Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

günaydın MAŞALLAH SUBANALAH inşallah dahada fgüzel haberler verriisn bize eda sanki bu sene senin senen olucak gibi hayırlısıyla yaşarsın en güzel mutluluklarıda bizde paylaşırız
dün tartı günümdü aylık 4 kg vermişim 4 haftada yani 1 er kg kaybediyorum diet ve spora rağmen az değilmi en azından 5 kg ya çıkarmam lazım aylık verdiğim kiloyu eskiden hızlı veriridm şimdi yavaş gidiyor tavsiyeniz varmı hızlanması açısından toplam verdiğim kilo 11 oldu 99 dum 88 kg oldum çok şükür basenlerden giit kiloo daha çok varr ver ver nası bitecek merak ediyorum

selam kizlar :)

cyclo dedigin ilaci bilmiyordum canim ama folik asiti çocuk için karar verdigimizden beri kullaniyorum zaten.
Ha her gün düzenli alamiyorum unutuyorum çünkü

tez zamanda iyi haberlerini bekliyoruz canim insallah cok merak ediyorum naptiniz bugün

esrammmmmmmmmm bende çoooook özledim seni yav :26:

kimse diyet modunda degil artik, o yüzden ugramiyoruz buraya ama sohbet için bari gelin canlar

Sinemcim Allah razi olsun canim benim Rabbim dualarini kabul etsin evladini sana bagislasin insallah
calismalara tam gaz devam bakalim

çidoşşş:)
bende çalışıyom,hatta çalışma programı hazırladım diyebılrıım:)
bu folık asiti yazdırmadan gıdıp alabılıyomuyuz eczaneden yada doktorunmu yazması lazım bendemıkullansam napsam
çigdem sızın orda markettemı satılıyo ılaçlar yoksa eczane varmı?

canim eczaneler var oralardan aliyoruz ilaçlari
folik asidi yazdirmadan alabiliyorsun sonuçta vitamin

çalis yavrum çalis ne zaman ovulasyon günlerin
birde ovulasyon testi kullan bakalim o sana sansli günleri söyler

ovulasyon testinde pozitifi gördügünde 24/36 saat içinde yumurtalarin çatlayacak demektir bol bol fan fini fin fon yani

inşallah ayağını sürümüştür sinem hepimiz peşinden geliriz.... bu sene herkese hayırlı gelsinnnn... çok güzel kilo vermişsin tatlım nasıl kıyafetler filan farketti mi? nasıl hissediyorsun???

günlük yeşil çay su tüketimin nasıl sana hibiskus çayı öneririm ben ona ara vermiyorum benim kurtarıcım gibi o ben artık dukanı da bitirdim güçlendirme evresindeyim ekmeğimi meyvemi nişastalarımı veeeeeee henüz yapmadım ama haftada 1 öğün istediğimi yiyebileceğim bölüme geldim... insan meyve yiyipte mutluluktan uçarmı ben şu ara öyleyim...

takipçini zaten eda maşallah hakkıyla dukanı yaptın yakında dukan tarifleri diye kitap çıkarmandan bile şüphe duydum o kadar yanii o yüzden meyve şölen niteliğinde oluyordur tahmin edebiliyorum yasak insna bu kadar tatlımı gelir yada bazı şeyleri yiyemeyincemi bu kadar güzel olduğunu fark ederiz biz :)
kilo verdiğim pantolon bedenimden fark ettii pantolonlarım düşüyor basenden incelmişim ama üst tarfatan inceleme pek yok gibi yeşil çay ve sarmısak çayı yanım aldım ama toplasan 5 kere içtim koca 1 ayda bu ayy dediğin gibi yeşil çaylara ağırlık vercem bide sporada gidiyorumya eczaneden carnitine yağ yakıcımı alsma diyorum sporcuların çoğu kulanır yağ yakımı için

günaydın güzeller...

