annem ne 7-8 kilosuuuuuuu
benim ideal kilom 60
30 kilo fazlaligim olacakkkkkkk ahhhh ahhhh
Eki Görüntüle 957432 sinem bak buda benim oğluş ve teyzesi
amin canım İNŞALLAH ALLAH dileyen isteyen herkese nasip etsin . biz eşimle artık çocuğumuz olsun diye konuşuyorduk . sonra korunmayı bıraktık 3.aydan sonraki denemelerde oldu bizim hatta eşime ben biraz zayıflayayım ondan sonra denemelere devam edelim diyecektimki o ay hamile kalmışım. ben hiç takılmadım kafamı hep rahat bıraktım.
Günaydın kızlar
Elifcim kilon gayet iyi hiç dert etme bence tatlımm
Edacım dualarla ayaklardayız ,allahım cabucak nasip etsin inş.dualarım hep seninle
Anneciğinde kaş yapim derken göz çıkarmış :) :) olsun niyeti iyi yönde ,karşı tarafta niye kızmışki yahu
Bak edacım kocayı tınlamayınca nasılda yola geldi,sen çektin stres bırak oda çeksin ,güzellikle yaklaştın hep erteledi,gemileri yaktıgın iyi oldu bundan anlıyolar cunkuu.arada otorıte gostermek iyi oluyop:)
Hayırlı haberlerle gelirsin inş canın
Günaydın kızlar
Doktora gittik minnağım 7mm ,şuan tam olarak haftasını öğrendik,6hafta 4günlük
Kalp atışlarını duyduk annem ben ve eşim allahım nasıl bir lütüf bu binlerce şükürler olsunn ,o pıt pıt atan kalbini duydukça ağladım,allahım tez zamanda isteyen herkese bu duygusu yaşatsın inşallah
1martta kontrole gıdıcez,folikasitte devam edıcem biraz akıntım varmış ,fitil verdi onu kullanıcam,birde yıkAma sabunu verdi doguma kadar onu kullanıcam ,böyle işteee teyzeleri ,hepinizi çok öptüm
Esraaaaaa şuan heycanlandın dimiii darısı başınaa bitanem, bende 14şubatta heycanlanıcAm inşallah
Selam hanimlar uzun zamandir gelemedim, islerin yogunlugundan birde geçen hafta son iki gun izinliydim..
Okuyamadimda geçmisi, nasilsiniz?
Bi Eda son sayfadaki yazini gördüm esin niye birden karar degistirdi ne oldu öyle?
yeni yeni sorunlar buluyor bana eskiden kalma bir kredi kartı borcu varmışta mahkemelik olmuşta hakkında yakalama varmışta... sonra kendine bir senet imzalatmışlar oda varmışmış... ya dolu insan var böyle borcu olan aranan falan filan zaten senin yakalanman filan olsa bin kere çevirme geçirdik arkadaş durmadan şehirler arası yollardayız kaç yerde seni tutuklarlardı bu nasıl mazerettir bu adam adammıdır yemin ederim delirmek üzereyim... ayrıca sen ticaretin içindesin senet imzalayacaksın zor durumda kalacaksın bunlar mühim değil imzalatmışlar diyorsun sonuçta bir karşı dava açarsın dağ başımı burası... yok onlar tehlikeliymiş falanmış filanmış o zaman bana yazık bırak bari beni bu kadar önemliyse olay dedim. yemin ederim kaç kez yazdım bunları size sonra eda bunlar ne yaa bu sözler nedir bu karşılaştığın durum nedir neyi anlatıyorsun bunca mantıksız şeye bir inanıyorsun iki inanmış gibi birilerine yazıyorsun deyip sildim...
kafam çok karışık nasıl böyle bir durumun içinde kaldım bilemiyorum mantığım almıyor
Allah Allah niye böyle seyler bahane ediyor ki canim bi korkusu mu var acaba tedavilere yönelik :26:
Birakmak hemen gelmesin aklina olmadi psikologa gidin bi konustur esini neden kaçiyor bu kadar :26: tam gaza gelmisti cünkü
neredeeeeeeeeeeeeeeeeee bu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
neslihannn nerdesinnn kuzummmmm
boşu boşuna kafayı sıyırtıyor bana başka da birşey demiyorum ben bu adama... ben kontrol edicem artık uyaptan mahkeme durumlarını açtım baktım hepsine öldürecek bu beni ya çocuk gibi ama ben olması ihtimalini düşündüm diyor... hani var sonuçta bir borç harçta şu an sorun olacak bir durum yok yarın ne gösterir bilinmez... Allah yardımcımız olsun ne diyeyim...
gaza gelmemiş ben çok istediğim için beni sevindirmeye çalışıyormuş...dövsem rahatlarmıyım acaba
neyse problem varmı çocuk için bir daha sormicam dedim sperm verileceği gün kaçmazsa evden şimdilik hizaya geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?