canım ayda bir tartılmakta biraz riskli görünüyor ama fazla arayı açıyorsun diyet modundan uzaklaşma öyle??? çubuk kraker yerine tuzsuz patlamış mısır ye güzelim... karbonhidratı tek alman gereken yer aslında meyveler... ben çok özledim meyveyi ya hiç sebzeye meyveye bu kadar özlem duyacağım aklıma gelmezdi... 4,5 aydır meyvesiz bir hayat... hemde ucundan azıcık bile yok...

bu dukan baya masrafli anacim ben yapamam zaten sürekli onu al bunu al aaa
yapanlarada saygim büyük

bak burçaklara bayilirim denemek lazim bi tam tarif bulupta saol canim

hiç sorma yulaf kepeğim bitti çarşıya mı çıkıp arasam netten mi sipariş versem bilemedim... netten verince şu var bu var az limitle yollamıyorlar diye ipin ucu kaçıyor markete gidince de benim genel olarak ipim kaçıyor

dur bakalım nerden alıcam sen al kepeğini ben sana çeşit çeşit tarif veririm... en güzeli tarçını basıp yaptıklarım oluyor hem şekeri de az koyuyorsun böylece...

Selam kizlar

Rahim filmimi çektirdim

Allah'ima sonsuz sükürler olsun ki bi sorun yokmus. Kanallar tamamen normal ve açik dedi doktor. Bu ay ilaç kullanmicam yalniz, klomen için gecikmisim :26: Gonal-F de doktor istemedi kullanmami, bu ayi bos geçir dedi.

Bakalim neler olcak

Edacim yulaf alinca basini agritirim tarifler için ozaman
Masallah 4 bucuk aydir meyvesiz iyi dayanmissin canim benim, Allah sabir versin :26:
Tüp bebege geçince bu kilonu korusan bile bi fayda emin ol cok cok iyisin simdi masallah

canımcım çok sevdindim temiz çıktığına ,korkulucakda bişiyokmuş dimi,oh oldu bitti ,kurtuldun ,içinde ,içimizde rahatladı,şimdi gerisi kolay allahın izniyle inş..
bundan sonra nasıl bir yol izlemen gerekicek ,doktor anlattımı ,hani boş geçin demiş ya o ne demek oluyo , detayları öğrenmek istiyorumm

bu kadar tuttum tuttum yanlız kabız olmamam lazımmış bol bol ananas ve kivi yemem lazımmış tecrübelilerden edindiğim bilgiler :) anaaaam bekleyin meyveler ben geliyorummmm kilomu korumak mı yok valla ben koruma kısmından umutlu değilim de en az kilo alımıyla geçirirsem çok iyi olacak...

gözün aydın güzelim sorun çıkmamış çok sevindim inşallah öteki ay başlarsınız en hızlısından... ben o gonal f i kullanıcam daha birsürü ilaç var inşallah hızlı etki ederse doktor çok fazla ilaca ağırlık vermek istemiyorum dedi... yumurta geliştirmek için varmı bitkisel birşeyler bildiğiniz kızlar benim bildiğim incir var oda dukanda yasak ama ben tedaviden 1 hafta önce hergün sabah akşam 1 er incir kurusu yemeyi planlıyorum koşu bandımda gelirse hafta sonuna incirleri orda yakarım

bugün unutmuşum ama yarın sabahtan çörek otu yemeye başlıcam aç karnına 1 çay kaşığı... çiğdemcim çörekotunu normalde 1 çay kaşığı balla macun yapıp tüketmek lazımmış ben diyetten balsız yicem sende dene istersen balla bir sonraki ay için hazırlık olur...

bende detayları istiyorum teyzesinin minnak yeğeni neler yapıyor ne istiyor neye aşertiyor????????????

saol canim benim çok sükür bende çok sevindim gerçekten
korkulcak bisey yokmus sahidende ama sabahtan deli gibi heyecanliydim ve birazda korkudan kramplar vardi karnimda, ama sahidende ne anesteziye gerek var ne korkmaya bazilari nasil abartiyor anlamadim onlari okudukça birazda çok etkilendim sanirim :18:

bu ay bos gecicek derken ilaçsiz demek istedim yani hic bi ilac vermedi ama benim yumurtam büyümüyor pek umudum yok yinede bi ay ilacsiz durmaktan zarar gelmez vücudum dinlenir napim

Sen nasilsin nerelerdesin göremiyoruz uzun zamandir bebis anneyi üzmüyor dimi

Edacim saol canim darisi size insallah, korkucak bisey yok sizde halledinde rahatlayalim (Neslim sende öyle)

Gonal f yumurta gelistiricisi senin niye ihtiyacin varmis ki :26:

Bali yapiyorum ben zaten tarçin ve çörek otu karistirip macun yaptim kendime Her sabah aç karnina ve her aksam yatarken 1 çay kasigi kadar yiyorum :120:

Hayirlisi bakalim canim :96:

iyi sayılırım çiğdemcim,bulantılarım olmasa herşey yolunda aslında,bide hep uyuyorum ,uyukluyorum falan ağır geçiyor dıyebılırım ama bunada şükürler olsun ,martın 21 inde ikili test yaptırıcam mı,yaptırmıcammı kararsızım açıkcası ,bakalım artık
özel hastaneler çok pahalı ,e devlette malum iy değil ,bide moralim bozulur dıye düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun inş.karar veremedım nereye gidicem diye ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…