dün sonunda geldi ve gittik doktora annem ve ben (değişik bir cümle oldu farkındayım ) ... ilacımı aldım regl olamadım lekelenme geldi birazda negatif gittim ama doktorum başlayabiliriz dedi. ordan folikül beğendi işaretledi inşallah seçtikleri üzerine yoğunlaşıp onları geliştirmeyi düşünüyor... dün heyecanla ilk iğnemi yaptılar artık ben yapıcam evde annem her gün hastaneye gitmemi uygun görüyor bende iğneyi yapıp hemen uzanmak istiyorum yatay durup yayılmasına ortam sağlamak istiyorum... anacım bu konuda hiç birşeyde bilmiyorum internetten dinle dinle kafayı sıyırdım biri öyle diyo biri böyle olanda var olmayanda yani seçmek zor dün ilk iğneden sonra yürümek istedim. aslında yürümek istemedim ama eşim az sonra geliyorum dedi o gelirken ben alışveriş merkezine daldım. tabi kendimi fırçaladım biraz kıyafetlerin arasında geziniyorum kızım amacını unuttun git hemen otur dedim oturup bekledim bende tez zamanda haberimi bekliyorum nasıl heyecanlı bir dönem bu yaaa

ben çok severek yapıyorum yaa tarifleri normalde mutfağı da severdim zaten ama diğer diyetlerde mutfaktan uzak kalmam gerektiği için belkide çok hevesli olamıyordum

valla meyve ile umduğumu bulamadım onca zaman meyve iznimi beklerken hep birşeyler çıkıyor akşam ailecek yemek istiyorum meyvemi eşim tatlılara gidiyor annem akşam ben birşey yemem diyor gündüzden yesem akşam yiyecekleri tutuyor önemli olan yasak olmaması dediğin gibi yasaklar çok ilgi çekiyor... L-carnitine ben çok kullandım... arkasından fazla efor harcayacağın bir spor yapman lazım ayrıca boş yere ondan gelen toxinleri atman gerek extra su demek buda... terle mineralleri attığından sodayı da çok içmen lazım... ayrıca kilo kaybı değilde ben sıkılaşma yaşadıydım...

edacım hayırlı olsun ilk adımı atmışsınız,şimdi pozitif enerjiyi kendınden hiç eksik etme ,allahın izniyle ikizlerini kucağına alırsın inşallah,ikizlerinin olmasını çok istediğini sezinlendim inaşşal gönlüne göre olur herşey canım benim

bugün biraz boğazım ağrıyo ,hastalandım ama nasıl atlatıcam bilemıyorum ,c vitamini alıyorum bol bol meyvelerden ama yinede ilacın yerini tutmuyor malesef

11. hafta içerisine girmiş bulunuyorum ,2 hafta sonra 2 li test yaptırıcam inşallah herşey yolunda gider , dua edin kızlar bana

çok geçmiş olsun sinemciğim dikkat et kendine bol bol su içi c vitamini tüket . için ferah olsun canım ikili testin temiz çıkar ALLAHIN izniyle değer düşük bile olsa sıkma canını benim düşük çıkmıştıda neler geçmişti aklımdan ama çok şükür sağlıklı bir evlat nasip etti ALLAH

nazcım çok saol bitanem ,bu gece hiç uyumadım diyebilirim ,inş. cabuk atlatırım ,
ikili test içinde evet olasılıkk tahmin yaptıkları ıcın cok üstünde durmıcam normal rutin kontrolmüş gibi düşüünücem Allahım herşeyin hayırlısnı nasip etsin inşallah
sen nasılsın kilo verme sürecin nasıl gidiyor, herşey yolundamı ,bebişin napıyo ,fındık burunlu

ben iyiyim canım çok şükür . diyet tam gaz devam ediyor kilo vermeyede devam ediyorum canım . oğluşta iyi canım biraz huysuz bu aralar dişleri çıksada rahatlasa kuzum . ikili teste çok takılma canım ayrıntılı utrasonda bakılır onun için bebeğin burnu falan gelişmeye başlamışsa bir sıkıntı yoktur zaten canım kan tahlilide sadece olasık belirtiyor

Selam kuzular, hayirli cumalar hepinizede

Edacim gözün aydin gelmis geçmis ilk randevunuz, insallah hayirli sonuçlanir canim tez zamanda Sinemin dedigi gibi Rabbim sanada banada ikizlerimizi nasip etsin insallah sagliklica

