Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

evet kuzum kar yağıyo,en son ne zaman yağdıydı unuttum valla:26::26:şimdi biraz kesildi gibi

ee kız halaya çekermiş dimi,oda benim gibi çok kokoş,bide bana çok düşkün,her ayrılmamızda kıyameti koparıyo,ben halamın evine gidicem diye,tameri kıskanıyo,halam en çok beni seviyo,seni ikinci diyo

o akşamda halammm bak bende senin gibi giyindim deyip durdu kuzum

amin neslihancığım . İNŞALLAH rabbim önce göbüşünü sonra kucağını doldurur canım . İnan o kadar çok istiyorumki kilo vermeyi ve hiç bozmuyorum diyetide. etrafımdaki herkes zayıfladın çok fark var diyor ama sanırım ben daha pek farkemedim dediğin gibi iki resim yan yana olunca aradaki farkı bende görücem

günaydın sinemciğim ben istanbul avcılarda oturuyorum canım avrupa yakasındayım anlayacağın sanırım sen anadolu yakasındaydın . sen nasılsın sinem başladın mı yürüyüşlere ?
hım çok uazağız ama esra ile yakınsınız ne güzel
ben ım şeyy başlayamadım hala nazlıcım bi miskinlik var,ama bi başlasam devamını getırıcem cokta özledım bıde yürüyüşün benı rahatlatıcagını bılıyorum , eve gıdınce uykuya verıyorum kendımı ,sabah kalkıyorum 6 da öyle dinç oluyorumkı ,ama akşam aynı enerjım olmuyor
halası yesin onuu bitirsin ,cimcime çok tatlı maşallah ,sevgileriniz karşılıklı olunca aşkınız kocamandır
oo kendını bellı etmiş desene senşn gibi giyindim dediğine göree ,örnek almaya başlamış senii

yaa dukanda sapıtmanın bile telafisi var ödül öğün diyip kaldığın yerden devam ediyorsun... inşallah 1 öğünden fazla kaçamağım olmaz... :18:

bende bekliyorum heyecanla inşallah yolunda gider herşey... sinem inşallah ayağını sürümüştür... aslında melekte vardı tüp bebek tedavisine başlayan transfer de oldu ama sormaya çekiniyorum bu günlerde sonuç bekliyordur inşallah onun adına da en hayırlısı olur...

sinemciğim en geç 1 ay sonra uyku halin kalmaz canım bende çok uyuyordum ilk 3 ay ben yürüyüşleri sabah erkenden kalkıp yapıyordum sonrada duşumu alıp işe geliyordum . evet esrayla yakınız . hatta yanlış hatırlamıyorsam esraların avcılarda evi vardı

aslında sabah erken kalıyorum yapabılırım ,aşagıya cok ses gıdermıkı acaba ,koşu bandı ban ban ses yapıyo ben bastıkça

en azından yürüyüşle biraz göbeğim sıkılaşır dıyorum ,mevcutta kendı yağlarım oldugu için

burası yanıyor yaaa

günaydın kızlar çok şükür diyete ve spora geri döndüm iki günde sadeca 1 kilo gitmiş ama olsun devamı gelir iinşallah

günaydın kızlar çok şükür diyete ve spora geri döndüm iki günde sadeca 1 kilo gitmiş ama olsun devamı gelir iinşallah

günaydı ,harıkasın canım
çabuk gelen çabuk gider sen hiç telaşlanma ,sadece hemen vericm kilolarımı düşüncesinden çıkman yeterli olur,zamana yararsan keyıfli kılo verırsın
spor olmadan kılo verılmıyormus ben bunu anladım ,spora baslamıs olman harıka canım,ah bıde ben başlasam ne güzel olucak ,yok baslıyorum bende gaza geldim

günaydın kızlar
bugün kan sonuçlarımı alıcam akşam 5 de doktoruma gidicem sonuçları değerlendiricek ,ALLAHIM inş. hiç bi sorun görmeden güzel haberlerle döönerim , ultrason da çok sağlıklı bebeğin dedş doktor ama kan değerlerid eönemli ,allahın izniyle bişicik çıkmıcak inş.

nazlıcım doktorun kağğıdını ben kan verırken hem şireye verdım ,orda yazan nt :1.5 mi neydı ama mm mi cm mi onu bilemıyorum ,sence neydi o canım o ,

günaydın sinemciğim . hiç hatırlamıyorum canım kağıtta değerin ne yazdığını. benim kan tahlilinden sonra sonuçlarda 1/298 çıkmıştı değer normalde 1/250 ve altı riskli oluyormuş ama utrasonda görünen neyse o canım doktor bebeğin sağlıklı dediyse hiç talıkma bence İNŞALLAH güzel haberlerle gelirsin canım

