Ay Eda esine çok sevindim adamcagiz kabullenebildi demekki harika birsey bu, insallah devamida gelir canim.
Keske sende saklamasaydin neyse onu söyle gitsin ne gerek varki kendini kasmaya..
Insallah yardimci olurlar iste bak ne zarar gelirki, bi içten dualari yeter Allah nasip etsin deseler yeter, o yüzden paylasmadan zarar gelmez canim, doganin kanunu bu :26:
Bu arada görsel yaglarina cok güldüm madem ise yaramiyorlar cikip gitsinler vucudundan
Bende cumartesi yasadigimi söyleyim. Kayinvalidecigim hiç bi zaman sormadi, bizi sikistirmadi bebek için, cumartesi kendi annem ve kayinvalidemle otururken laf açildi bi sekilde bende kayinvalideme söyledim tedavi altinda oldugumu. tabi bende gözyaslari sular seller, duygulanmadan konusamamki bu konudaayni sekilde oda agladi sarildi öptü, üzülme yavrum biz yaninizdayiz, Allahin izniyle olur umidini yitirme falan baya bi teselli etti.
Ve Allah razi olsunki ertesi gün hemen Salati Tefriciye'ye baslamis dagitmis cevresine (adimi vermeden tabi). O duaya o kadar inanirimki o kadar hosuma giderki. Ben niyetleniyordum ama kismet olmamisti baslamak. Allah bin kere razi olsun böyle yaptiklarini ettiklerini duydukça iyiki demisim dedim belki biraz üzüldü ama benimde destege ihtiyacim varmis megersem
Ve dün cesaretimi toplayip esime annesine söyledigimi dedim, nedense korkarak dedim belki kizar falan diye. O da demesin mi iyi yapmissin dualarina ihtiyacimiz var diye hadi ordada sular seller aldi beni
neysem demem o ki içimize at at nereye kadar patliyoruz yahu bizde :26:
ne bileyim güzelim çekindim işte evde 3 tane bücürük hepsi birbirinden tatlıydı inanırmısın kocam kucağıma gelip bırakmasa sevmeyecektim bile çok çekiniyorum yaaa bana acıyarak bakıyorlar filan diye... birde 2. kez görüşüyorum yakın filan değiliz ağızlarına sakızmı olsun dedim adam sağolsun herşeyi anlatmış insan birde bana söyler
doğru diyorsun aslında hazır hamile bulmuşken ayetel kürsi okutmak geçti içimden ama ne bileyim işte utandım sanırsam... bizimkini de doktora ite ite götürdüm şimdi maşallah kabak çiçeği oldu gerçi maşallah aman nazar değmesin
bende durmadan arardım kayınvalidemi onlarda durmadan naptınız der 1-1,5 aydır hiç tlf bile açmıyorum. ben nedense çok inciniyorum yaa kadına en son tlf açtığımda dedim bu çocuk tek başına yapılmıyor ne yapabilirim dedim. mustafayla konuşsanız daha etkili olur ben istemiyor değilim ki dediydim... sonra sanırım kadıncağız anladı 2-3 defadır o arıyor ama nedense ısrarla ne yaptınız yok mu bir gelişme napacaksınız siz böyle deyip daraltıyor beni :44:
valla teyzelerim annemin bir arkadaşı ve annem tetikte dua okumak için bekliyorlar hangisine başlasak bende bilemiyorum ama tedavi başlayınca edelim diyoruz benim gönlümde de ismi azam, 19 lu dua ve fetih suresi var dur bakalım annem pazar günü geliyor o daha iyi karar verir...
hazır hatırlatmışken bende bir arıyım kayınvalidemi sonuçta kadının ne suçu var ki 2 dk dinlerim ne olacak
Ara gitsin canim kadincagiz sevinir eminimki, dediklerine de he hi de geç moralini bozmaya degmez önünüzde çok güzel günleriniz var insallah ben inaniyorum ilk seferde hamileyim diye gelceksin Allah'in izniyle canim
Fetih suresininde yeri ayridir bende, bi ara çok çok okurdum hayirlisiyla diplomami alayim diye, esimle evlenmeye karar veremedigim zamanlar hayirli yola sürükleneyim diye çok okurdum Allahima sonsuz sükürler olsunki dualarim kabul oldu, Meryem suresini bitirince onada baslarim belki insallah
Hanımlar yazdıkalrınızı okudukça bi tuaf oluyorum herkes kendi yaşdığıı biliyor gerçekten kzııyorum kendime yok paraymış eşyaymış gelinlikmiş salonmuş boş yere üzülüp sıkılıyorum diyorum yani çocuk konusunun önemi karşısındaa ne kadar boş düşünüyorum diyorum kendime allah yardımcınız olsun hayırlı evlatlar versin kucağınıza inşallah bizde güzel haberleriniz duyalım
evet aradım bebiş mevzusuna girmedi sormadığına göre ilk kez anlıyorum ki canım kocacım onlara da haber vermiş :) eh en azından konuştuk k.v. ve k.p. ile inşallah öyle olur yaa çok heyecanlıyım...
nasılsa tedavi olacağım süre daha da heycanlı olacak inşallah bu dualarla biraz rahatlarız... ve emelimize ulaşmamıza vesile olurlar...
