Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

günaydın fit hatunlar...

elifim 7-8 kilo için dukana değmez hem senin spor antrenörün artık karnında çıkınca seni iyi bir çalıştırır sende azıcık kısarsın kurtulursun bence...

kilo bildirimimmm 75...

2 hafta önce 75,5 ti geçen hafta 76 oldum bu hafta tekrar düşüşteyim hala reglim ama bitecek herhalde ondan gitmeye başladı...

wawwww edacım bu hafta show yapmışsın ,pıt pıt gıdıyo kılolar maşallahhh

neslihannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nazzzzzzzzzzzzz
nerelerdesinizzzz

günaydın sinem ben buralardayım canım kilomu burayada yazayım. bende bu hafta regliyim inşallah regliden sonra daha çabuk gider kilolar

24.01.2014 78.00 kg
31.01.2014 77,4 kg
giden : 600 gr

buda bugünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
ev yapımı domates sosu

öğlen
tavuk sote
salata
ayran

ara
1 adet elma

akşam
peynirli salata

spor olarak : 45 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat aerobic step

annem ne 7-8 kilosuuuuuuu
benim ideal kilom 60
30 kilo fazlaligim olacakkkkkkk ahhhh ahhhh

günaydın sinem ben buralardayım canım kilomu burayada yazayım. bende bu hafta regliyim inşallah regliden sonra daha çabuk gider kilolar

24.01.2014 78.00 kg
31.01.2014 77,4 kg
giden : 600 gr

canım 6 günde 600gr çok istikrarlısın ,az gitsin kalıcı gitsin ,bebişin emiyor dimi hala ,

canım 6 günde 600gr çok istikrarlısın ,az gitsin kalıcı gitsin ,bebişin emiyor dimi hala ,

benim kuzu sadece sabahları emiyor sinem . malesef sütüm az olduğu için 1.ayından itibaren devam sütüde vermek zorunda kaldım . çok uğraştım sütüm artsın diye yemediğim içmediğim şey kalmadı . ona rağmen süt olmayınca olmuyor malesef. şimdide sütüm çok az ama ben her sabah ısrarla antibiyotik niyetine emziriyorum 1 damla bile onun için kardır diye düşünüyorum :)

Eki Görüntüle 957432 sinem bak buda benim oğluş ve teyzesi

oy oy yerim o bakışları bennnnnnnnn,
fotograf çekilmeye alışkın sanırım naz hemen bakmış çünkü ,maşallah subhanallah ,allah bağışlasın bitanemm
nazarlardan saklasın inş. çenesi ve alt dudağı ısırılmalık resmen yaa,acaba kendi bebişimi de ısırmaya kıyabilecekmiyim :)

tam mıncıklanmalık zamanda nazz, iyiki yanımda değil şuan ,erkek çocuk delisiyim ben ciddi anlamda ,allah banada nasip etmiştir inş.

hımm teyzeside çok güzelmiş gözümden kaçmadı değil , kardeşi güzel kendisi daha güzeldir eminimm

Son düzenleme:
haklısın canım bağışıklık sistemi için çok önemli anne sütü ,ama ne yapalım sütün olmayıncada yapıcak bişey yok ,ama maşallah çok tatlı ve sağlıklı bi bebek ,üzme kendini emziremedim diye tatlım

sağol sinemciğim ALLAH gönlüne göre versin İNŞALLAH canım . kıyamıyorsun ısırmaya sinem hatta küçük olduğu için kimseyede izin vermiyorsun :) teyze güzelde ben okadar değil canım . hele şu şişko halimle hiç değil

amin canım İNŞALLAH ALLAH dileyen isteyen herkese nasip etsin . biz eşimle artık çocuğumuz olsun diye konuşuyorduk . sonra korunmayı bıraktık 3.aydan sonraki denemelerde oldu bizim hatta eşime ben biraz zayıflayayım ondan sonra denemelere devam edelim diyecektimki o ay hamile kalmışım. ben hiç takılmadım kafamı hep rahat bıraktım.

ilk zamanlar çok üzülüyordum çok takıyordum ama gelimden geleni yaptım halada yapmaya devam ediyorum oğluşun kısmeti bu kadarmış demekki ne yapalım .

aminnn canım ,bencede kıyamam gibime geliyorr,
yok yok öyle deme ne şişkosu yaw çok fazlan yok abartılıcak kadar ,bide normal dogum yaptıgın ıcın sıkıdır vücudun
ilk zamanlar çok üzülüyordum çok takıyordum ama gelimden geleni yaptım halada yapmaya devam ediyorum oğluşun kısmeti bu kadarmış demekki ne yapalım .

nasibi okadarmış canım üzülme :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…