1/250 üzeri olunca sağlıklı oluyor ozaman ,ay allahım bu gunde hayırlısıyla bitsede ,rahatlasam ,
sen canım 3 lü yada 4 lü dobler yaptırdınmı sonrasında

bebeğin sağlıklı dedi başkada bişi demedi,bende ne sorucagımı bılemedıgım ıcın teşekkür ettim cıktım , bazen bu doktorlara sınır oluyorum,bence ilk gebeliği olan annelerin ruhsal durumları nasıl olur v.s nasıl konusulmalı bılgı verılmelı dıye ,eğitim almaları şart diye düşünüyorum

yok canım ben 3lü test yaptırmadım ayrıntılı utrason yani 4d yaptırdım canım . bencede doktorlara eğitim verilmekli bu konuda benim salak doktor o kadar moralimi bozmuştuki kaç gün ağladım

yok canım ben 3lü test yaptırmadım ayrıntılı utrason yani 4d yaptırdım canım . bencede doktorlara eğitim verilmekli bu konuda benim salak doktor o kadar moralimi bozmuştuki kaç gün ağladım

evet canım hatırlıyorum anlatmıştın ,ne sinir bozucu oluyolar,
bakalım benım doktor ne isticek sonrasın da vallahi cok meşakatlı ve stresli bi dönem hamilelik,helekı ılk bebekse daha tecrübesiz daha evhamlıoluyomus ınsan

merhabalar kızlar...

büyük gün geldi sayılır yarın transferim var dün tlf açmayı unuttular sanırım yada ulaşamadılar bugünde ben özellikle sormadım yumurtalar ne alemde diye moralimi bozacak birşey duymak istemiyorum yarın çağırdıklarına göre vardır yumurta :26:

yarın sabah 10,30 da gidiyorum... inşallah herşey yolunda gider...

sinemcim Allah yardımcın olsun bugün 5 te doktora gidecekmişsin inşallah mutlu haberlerini yazarsın burdan...

edacım içini ferah tut yarın çağırdıkların agöre niye bugun yada dün aramalarını beklıyosun kuzum,herşey yolunda tıkır tıkır işliyor ne güzel,bol bol duat et bebişin sana tutunsun ,belkide bebişlerin

hayırlısıyla git gel inş. hastaneye bak gör herşey güzel olucak ,hiç endişelenme canım ,allahsenınde yardımcın olsun tatlım

bakalım bendede heycanlı bekleyiş var ,gercı ultrasonda bişi çıkmadı cok saglıklı ama yınede kan sonuclarıda önemlı ,allahım yüzümüzü güldürsün inş.

merhaba kizlarrrrrr hayirli cumalarrrr
keyifler nasil insaallah herkes iyidir.
ben cok sukur iyiyim gun sayiyorum iste

edacim Rabbim yardimcin olsun dualarim seninle lutfen islem yapilirken rahat ol ve transfer esnasinda pozitif seyler dusun nefes egzersizleri ile rahatlamaya calis bol bol dua et kuzum..
senin yumurtalarin coktu oyle hatirliyorum kesin 1 taneden fazla olusmustur hic kafana takma emi?
hakkinda hayirlisi olsun
guzel haberlerini bekliyorum

selammm mıletttt
nekadar guzel bırgun degılmıı
sube hernekadar soguk olsada ara ara kapıya cıktıgımda güneşi hissediyorummmm ve bugun cuma:)yaşasınn
herkese hayırlı cumalar bu arada gönlünüzden gecen tum dıleklerınızı rabbım duyar kabul eder ınsallah...
nazlıcım bebiş büyütüyoo
sinemcan karnında bebiş büyütüyo..
edacım bebişine kavusacak ınsallah,
neslıcım dukana uyum sagladı tekrar maşallah
özlemcım dıyetıne döndü 1 kiloyu attı bıle:)
çigdemden ses yok,
ben napayımm ya ben napayımmmm:)
aldım basımı gıttım kılolarımla:)
rakamı soylemıycem ama gayet besili durumdayım,2 deneme yaptım cocuguda tutturamadım
ne olacak benım halimmm
gerçi bugun yemın ettım barı bıgun şu bogazımı tutayımda ymeıyım diye,cunku beım haftasonundan zıyade haftaıcım tehlıkleı
bugun guzel bı detoks ıle bıraz ödem atayım bari:)

ayyy elifimm gelmişşşşş
kız senın mınık kuzu bu ay gelıyo dımıı:)nısanı beklıycekmı yoksaa
kac kılo oldun?anlat anlattt
dogumu nerde yapıyosun bide?
yakınız zaten benımde bılgım olsun hastanelerden doktorlardan

evet ins tatlim bu ay yada en son nisanin 4 une geliyor prenses
valla esracim bu ay cok hizli kilo aldim toplamda 9-10 kilo almis bulunmaktayim
ben 7 de kalsam iyi olur diyordum emmeeeee son ay artik istahima duuurrrr diyemiyorum ökküzzz gibi yiyorum
dogum medipolde kismetse..
sen neler yaptin hala bebek dusunuyorsan folikasit kullanmaya basla artik..
doktora gidiyor musun ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…