Hanımlar yazdıkalrınızı okudukça bi tuaf oluyorum herkes kendi yaşdığıı biliyor gerçekten kzııyorum kendime yok paraymış eşyaymış gelinlikmiş salonmuş boş yere üzülüp sıkılıyorum diyorum yani çocuk konusunun önemi karşısındaa ne kadar boş düşünüyorum diyorum kendime allah yardımcınız olsun hayırlı evlatlar versin kucağınıza inşallah bizde güzel haberleriniz duyalım
Esracım anlatamadım evet yanımdakı kız beni sinir etti müdürle dalaştım
Kızlar dün akşam hıçkıra hıçkıra ağladım ,niye agladım bılıyomusunuz canım karnıyarık istedi diye,hamile iken o kadar duygu değişimleri yaşanıyorki anlatamam size
İnsanlar bazı insanlar cok iki yüzlü oluyorlar buna tahammül edemıyorumaa hadı yaa,o salak kız yuzunden keske dalaşmayayadın müdürle yaw
neyse anlatırsın ptesi artk
ya kıyamam canm benım yedınmı karnıyarıgını pekı?
sadece buysa sorun yok,ama senı sınır eden baska bısey olduysa ozaman gıcık bı durum iştee
İnsanlar bazı insanlar cok iki yüzlü oluyorlar buna tahammül edemıyorum
Sadece karnıyarık için ağladım,benimki ağlatmadı merak etmee :) daha yiyemedim karnıyarık yapıcak kimsem yok ,mutfagada gıremıyorum şu sıra ,mide bulantım yüZünden ,
Esrraa seni özledimmm
bende senı ozledım kuzummmmm
şu küçük eltne soyle yapsın bi işe yarasın bari:)
aman ıyı o aglatmadıysa valla sebebın o olmamasına sevındım bıle dıyebılrım
amannn agladıgın sey bı patlıcan olsunn yakın olaydık ben yapardım sana:)
ev yemeklerı yapan bıyer bulman lazım ozaman yada suata tarıf et o yapsın,hiç olmazsa elı yatkın mutfaga
bızımkı olsa çiğ patlıcanı dayardı heralde burnuma ye işte bunu diye:)
Eltim içine ya bişe katarsa :)
Canım benim yakın olsak elinden ne gelirse yapıcagını adım gibi biliyorum benn :)
Volkan vallahi yapardıı :) bu böyle yapılır dıyede diretirdi :)
Allah basımıZdan eksik etmesin yinede kocalarımızı :)
ya bırak allahasenn eksıklıgıyle gayet memnun olurum benn
volkan out,yalnızlık in:)
hatta o karnıyarık patlıcanla yapılmaz patatesle yapılır ne cahıl kızsın sen bıle derdı yanı:)
allahtan mutfakla ilişkisi yok:)
Esraaaa hiç sanmıyorum ayrı kalkınca volkanı özlemiceğini,gene bişi yapmış sanırım :) böyle konuşuyosunn :)
Aslında yavas yavas girsin mutfaga ,gerçi volkanın yemek yemekle işi yok,aç yaşayabilir :)
valla onun yaptıgı sey belli,dır dır:)
artık bagısıklık kazandım
mıllet kadın dırdırırından sıkayet eder bızde durum tam tersı:)
aman yok girmesın mutfaga bi tabak yemek yapacak dıye 3 gunluk temızlık bırakır bana:)
aç yaşasın,müstehak
geldim madem ben:)
gunaydın kızlar
koşturmacalı dönem bitmedı hala
edacım ınan ortalardan yokolma sebebımın kpss olmasını cokısterdım ama nerdeee
sanırım oturup adam akıllı calışmadan eksık bılgıyle gırıcem
yada son düzlükte bi atak yapıcam bılmıyorum artık
ılk dugunu atlattım sımdı 1 martta mevlut,8 martta kına gecesı ve 9 martta düğün var akabınde sanırım agustosa kadar dügün yok anıden bişey cıkmazsa:)
onun dısında dıyet yapmasamda daha az yıyorum daha dogrusu yemege saldırdıgım bi dönemde degilim
çocuk çalışması devam
volkanla it dalaşımız devam(bu adam benı hıc anlamıyor)
falan filan işte...
sinemcim gecen gün arayıp anlatacaktı ısyerınde neler oldugunu ama fırsat olmadı konusamadık,
neslım ugramaz oldu,
herkes kendı kabugunda bu aralar
hayırlısı bakalım
valla onun yaptıgı sey belli,dır dır:)
artık bagısıklık kazandım
mıllet kadın dırdırırından sıkayet eder bızde durum tam tersı:)
aman yok girmesın mutfaga bi tabak yemek yapacak dıye 3 gunluk temızlık bırakır bana:)
aç yaşasın,müstehak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?