Sinosum gecmis olsun sanada canim ya dikkat et kendine

oy yavru kuş nasılda süzülmüştür ,bi an önce dişleri çıksada rahatlasa,ah ne güzel doğdu büyüdü dişleri çıkıyo şimdi ,allahım ne güzel bi duygu, yürümeye nezaman baslıcak acaba ,erkekler geç yürüyo gerçi biraz
7.7 kg uçmuş gitmiş ,moralinde yerine gelmiştir canım ,tam başlıyodun hop tekrar 80 oluyodun bu döngüyü çokk uzağında bırakmışsın canım ,gerisi kolay artık korksun kilolar sendenn
ikili test içinde gerçekten rahatlatıyosun nazcım benı ,içim daha bi ferahladı acıkcası ,yaptırmak ıcın yaptırıcam okadar söylenen ne olursa olsun kulak asmıcam ,belki cahilce bı hareket olabılır ama ,düşüncem bu

bidenem napıyosun
çiğdemcim bu grip ne beter bişeymiş sabahın 5:330da dikti beni ayağa dahada uyuyamadım ,sağlıktan başka hiç bişeyin önemi yok gerçekten
gerçekten ikiz olma olasılığı yüksek oluyo sanırım,benımeşim ikiz biz beklıyoduk aslında,doktora kontrole gıttık ,tabı doktor ne ıkız bekledıgımızı nede eşimin ikiz oldugunu bılıyo,bian da dedı tek kese tek gebelık dedı ,biz eşimle birbirimize baka kaldık bian gülüştük,öyle şartlandırmısızkı ister istemez bı tuhaf olduk ,nasip kısmet allah herseyın hayırlısını nasip etsin inş.

iyiyim canim nolsun islerden baya yogunum bu ara :26:
sporuma gidiyorum bi onu ihmal etmiyorum onun disinda yuvarlanip gidiyoruz iste

öyle tabi Allah saglik sihhat versin tek önemli sey o, gerisi zamanla olur insallah..
meyve ye bol bol geçer insallah ilaçlara gerek kalmadan :26:

hahah esinle ikiz beklentiniz komik olmus gerçekten Rabbim saglikli ve hayirli evlatlar versin herkese

Merhaba arkadaşlar. Bence sağlıklı yemenin birinci kuralı her şeyden yemek ama az az yemek. İradeli olcaksınız yani. Ve bence en önemli noktalardan bir diğeri de hazır gıdalardan uzak durmak. abur bucur çikolata, konserve gıdalar da buna dahil.

çok şükür sinem 8 li rakamlardan kurtuldum . şimdi hedef 7li rakamlardan kurtulmak . diyet yapmanın ilk kuralı kafada bitirmekmiş gerçekten . İNŞALAH nisan sonuna kadar hamile kaldığım kiloya gelmeyi hedefliyorum . hiçte cahilce değil sinem benim doktor beni okadar korkuttuki ayrıntılı utrasona kadar nasıl bekledim bilemezsin şimdi elimden gelse gider boğarım o doktoru hamileliğimin en güzel dönemini bana zehir ettiği için

Esracım eve yeni girdım hastane dolmuş taşmıştı bugun

Bebişimi gördüm ,gitmeden tatlı sakız çiğnedim 1paket :) uyanıktı minnak ,bugun 11+4günlüğüz boyumuzd 4.78cm :) ellerin bacakları kıpır kıpırdı maşallah ayaklarını uzattı ellleri halay çeker gibiydi :)cok keyıflıydı kuzum folıcasıtı 3gun daha kulllaanıp bırakıcam ,kan hapı verdı günde 1tane içiçem şimdilik,git gide kılo alıyorum dedıkı diyetısyene. Yönlendırım seni.evde koşubandım var dedım 5rıtım 5.5 ritim arası yürü 1 saat dedi
Asıl merak ettiğin konuy gelim :) cinsiyetini sölemedi 16haftada sölicem dedi ,ikili test sonucların cıksın gel dedi kontrole ,ama ben baktıgımda kız hissettim ,kalbi cok hızlı atıyodu kuzumun ,hersey yolunda allaha sukur ,adet tarıhımle orantılı gelişimi ne önde ne gerıde dedi
Böyle işte teyzezı havadisler :)

oyyy teyzesının kuzusuu
5le 5,5 areası 1 saat fazla deglmı yaw
4 yada 4,5ta falan yürü bari:)
saglıklı olsun ama benım ıcıme şimdi senı dınleyınce erkek dogdu sınemm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…